Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
Ciężko powiedzieć, jest to dość indywidualna sprawa, ale dużo lepiej sprzedają się odzywki Ample Lash Essence, dziewczyny często je chwalą a odżywka ta cieszy się dobrymi opiniami na blogach i stronach kosmetycznych podczas gdy mało dziewczyn opiniuje Blooming DV. Myślę więc że lepiej postawić na Ample Lash Essence Serum Ample Lash Essence - na porost rzęs a jeśli robiłaś u nas kurs to masz na nie ładną zniżkę :)
galbi - tak jak noble pisze zdecydowanie Serum Ample Lash Essence. Miałam klientkę, która tak wyskubała rzęsy, że nie miałam do czego kleić. Nie wiedziałam co mam z nią zrobić, nie chciała kupować żadnej drogiej odżywki, więc spojrzałam do nas do sklepu i zamówiłam jej własnie tę odżywkę. Po miesiącu używania wróciła do mnie z pięknymi rzęsami.
Śledzę to forum już od jakiegoś czasu ale dzisiaj się zarejestrowałam i piszę mój pierwszy post ponieważ również chce pochwalić odżywkę Ample. Jest to świetna odżywka i jak pisze Diana zupelnie sie z nia zgadzam.
Rzęski rosną po niej klientkom długie i grube, a ja sprzedaję odżywkę tym klientkom które przychodzą na pazurki regularnie. Szczerze ją polecam.
Dziękuje Wam chłopaki (nie wiem czy pisać do chłopaków czy do całego zespołu, mnie obsługiwała akurat przesympatyczna Pani) za błyskawiczną wysyłkę która doszła do mnie juz w piątek a zamówienie złożyłam telefonicznie w czwartek o 13 55. Jesteście wielcy - nie tylko jeśli chodzi o wzrost :) pozdrowionka :*
Marta - Noble zawsze wysyła przesyłki błyskawicznie. Nigdy nie miałam problemu z przesyłka. I to się chwali :)
Diana, Marta - wielkie dzięki.
Bardzo się cieszymy że jesteście zadowolone z odżywki Ample Lash oraz szybkości dostawy.
Naszym Paniom zrobiło się dzisiaj bardzo miło gdy zobaczyły Twój wpis.
To one odpowiadają za tak szybką wysyłkę :)
Ja też chylę czoła dla Tych Pań :) zamowilam towar w poniedziałek wieczorem, a w piatek rano paczka byla juz u mnie. Nawet nie tyle w Dublinie co u mnie w salonie :) Widac Panie z Noble maja swoje tajemne moce ;)
Dziękuję bardzo i pozdrawiam cały zespół :)
Wlasnie odebralam brewki. Przykleilam sobie i jestem pod wrazeniem :skacze:
Bardzo się cieszemy z tego powodu. Gdy Wy jesteście zadowolone jest to dla nas największe wynagrodzenie. :ok:
A w zamian za to, że nam zaufałyście i z nami jesteście obiecujemy, że to lato będzie pełne niespodzianek od nas, dla Was.
Pierwszą ujawnimy Wam już za parę dni. Mamy nadzieję że Wam się spodoba, ale to same ocenicie już wkrótce :)
Ja chce wiedziec juz dzis ;). Znow ledwo zamowilam a juz wychodzi cos nowego :(
Misiaczek to nie jest coś co można kupić.
Ruszamy z projektem PYTANIE DO INSTRUKTORA.
Pod linkiem Pytanie do Instruktora Przedłużania rzęs znajdziecie serię filmów, których nasze instruktorki poruszą najczęściej zadawane pytania.
http://www.pytaniedoinstruktora.pl/assets/fb4.jpg
Czym jest PYTANIE DO INSTRUKTORA?
FAQ | Pytanie do instruktora
Póki co zamieściliśmy tylko kilka filmików, dzisiaj i jutro wrzucimy ich więcej.
