-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Evelyn - zaszalałaś, żakiecik super :ok: zapożyczyłam sobie od Ciebie foto gazetki, mam nadzieję, że się nie pogniewasz, też sobie ją wczoraj zakupiłam ale nie obfociłam jeszcze :P
Tutaj moje zakupki: ciuchowe od "chiniola" i koszula z ALDIka :D
i troszkę dla domu bo chciałam salon trochę odświeżyć kolorkiem bo czerwony mi się po roku opatrzył więc dokupiłam trochę zielnych akcentów i od razu weselej :skacze:
-
Chocolata to są moje klimaty panterki zeberki.... :) zwierzęco ;p piękne Ja dziś kupiłam sobie do gabinetu na allegro naklejkę na ścianę bo była w promocji i 2 krzesła też z promocji, teraz poluje na biurko , fotel i komodę
-
Do mnie przyszły butki, którymi zaraziła mnie jedna z Was:P
Załącznik 60125
-
fajne buciki, wyglądają na takie w które chce się wskoczyć :) pewnie wygodne co ??? ;]
-
Fajne fajne:) no i mega wygodne:) mierzyłam ostatnio je:)
-
katerina mam bardzo poobne butki. Z rzepem z przodu i troszke jasniejsze i jak w nie wskoczylam to nie zmieniam na inne:) Bardzo wygodne! Nie czuc wysokosci:)
-
Zgadzam się :) bardzo wygodne:) Ja to generalnie tylko w płaskich pomykam, ale jak te przymierzyłam to musiałam je mieć:D w sklepie nie mieli tego koloru, a w necie kupiłam za pół ceny :D
-
a gdzie się zaopatrzyłyście w te wygodne cudeńka:cwaniak2:
-
katerina15 - fajniutkie chociaz u mnie jasne by nie zdały egzaminu bo w drodze do domu mam piach... ;(
ja właśnie też wiecznie w adidaskach... no i właśnie wczoraj zamówiłam sobie pięknotki xD wstawię dopiero jak dojdą i przymierze bo nie wiem czy nie będę płakać i zwracaćbo mogą się okazać ciut za duże, ale mniejszych nie było a takich pięknych nigdzie indziej nie widziałam. ^_^
magdalenasteinhof - fajne biureczko kurcze jakby miała swój kont to też bym sobie jakieś fajne sprawiła ale w pokoju nic na stałe już nie wcisnę:(
więc pracuje dum dum dum na desce do prasowania xD
-
Kilka lat temu jedna dziewczyna też mi robiła na desce do prasowania :) Ale jak ktoś jest dobry w tym co robi i wkłada dużo serca i pasji to bym poszła do niej nawet jak by nawet na kolanach robiła:serce::serce::serce: Nie biurko czyni stylistkę heheheh
Na pewno przyjdzie czas że kupisz twoje i tylko twoje biureczko:) tego Tobie życzę z całego serca
-
Katerina jessuuuu masz moje butki :love: jak ja bym je chciala :love:
-
-
O matko!!!:o Super kolekcja :ok:
-
choco widze ze dostalaś opisane,bo ja ich zjechałam przez tel bo dostal nic a nic nieopisane :/ kolory zupełnie rózne niz na zdjeciu robionym komputerowo:/
-
Poprosilam w komentarzu żeby były opisane, ale kazali mi dokładnie pisać zamawiane numery z nazwą. Opłaciło się;)
A dziś znów mnie porąbało i zamówiłam
http://elegance.pl/1981-2359-large/z...-poppy-red.jpg i http://elegance.pl/1986-2365-large/z...light-blue.jpg
fotki ze stronki Produkty do paznokci, Tipsy, Paznokcie - Elegance
-
Kasiu nie ma sprawy:)
a ja na prawdę skromnie i tylko do pracy....
-
I moje zapasy "na zimę"
Załącznik 60238
-
sami to kolorowo fioletowe wyglada podejrzanie:o :D
-
-
dobra dobra :P wydało sie hehe
-
takie troche przykuse jak na parasolke :D :nie_powiem:
ha ha Sami to pokaz jak sie rozkłada ta Parasolka:):):):o
-
a dziś przyszły nowe kolory hybryd :) 7 pięknych kolorków bardzo intensywnych i nasycownych ( kolory na zdjeciach przekłamana bo robione telefonem , ale musicie uwierzyć na słowo :skacze:
:)
-
No nie wierzę, składanej parasolki nie widziały oraz nie pokażę, bo posłałam dalej, jak wiecie kto inny bardziej lubi fiolety ;) :P
-
Muszę się pochwalić bo oszalałam :) właśnie dostałam prezent od tatusia :serce::serce::serce:
-
Sami :D ehehhehe ale sie uśmiałam :D parasolka :skacze:
chociaż Paulka ja tam nie wiem co Tobie w głowie, ale ja takiego sprzętu w kwiatki jeszcze nie widziałam :D