woszczurek super frenche, widze ze sie ktos postaral robiac te paznokcie z kroliczkami:)
a to moja dzisiejsza praca, mowie od razu ze kobitka coverka nie chciala i to alka na przy skorce to nie ja :)
Printable View
woszczurek super frenche, widze ze sie ktos postaral robiac te paznokcie z kroliczkami:)
a to moja dzisiejsza praca, mowie od razu ze kobitka coverka nie chciala i to alka na przy skorce to nie ja :)
i tak piękności. woszczur twoje też oczywiście
Kilka dni nie zaglądałam tu no i proszę:wow: tyle fajnych prac już powstało braawo:good:
Witam wszystkich;Ja pierwszy raz na forum ale coś wkleję:]
Jestem samoukiem:)
I jeszcze takie:)
Rudi ladny ksztalt no i usmieszek super
ja mam kilka frenchy i przy okazji mam pytanie, bo nie moge znależc tematu na forum dotyczącego uzupełnienia takich zelowych pazurków french z kamuflażem, chodzi mi konkretnie o linie french bo trzeba ją jeszcze raz namalować w dobrym miejscu, i musze dopiłować sie do końca czy troszke spiłować i namalowac ? nie jestem po żadnym kursie i dlatego takie smieszne pytanie :P nie wiem czy to napisałam przejrzyscie :P ale chyba wiecie o co chodzi:)
Paacka ja zawsze piłuje wszytsko do szkieletu i na nowo nie zdarzyło mi się robić dopelnienia (po 2 tyg.) bo uzupelnienie to po ok 4 tyg. Frenchosy bardzo staranne widze ;]
Sylwiu faktycznie boczki do zwężenia,a tak bardzo fajnie pokaż jeszcze coś ;]
no ja własnie zawsze całosc piłuję i roboty z tym duzo, dlatego myslalam, że coś źle robie :P juz mi lepiej idzie linia usmiechu :skacze:, kiedyś to ją zakrywałam czyms(brokat, niteczki) bo była taska koślawa :D
jeszcze mam szpickowate :)
piękne prace dziewczyny!!! śliczne
paackaa ja piłuję wszystko i od nowa robię:)
sylwia2705 super pazurki!!!
Dziekuję wam za pomoc :kwiatek: nie wiem co bym zrobiła bez tego forum ^_^
bardzo fajne pazuraski ostanie mi się podobają tzn kształt najabrdziej ;] ha ha nie tylko ty zakrywałaś kiedyś ;] bardzo fajne,a szpicki daj do działu Szpice,a one na tipsie są?a jak na formie się czujesz?;]
bardzo ładne i pomysłowe wzorki ... :)
ja dam swoje ... uwaga bo mam mega koslawe palce :)
Myszka bardzo ladnie zrobione...nawet nie widac ze masz koslawe place, co Ty gadasz... :) podoba mi sie to zdobionko :)
Kurcze, dziewczyny, robicie świetne frenche!! Takie równe, staranne, czyściutkie :)
paackaa bardzo ładne prace
minimause super zdobienie!!
piekne Lusil
lusill-twoje paznokcie to ja juz z daleka poznaje-pieknie
sylwia-p_86 nie pracowałam jeszcze na formach, jak na razie to tylko na tipsach , ale formy mnie ciągną i chyba spróbuje :huh:
dzisiejszy frenchyk
świetny frenchyk :D
jakie slodziaki!!
sliczniutkie sa !!
Świetne! Jakie kwiatuszki! - megapomyslowe!
fantastyczne!!!!! wszystkie są piękne:wow::wow::wow: bardzo czyste i starannie wykonane:) PIĘKNE!!!
http://iv.pl/images/p5srw4izyu0dxxpgqkd.jpg
Elegancja francja :D
śliczne :)
nom prześliczne !!
klasyka z dodatkiem... jakiś nierówny mi wyszedł...
Daleko moi jeszcze do waszych prac..ale co tam:) wklejam zdjęcie pierwszego frencha z coverem.
Woszczurku piekny:good:
moj PIERWSZY zelowy french...troche krzywo:D
Dziękuję za uwage:) te pazurki robiłam sam sobie i rzeczywiście uśmiech troche uśmiechu nie przypomina:) lewa ręka jeszcze jakoś wyglada ale prawa to zawsze porażka...lewa ręka nie toleruje pędzelka tak dobrze jak prawa:P
wklejam też zdjęcie frencha robionego koleżance..teraz widze ze przydałby sie tu cover:)
za mocno wypiłowałaś boczki:) pracuj nad umiechem tak jak woszczur napisal jednym ruchem czystym pedzelkiem :D
Czasami nie ogarniam..jak się w temacie nic nie dzieje to nie dzieje,a jak już to zaraz 2 strony zdjęć..Wszystkie są piękne bez wyjątku i ja chcem frencha tez!
boskiee frenche:good::D kopalnia pomysłow
panterkowy frencz :)
http://forum.wzorki.info/members/mim...m-panterka.jpg