KONKURS
Jeśli chcecie aby nasz instruktor poruszył jakąś kwestię i odpowiedział na Wasze pytanie piszcie
Zadaj pytanie instruktorowi | Pytanie do instruktora
i l ajkujcie nasz fanpage
https://www.facebook.com/pytaniedoin...ora?ref=stream
Spośród pytań oraz fanów naszego fanpage wybierzemy osoby do których prześlemy nagrody niespodzianki. Jakie? To jest już kolejna niespodzianka :)
---------- Dodano o godzinie 07:26 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:45 ----------
Kochane, strona jest już w 100% kompletna. Dziękujemy za pierwsze pytania i lajki na FB.
Brewki Noble nie są pierwszym tego typu produktem które trzymałam w ręku, ale muszę powiedzieć że z całą pewnością jest najpiękniejszym produktem! Eleganckie opakowanie! Aż chce się pracować! Brewki są delikatnie podkręcone co ułatwia ich ściąganie z paska. Szkolić się i kupować dziewczyny! Ten zabieg z pewnością będzie doceniony przez wasze klientki!
Więcej na temat zabiegu i brwi można poczytać na moim blogu
Moje brewki już do mnie jadą <3
Pomysłem na te filmiki przeszliście samych siebie! genialne :)
Ja brwi jeszcze nie mam :( ale na pewno zamówię w najbliższym czasie bo słyszałam dużo pozytywów o nich :cwaniak2:
już nie umiem się doczekać kolejnych niespodzianek :D
Kasia widzę że dzisiaj złożyłaś zamówienie na brwi. Właśnie do Ciebie wyszły, wysłaliśmy Ci numer przesyłki na email.
Odnośnie Pytania do Instruktora to był przecież Wasz pomysł. To Wy sugerowałyście nam w mailach aby coś takiego zrobić, wiec jest :)
Mamy nadzieję że się podoba, dzisiaj udostępnimy nowy film z Waszą forumową koleżanką Kiwaczkiem. Kiwaczek opowie o tym, ja wygląda praca mobilnej stylistki rzęs.
Wprowadzamy kolejną nowość. Bardzo ekonomiczną taśmę, która zapewnia komfortową pracę i jest idealnym rozwiązaniem dla alergików.
Wspaniała alternatywa dla płatków żelowych lub płatków silikonowych silikopad.
tasma_ochronna
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/foam.jpg
---------- Dodano o godzinie 18:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:08 ----------
Link do filmu o mobilnej stylistce. W roli głównej Kiwaczek :)
http://www.pytaniedoinstruktora.pl/a...bilna_duza.jpg
Jak wygląda praca mobilnej stylistki rzęs? cz.I | Pytanie do instruktora
Dziewczyny tasme microfoam polecam wam z czystym sumieniem. Sprawdzilam na sobie nic nie boli przy odrywaniu, jest bardz przyjemna, idealnie sprawdza sie u placzek bo nic nie wydziela nie przesuwa sie nie puchnie. Jest swietna :-)
kaszana :-P nie paczam
a taśmę 3M kupujcie - polecam. najlepsze co może być. starczy na kilkadziesiąt klientek, nie uczula, nie ma kolagenu, do oka nic się nie dostanie, nie piecze, łatwo oderwać od niej przyklejnoną rzęsę. generalnie rewelka, same plusy.
Cytat:
Napisał
kiwaczek2
kaszana :-P nie paczam
jaka kaszana ? Super !!
czekam na druga część :skacze:
Popieram, że fajnie. Dobrze to wygląda jak w trakcie coś się dzieje, coś się pokazuje :)
Kasiu jestes przesympatyczna !!
Wszystkie jesteście cudowne dziewczyny ! Po tych wszystkich konwersacjach na forum fajnie Was było zobaczyć i usłyszeć :D
Ja ostatnio mialam okazje poznac Kasie na zywo. Mega pozytywna osoba ;)
:wstydek: dziękuje, miło mi to słyszeć
a wiecie co mi się dzis stało, odkręcam reda a tam nosek się ułamał ;)
kiwaczek ja tak miałam z dwoma green'ami. Jeden przetrwał do końca a drugi na drugi dzień nie nadawał się do niczego - gdzieś zrobiła się szczelinka i wysechł.