dziewczęta :D teraz mam czekoladkę na głowie ;)
fajne są bo ciemniejsze o wiele czyli takie jak lubię :skacze:
foto będzie później :P
Printable View
dziewczęta :D teraz mam czekoladkę na głowie ;)
fajne są bo ciemniejsze o wiele czyli takie jak lubię :skacze:
foto będzie później :P
to czekamy na foto:)
Dziewczyny a co myślicie o tym żeby na jasnych moich włosach porobić sobie takie żarówiaste rude pasemka??
hmmm... mi sie jakoś to nie widzi...
Tez sobie jakos tego nie wybrazam...Blond z rudym jak dla mnie nie pasuja do siebie ;)
Ale kto co woli :)
Milenko a ja to widzę owszem, ale takie rude jedno grube pasmo z jednej strony :D
tylko to taka moja wizja, pytanie jak Ty się będziesz czuła w takich włoskach.
Jeśli myślisz, że dobrze, to czemu by nie spróbować? Jeśli będzie Tobie robił to ktoś doświadczony, to z takich rudych jest łatwo zejść znów do blondu.
Nie podoba mi się :P A gdyby tak te rudy był od spodu ?? :skacze::skacze::skacze:
rudzielec ale masz zaczepista fryzurke:ok::skacze::skacze::skacze:
Ja jestem blondi i farbuję sobie z lewej strony szeroką sekcję na czerwono, o taki sobie mały bajer. Prawa stronę mam lekko wygoloną, ale mogę ją zakrywać :D A tak to noszę bobka :skacze: tutaj ostatnia focia z weselicha
fajne - świetnie to wygląda!! super sztynka :ok:
Sztynka to zwariowane musisz nosić fryzury :)
ja nie farbuję ani nie wygalam (jak źle odmieniłam to mnie poprawcie) , bo udało mi się zapuścić włosy prawie do pasa i szkoda :D ostatnio opętała mnie chęć ścięcia się na krótko ale na szczęście szybko minęła. bym się potem chyba zapłakała :haha:
XCombination wstaw zdjęcie jak wyglądają włoski do pasa:) Ciekawa jestem, bo teraz rzadko się widuje takie długie włosy:)
osz kurczę co za ognista fryzurka :) ALe bardzo ładna
szałowa fryzura :D
Ja nie wiem dlaczego tak teraz wszystkich kręci wygalanie jednego boku :huh:
Mi się to w ogóle nie podoba :P
Co do czerwieni. Miałam też takie pasmo kiedyś na blondzie i szybko kolor blaknie (jak to przy tego typu kolorach) i na dodatek ciężko się go potem pozbyć :P
bynajmniej mi tak było :P
dobra Kochane, wrzucam Wam te fotki plus przód,
bo mam troszkę wycieniowane :)
kolor się już "zmył" i teraz jest taki jaki powinien być:)
Rudzielec, ja jeszcze jej nie wykorzystywałam do czesania,
ale na pewno ta wiekopomna chwiła nadejdzie :D
(proszę i wyrozumiałość, bo fotki trzaskałam sama)
Nanami piękna z Ciebie dziewczynka:) Włoski boskie!
nanami super wygladasz;) i widze refleksy jakies od spodu;) podobaja mi sie takie;) a swoja drogą to oddawaj mi swoje rzęsy:)
Betisska :kwiatek:
te włoski od spodu są jaśniejsze troszkę tam widać na fotce;)
Rudzielec :*
rzęski oj walczyłam dziś z nimi :P
od dziecka mam takie. I nie oddam ! Moje :D sasasa
nanami7- no pieknie masz wycieniowane te włoski i do te rozjaśnine z pod spodu dodają ci charyzmy :) świetnie :)
Wiem, że dawno obiecywałam ale sie w końcu zebrałam :) rudości widać tylko na odrostach i.....już myśle na jaki kolor pomalować następnym razem... a tym razem zakochałam się w rudym wpadającym w brąz takim jak na 2 zdj :)
no kolor jest piękny, szkoda ze tyłu nie pokazałaś :)
to ja tez pokażę swoją fryzurkę której mam już dość i kombinuję co bym mogła tu zmienić może coś doradzicie :)
no pięknie zrobione włoski mam bardzo podobny kolor ale chyba troszkę jaśniejszy. Bardzo ładnie :)
Paula, a mi się podoba twoja obecna fryzurka ;)
Paula extra kolorek :) Do twarzy Ci z nim, no i sliczna kobita z Ciebie :)
paula99996 mnie się również bardzo podoba Twoja fryzurka:love: i od dawna na taką choruję, ale niestety moje włosy się do niej nie nadają:(
oo Aga bardzo fajna zmiana :)
paula bardzo fajny kolorek, a o fryzurce to juz nie wspomne;)
Widzę, że szaleją co niektóre dziewczyny za rudym - i ja też ! :D
Żeby nie być gołosłowną, walnełam sobie całe włosy szamponetką :skacze:
P.S. Przepraszam, za twarz, ale nie zdążyłam zrobić makijażu, a Mój wywlekł mnie na spacer :P
hamujemy sie trochę ze słownictwem ;) / Emila
oooo no i bardzo ładnie :) Grzywka Ci bardzo pasuje, :)
ela-k - chciałabym tak wyglądać bez makijażu ^_^
a to moje :P nie uczesane :P
Załącznik 39227
Ten fiolet jest piekny, zaloze sie ze na zywo jeszcze piekniejszy :)
germana- odważna fryzurka:)
Germana, świetny kolorek :)
Germana piękna fryzurka...a ten kolor :slina:
germana spowiadaj sie szbciutko co to za fiolet bo ja juz 2miesiace takiego szukam:o cudne cudne cudne:love::love::love:
Dziękuje. :kwiatek:
fryzura- ( wcześniej prostowane, poszłam pod prysznic więc się cholery skręciły i nawet ich nie czesałam :P)
kolor najpierw utleniałam... ale teraz stwierdziłam żekłaczki muszą troszkę odpocząć... a że miałam paskudny odrost to użyłam zabunkrowanych tonerów...
La Riche Directions - kolor VIOLET
Załącznik 39249
ogólnie jestem zadowolona włosy mimo wcześniejszego tlenienia zrobiły się mięciutki :]
też miałam z tych tonerów ale najgorsze jest mycie włosów.... schodzi kolor (pół biedy) ale farbuje ciało, ręczniki i ciuchy wrrrrr
ale nie zmienia to faktu że efekt jest super :D
fakt kolor troszkę puszcza ( w końcu to nei typowa farba) ale na moich herach nie zmył się jakoś bardzo mimo szamponu...
zobaczymy jak będzie dalej. W sobotę myje łepek... zobaczymy co wyjdzie ;)
w razie czego mam jeszcze dużo fioletowego tonerka, turkusowy( kory jak dla mnie jest typowo niebieski) i czerwony xD