Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Sandrus a co to za kolorki na 3cim, 6tym i 8mym zdjęciu? :) szukam jakiegoś brzoskwiniowego
Sandrus wzór na tych pierwszych malowany, stempelek, naklejka?
Hej dziewczyny, niektóre kolorowe prace naprawdę zapierają dech w piersiach :) doddam też wykonane przeze mnie :)
Załącznik 77084
Załącznik 77085
Załącznik 77086
Załącznik 77087
Załącznik 77088
Załącznik 77089
Załącznik 77090
Załącznik 77091
A to takie moje zwyklaczki robione na szybko i tak mi sie nie podobaly ze na drugi dzien je zdjelam :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...37261915_n.jpg
Kilka moich prac ;)
Do tego konkursowe z WIOSENNE ICON NAILS oraz moje pierwsze biżu... co myślicie o biżu ? Bo mi sie to nawet podoba Wam powiem :D
Biżu jest piękne,uwielbiam je chociaż mi tak super nie wychodzi.Nanami znowu nas czarujesz pomysłami:)
Dziewczyny, piękne są te Wasze pazurki, aż głupio mi pokazywać swoje, bo jestem strasznie w tyle za wami, jeszcze po takiej przerwie długiej, cofnęłam się troszkę.
Nanami, Ty wiesz co myślę o Twoich pracach, podziwiam i napatrzeć się nie mogę :*
Sandrus, urzekłaś mnie estetyką swoich pazurków, wszystko jest po prostu idealnie, nawet w tych prostych pracach, każdy detal dopracowany i dopieszczony, no idealnie! :love:
Dziekuje Dziewczyny :*
Olcia Ty po tej maturze sie bierz i nadrabiaj te braki pazurkowe ;) no i pamietaj o poprawnej budowie pazurków. Nie bede Ci wytykac, ale wiesz na pewno o co mi chodzi... Pomysły masz super, troche technike tylko musisz podciagnac. Ale przerwa w pazurkach troszke Cie usprawiedliwia. Nauka wazniejsza :kwiatek: wiesz, ze ja nie po zlosliwosci, a z troski :przytul:
Jeszcze mam kilka pazurkow z wczoraj i z dzis ;)...
Sandrus, Nanami - pięknie i kolorowo u Was jak zawsze :ok:pomysły też Wam się nie kończą
A tutaj kilka moich skromnych prac
Sandrus jesli moge zapytac coz to za piekny stempelek - Konad ? jesli tak to jaki numerk - super sie prezentuje :)
nanami 3 są przekozckie, jaram się :D
Cytat:
Napisał
agulan82
Sandrus jesli moge zapytac coz to za piekny stempelek - Konad ? jesli tak to jaki numerk - super sie prezentuje :)
Tak to konad.
Jak mi nie wyleci z głowy to sprawdze nr jak będę w pracy :)
Sandrus - piękne to Twoje kolorowe cieniowanie (ombre), czy mogłabyś mi w skrócie opisać technikę zrobienia takiego cuda?? Ewentualnie proszę, którąś z forumkowych koleżanek o odesłanie mnie do odpowiedniego tematu, gdzie znajdę instrukcję o ombre ;)
wpisz sobie na yt shade nails :)
Sandrus boskie te pazurki :o
Megi gorsecik świetny ;) :ok:
Cytat:
Napisał
nanami7
Lato latooo :D
Jaki numer cyrkonii Swarovskiego jest pierwszym zdjęciu ? I gdzie je kupujesz jak można wiedzieć :) Bosko wyszło :D
Widzę że znowu kolorowo i neonowo :) świetne cieniowania i bardzo mi się podobają kolorki neonowe :)
IBD neon INFINITELY CURIOUS
Emila trudno mi powiedziec ale to sa chyba 10 i 8 swarovskie crystal ab. Kupuje na Marabo w sklepie dla tancerzy 100% oryginał, ale od tego inny temat -> http://forum.wzorki.info/ozdoby-na-p...e-kupic-4.html
Dzisiejsze prace i wczorajsze ;) obfocilam wszystkie Panie.
ależ tu kolorowo :wow:
kolorowy zawrót głowy :D
obejrzałam kilka stron do tyłu i jestem pod wrażeniem zdobień.. cieniowanki żelami przepiękne, folie cudowne, i wzorki z odbitą folią.. rewelacja!:ok:
kilka moich skromnych prac..
Bardzo podobają mi sie pazurki cieniowane czy któraś wrzucała kpk? Jesli nie to ja poproszę bo są cudne.
Sandrus ślicznie stylizujesz paznokcie, idealne pod każdym względem i chyba najbardziej trafiają w mój gust, inne dziewczyny oczywiscie tez odwalają świetną robotę żeby nie było ;)
Załącznik 77214
Załącznik 77215
Załącznik 77216
Bardzo dziękuję za miłe słowa :-)
Co to za róż na Twoich pazurach?:)
I znów ombrehttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...12897611_n.jpg
Sandruś, czy mogłabyś napisać, jak robisz tego "odwróconego frencza"? Czy najpierw kolor paznokcia, a potem pasek przy skórkach, czy odwrotnie? :)
To masz na myśli?https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...88169255_n.jpg
Jeśli tak to w tym przypadku najpierw biały później czarny(jakbym chciała białym zamalowac czarny to obawiam się o wygląd okolic przy skórkach)