Witamy wszystkie nowe maniaczki pazurkow..:)
Printable View
Witamy wszystkie nowe maniaczki pazurkow..:)
Witam
Mam na imię Kaśka i jestem z warszawy. Mam 2 córeczki: 11 i 6lat.^_^ Kurs skończyłam 5 lat temu i zajmowałam się pazurkami zawodowo tylko przez rok, potem ze względów osobistych niestety musiałam schować kuferek głęboko do szafy:(
Teraz wszystko mi się już pięknie ułożyło i znowu mogę robić to co lubię:)
Wyjęłam kuferek z szafy, uzupełniłam braki, dokupiłam nowości i na nowo zaczynam przygodę z pazurkami.^_^
Pozdrawiam
:kwiatek::kwiatek::kwiatek: WITAMY :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witamy Cie Kasiu..:)
Hej dziewczyny:) Kasiu 3mamy kciuki za Twą karierę:)
Witam wszystkich
Mam na imię Kaśka mam 27 lat i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Witamy, witamy! :)
witamy :kooffa:
Cześć dziewczyny!Nazywam się Magda,mam 25 lat,mieszkam w Gdańsku.Dopiero niedawno odkryłam że uwielbiam robić paznokcie akrylowe.Po kilku nieudanych próbach poszłam na kurs.
Witamy w gronie maniakow pazurkowych :D
witam :kwiatek::good:
Witam Was bardzo serdecznie!
Dopiero się zarejestrowałam i nie bardzo sie jeszcze orientuję na tym forum, ale nie długo sie to zmieni.
Pazurkami zajmuję sie od roku, bardzo lubię to co robię ale jestem świadoma że do doskonałości czeka mnie jeszcze daleka droga.
Witamy :hi:
hej dziewczyny na imie mam Kasia mam 23 lata stylistka jestem od lutego tego roku w zdobienie lakierami lubialam sie bawic od zawsze :) mam nadzieje ze uda mi zaklimatyzowac na waszym forum :)
zycze wszystkim milego wieczorku
Witamy serdecznie na forum:):*
witam :kwiatek:
Witamy witamy witamy Was dziewuszki!
:kooffa::kooffa::kooffa:
Witam wszystkich nazywam się Justyna i dopiero zaczynam moją przygodę z akrylami mam z w związku z tym mnóstwo pytań mam nadzieję że mi pomożecie:good:
magda, justa witam:D
Witam serdecznie wszystkich:)
z paznokciami do tej pory miałam doczynienia jak myłam swoje rece!hihi;)
za rada mojej byłej szefowej która powiedziała ze ona mnie w tym widzi :P zapisałam się na kurs stylizacji paznokci dwoma metodami żelem i akrylem nawet nie wiem jak to wygląda i z czym się to je ale mam nadzieje ze dam radę.
nie wiem czy to bedzie moim atutem ze nigdy nie miałam z tym doczynienia i nauka i praktyka wejdzie mi do głowy bardzo szybko:cisza:
W tej chwili jestem na etapie szukania wszystkiego co tyczy sie paznokci ;)no w ten sposób znalazłam to forum i WAS:macham:jestescie niezastapione i niesamowita skarbnica wiedzy wiec jesli pozwolicie i przyjmiecie mnie zielona :Ddo waszego grona bede wdzieczna:*
Aha mam 27 lat to nie za dużo jak na zaczynanie nowej profesji???
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:38 ----------
Aha kurs zaczyna się dopiero na poczatku grudnia
Cześć Wszystkim:)
Osobiście nie zajmuje się pazurkami profesjonalnie, ale bardzo bym chciała się nauczyć robić je na własny użytek. Cały czas w mojej głowie krąży myśl aby wybrać się na kurs.
Chciałabym Wam powiedzieć że stworzyłyście bardzo ale to bardzo fajne forum.
Dzięki Wielkie:)
Pozdrawiam D
Witamy na naszym forum :) :kooffa:
elooo, wszystkim nowym użytkownikom
witajcie ;) dorotax na pewno wiele się tutaj dowiesz :):) i uzależnisz się od tego forum tak jak większość użytkowniczek :P:P
witam wszystkich serdecznie
witajcie witajcie
witam :kwiatek:
witam nowe forumowiczki:D:kwiatek:
Witam wszystkie forumowiczki ! Jestem pod wrażeniem ilości pasjonatek pieknych paznokci:) i waszych prac. Mam nadzieje , ze uda mi się niedługo "połapać" na forum bo tematów jest ogrom..
pozdrawiam wszystkich!
witamy serdecznie:) miłej lektury:)
:hi: Witamy serdecznie nowe forumowiczki :hi:
:kwiatek:
hej :) jestem Nina :) do niedawna moja przygoda z paznokciami kończyła się na zabawach lakierami i ozdobami ale teraz chcę poszerzyć horyzonty i zacząć przygodę z akrylem :) mam nadzieję, że dzięki Wam znajdę odpowiedi na wiele pytań, bo jestem samoukiem :D
pozdrawiam cieplutko wszystkie forumowiczki :)
hej Niki :)
witam wszystkich :)
ja toże;d
Witam wszystkich:) :)
ja również witam ;)
Witamy witamy:) mamy nadzieje ze forum sie spodoba i wciagnie was tak jak nas hihi:):skacze::skacze::skacze:
:love::love::love:KOCHAM TO FORUM:love::love::love:
WITAMY :kooffa:
witajcie:kwiatek::D