no właśnie co oni zapomnieli o tym
Printable View
no właśnie co oni zapomnieli o tym
mi po wypełnieniu ankiety i zatwierdzeniu wyświetla się takie coś
Dokładnie, ja dziś rano napisałam do nich maila (i wypełniłam również ankiete), że pracuję u siebie w domu i u klientek, że przeczytałam właśnie wiele pozytywnych opini na temat ich produktów i chciałabym je najpierw wypróbowac i odpisała mi pewna Pani, że cieszą się, że jestem zainteresowana ich produktami i że na dniach dostanę od nich próbki:skacze: także teraz czekam:skacze:
a czy przy odbiorze musiałaś płacic coś za przesyłke czy to już na ich koszt było?:P
Właśnie dostałam paczuszkę z Fenomen. Jestem zadowolona 5 pudrów akrylowych (biały, różowy, clear i kamuflaż) oraz primer i liquid.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::sk acze:
niech mi któraś powie jak ja mam dostac te próbeczki z Fenomenu bo ja nie kumata? :P
Na jaki adres wysłac, co mam napisac i o jaką ankiete Wam chodzi??? :lol:
help :D
Fenomen
ja uzupełniłam ankiete i osobno z kontaktów z ich strony wzięłam maila i napisałam, że chciałabym wypróbowac ich kosmetyki bla bla bla i od razu odpisała pewna Pani, że wyślą:D więc czekam:D
---------- Dodano o godzinie 14:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:59 ----------
a musiałaś płacic przy odbiorze za przesyłke czy za free?:D
za free przychodzi:)
uff, to super:D
Jestem ciekawa jak z ich jakością produktów, ponieważ ceny mają niziutkie^_^ np. PUDER AKRYLOWY PODSTAWOWY Fenomen Nails 7 g przezroczysty (clear) 12zł:D niech już wysyłają, musze to "obadac" haha:skacze:
najpierw uzupełniłam ankiete i zaraz po niej wysłałam im maila, że wypełnilam ankiete tyle że pracuję w domu i z dojazdem do klientek itd i na samym końcu maila ponownie podałam całe swoje dane żeby wiedzieli o kogo chodzi:D i od razu mi Pani odpisała, że próbki zostaną wysłane:D
To ja tez spróbuje,bede informowac co i jak
---------- Dodano o godzinie 15:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:38 ----------
Wysłałam i zobaczymy
a ja dzisiaj dostałam takie oto próbki :D akryle liquid i bond ;) z firmy fenomen
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-04/0a9eb3f8.jpg
_kasiunia_4 no ładne "próbki" dają:good: już się nie umiem doczekac:skacze:
bardzo fajnie próbki dają..
pełne słoiczki a do tego dostałam gratis pomarańczowy akryl z brokatem :D
ja dostałam 12 akryli od nich i żel 8ml:)
:wow: opłaca im się wysyłanie tyle gratisów?:D i to tak pełnych:D po co ktoś ma kupowac sobie zestaw startowy skoro oni już go wysyłają za free:skacze: a używała już któraś z Was tych produktów? Dobre są?:P
jeszcze nie używałam:) ale szokło mnie- pełniutkie pojemniczki
ja wyprobowalam zeliki od nich sa bosskie:) i kamuflaz doskonaly, swietnie kryja i wogle wielki +:) a ja kasia tez akryle dostalam tylko puder lososiowy:) jako jakis kolorowy:) ale musze przyznac, ze niezle smierdzi liqid:) cala szafe mi zasmrodzil mimoze popakowany jest:P
---------- Dodano o godzinie 18:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:00 ----------
a pojemniczki pudru akrylowego naprawde pelniutkie sa , a zele swietnie zabezpieczone folia przed wylaniem.. i pelne male sloiczki:) nigdy takich gratisow nie dostalam:) a i kremiki dostalam rowniez do dloni od nich a takze cennik:)
A mi stronka nie działa Fenomennails buuuu:/:
Za duzo chetnych na probki i stronka sie zacieła:)
I do mnie dotarły próbki z Fenomen, duży plus dla firmy za taki gest :)
Wypełniłam tylko ankietę.
Akryl clear, różowy, biały , kamuflaż, i neon pomarańczowy z brokatem.
Troszkę likłidu i bond.
+ katalog dokładny obszerny dziękuje !
Wieczrem będe testować:)
i to się nazywa próbka :]
ożesz plush :wow::wow::wow::wow: na prawde to duzy gest z ich strony :] aby więcej takich firm co dają takie próbki :]
widac firmie zależy aby jak najwięcej klientów "złapac":skacze:
plush dostałaś dokładnie takie jak ja ;D
ja tylko ankietę wypełniłam ;)
i muszę maila napisać o próbki żeli może wyślą bo też bym chciała zobaczyć co mają w ofercie :) liczyłam że przyjdzie wszystko razem.. ale niestety :D
a liquid rzeczywiście jedzie dlatego ja szczelnie zamknięty trzymam w woreczku i w szufladzie :D a jak się nachylam nad szufladą to i tak czuć :D
kasiunia, a akryle juz wypróbowałaś??
nie jeszcze ;) nie chciałam sobie już smrodzić bo oczy mam wrażliwe po okuliście.. :)
Też spróbuję, może coś przyślą na wypróbowanie;)
ja dziś dostałam z fenomenu próbki i uż wypróbowane tylko kolor kamuflażu nie za bardzo mi podchodzi jak dla mnie ciut za jasny ale przyznam że zrobiłam sobie dziś pazurki i mi zostało jeszcze sporo jeszcze na raz styknie :D-dobre mają akryle :P
a ja nie dostałam maila ani nic w tym stylu ;( i pewnie mi nie przyślą... ;(
ja też maila nie dostałam.. zaskoczona byłam jak dzisiaj paczuszkę zobaczyłam :D
tylko że ja wysłałam maila bodajże w pt wieczorem ;( ja to mam pecha :(
Ja napisałam wczoraj do nich emaila i dziś raniutko mi odpisali, prosili o adres i o zgode na przetwarzanie danych osobowych i żebym napisała na jakich produktach obecni pracuje.
Jestem ciekawa ich produktów;)