to i ja dodaje swoje z YR
Printable View
to i ja dodaje swoje z YR
Co wy wszystkie się tak rozszalałyscie z tym YR :D
Na gratisy lecimy milenka ;)
ja to juz od dawno , przeszłam w całosci na te kosmetyki ;) Mam sklep zaraz koło domu ;)
Moje to większośc dla M .spóznione na dzień chłopaka :D
na mnie szału nie robią jakos te kosmetyki ;)
moje butki :
Załącznik 60293
zazdroszcze Wam tych trampek na koturnie. Chciałam przymierzyc je w Deichmannie - ale sie okazało, że jeszcze ich w Polsce nie ma ;/ a w gazetce mają i podpis ze dostepne od konca wrzesnia
Mnie uczulają :D
Lubie taki krój botków, na kournowe się slinie
No na mnie szału też nie robią ;)
ale żele pod prysznic akurat bardzo lubię, kilka kremów też, i perfumy o zapachu czarnej wanilii :)
Raz na jakiś czas coś tam sobie zamówię, z tym, że ja nie ma problemów z uczulaniem itd, bo one reklamowane niby dla alergików, ale prawdziwy alergicy to powinni z daleeka od tego.
Świetne botki nat :good: Czarne były?
ooo Sami te perfumy za mną chodzą już od tamtego roku... :D
a więc przyszły nowe kolorki lakierów do pazurków z euro fashion :yess:
magdalenasteinhof śliczne kolorki ;)
Dla tych co nie wierzyły ze to parasolka- oznaczenia na opakowaniu:) Paczuszka od Sami.. magiczne te zapachy.. mrrr!
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC07908.jpg
A ja kupiłam sobie torbę podróżną nie wielką ;-)
http://img17.allegroimg.pl/photos/or.../50/2642695021
Źródło foty: Torba fitness sportowa na ramię Paso- nowa (2642695021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny gdzie kupujecie bluesky? na allegro?
Tak na allegro ;)
ładne kolorki mają i pięknie nasycone jak dla mnie konsystencja idealna nic nie spływa , pędzelek świetny nie smużą nie liftują nic się nie dzieje, na początek wybrałam kolor biały i róż do frencha , gotcha ( delikatny róż) tuttii frutti intensywny róż opalizujący ,wildfire , hollywood (odcienie czerwieni) i czarny wsumie nazwy nawet te same co shellac.
Dużo znalazłam bardzo pochlebnych opini:) ale jak pisałam wyżej nie łącze ich z topem i baza z bluesky tylko harmony . a tu link bardzo miła pani sprzedaje http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25945189.
Jestem zadowolona :) może dlatego że nie miałam nigdy wcześniej do czynienia z hybrydami ale spełniają objetnice które zapewnia producent a o to chyba chodzi :D:mml:
ja w końcu kupiłam butki 169KH BOTKI trampki na koturnie SNEAKERSY brazo 41 (2613142040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
podobały mi się jeszcze takie, ale jestem na nie za stara:nie_powiem: CZARNE BOTKI 41 SNEAKERSY ZŁOTE KOLCE ĆWIEKI (2665624730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
włoski Dopinka CLIP-ON WŁOSY EUROPEJSKIE 52CM EXTRA (2674827374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
igły KANIULA WENFLON VENFLON KD 14G POMARANCZ 2,1x45 (2618728938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natalcia mierzyłam wczoraj twoje butki całkiem ładnie na nodze wygladaja ja akurat mierzyłam szare bo z beżowych nie było mojego rozmiaru , chcociaż te beż bardziej mi sie podobały ale i szare niczego sobie :D Tylko jedno ale czy one Ci sie nie kołacą na nogach ? Moze i bym sie skusiła na nie gdyby były bardziej stabilne :huh:
a to moje zakupy z przygotowań do otwarcia. ale jestem happy :love:
ja tez kupilam butki i jestem bardzooo zadowolona :skacze:
trampki na koturnie - Marki - DEICHMANN
meeeega wygodne !! ^_^
ja też chcę taakie trampusie:P chyba zrobię nalot na deichmana:skacze:
nanami znalazłam winowajczynie :D To Ty mnie nimi zaraziłaś :D (http://forum.wzorki.info/350547-post9119.html)
dziękuję Ci za to :* :D
Ja swoje kupiłam tu 272 SNEAKERS botki JUNK'ES trampki koturn NUDE 38 (2643858995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Germana, a jak tam Twoje butki?:D dotarły? pasują?:D
Ja jeszcze rozważam zakup czarnych, na taką beznadziejna pogodę jak dziś :D
jaaaaaaaa? A mnie Milenka zarazila hehehhe :D