kaka śliczne są te kwiatuszki, mama pewnie mega zadowolona:)
Ladyss dla mnie wszystkie są ładne, te kwiatki też wymiatają:ok:
Printable View
kaka śliczne są te kwiatuszki, mama pewnie mega zadowolona:)
Ladyss dla mnie wszystkie są ładne, te kwiatki też wymiatają:ok:
Ladyss, śliczne frencze, ale pierwsze :love: cudne!
Ladyss piękne te frenche, ale mi też najbardziej spodobał się ten pierwszy :love:
kochanaa, a to nie wiedziałam, że ty akrylki tylko robisz, ale z Golden Nails biały akryl też bardzo chwalą chociaż jak z bielą to nie wiem, bo go jeszcze nie miałam, ale do kwiatków to strasznie zachwalają i też jest w promocji
Ladyss piękne prace,ale nie będe oryginalna - janbardziej spodobał mi się pierwszy,ten dwukolorowy fajny pomysł i choć niektóre frenchyki troszkę "pofalowane", to wszystkie czyściutkie i gustowne ;)
ode nie Panna Młoda i Druhna :)
Panna Młoda ma namalowane kwiatki one stroke
souki2020 w pierwszym frenchu nie podoba mi się kamuflaż tzn kolor no i znów się powtorzę, ale nie podoba mi się to jak są wypiłowane, a drugie to wyszły niestety łopatki, to na szablonie robione? szkielet opracowujesz do frencha?
Taki słodziutki french :)
Malinowa te drugie to mój pierwszy żel na formie, nic nie opracowałam tylko jak forma była tak leciałam pokolei, a potem przy piłowaniu starałam się nie stracić białego ;p wiem wiem bijcie mnie, a te pierwsze są tak zwężone bo przy żelu na tipsie mam problem z łopatkowością, więc tipsia zawsze piłuje ku dołowi żeby nie było łopat, co do koloru covera to aparat mocno przekłamał, bo w realu były jaśniutko beżowe :) to cover basica;p dodam;p
ale dzięki za konstruktywną krytykę, nie praktykuje na codzień nie mam na kim ćwiczyć więc takie są efekty robienia paznokci kilka razy na mies hahaha ale nie usprawiedliwiam się bo wiem że można lepiej ale się poprawie, dzisiaj robiłam po półrocznej przerwie od akrylowych frenczy frencz akrylem ... masakra jakaś totalna ;p
na formie, która spadała ehhhh ale klientka / koleżanka zadowolona była
nie wiedziałam jaka fote wybrac
souki2020 bardziej sklejaj forme i potem jeszcze zaciskaj zaciskarka ;) wtedy nie bedziesz musiala tyle piłowac i nie bedziesz miala obaw że spilujesz french :* Pazurki bedą smuklejsze ,a i tunel ładniejszy wtedy wyjdzie ;)
Zuuzaneczka śliczny french i wypiłowany tak jak należy bez żadnych zaokrąglonych linii bocznych
souki2020 musisz pamiętać, że do frencha obowiązkowo należy opracować szkielet bo im cieńszy zwłaszcza po bokach tym potem mniej niespodzianek z późniejszym piłowaniem np takich jak przepiłowany biały żel i łatwiej uniknąć efektu łopatek, zaciskanie szkieletu też jest bardzo ważne
Zuzaneczka - śliczny french :skacze:
Souki - trening czyni mistrza, trochę jeszcze za szerokie, ale uśmiech ładniutki :D
Ladyss - prześliczne prace :) biało czarna wersja zdecydowanie w moim typie :) :kwiatek:
Śliczne czyściochy dziewczyny:)
U mnie króluje Combo (akryl cover plus hybrydowa frenchówka)
Załącznik 54590Załącznik 54591
french z naklejką :)
a tu po bardzo dlugiej przerwie, mojej koleżanki mamy na wesele ;) żelowy french oczywiście na formie i kwiatki akrylowe+farbka :) bałam się, że zapomnę co i jak, ale dałyśmy radę.
SunnyOlcia fajny frenchyk:)
dzisiejsze: :)
Mój zbiorek kilku frenchy :) ten wąski był na życzenie osobiście wole szersze :P
Ps. Piękne są wasze stylizacje dziewczęta :P
Piękne te Wasze frenche :D
Olcia91 - piekne frenchyki,
Kalaa - super frenchyk, a kwiatki przepiekne ;)
SunnyOlcia - piekne, lubie takie mocno usmiechniete frenche
Mini89 - super ta naklejka jak naturalny kwiatek wyglada ;)
Super pazurki dziewczyny Pozdrawiam
Wszystkie prace cudne ja dawno nie wstawiałam bo zdjęć nie robie ale te ostatnie :)
http://images42.fotosik.pl/356/6c1f50c4014a2e0emed.jpg
http://images38.fotosik.pl/1560/28ebfbb730d75adcmed.jpg
http://images41.fotosik.pl/1516/1126f41744d97c7emed.jpg
http://images39.fotosik.pl/1516/f34b7ed131d32971med.jpg
Zosia chociaż wszystkie cudne to te pierwsze rewelacyjne :love:
Oj taak pierwsze są boskie:)
Zgadzam sie z dziewczynami ze pierwsz sa przecudne, co nie znaczy ze reszta nie ;) Wszystkie sliczne sa !!
Pierwsze i trzecie - Bomba!! :ok::)
a mnie się najbardziej podobają ostatnie :)
Wszystkie prace piękne :)
Widać wprawną rękę ;)
Zosia - piękne prace :]
Zosia cudowne pazurki,nie będe oryginalna i powiem,że pierwsze są cudowne,mogłabyś zdradzić czego tam użyłaś? ;)
Zosia, precepte - zarąbiste kolorki i czyścioszki pierwsza klasa:)
Moje dzisiejsze - wiosenne
http://i1091.photobucket.com/albums/...da/wiosna1.jpg
French z żelem Emerald Green :ok:
Zuzaneczka śliczne są :love:
zosiu cudasne,tez jestem ciekawa co tam na tym pierwszym za cuda:tuptup:
zuzaneczka i choco piekne czyscioszki:ok:;)
Zuzaneczka-french przepiękny! bardzo ładnie wyglada to z zielonym :ok: super praca az miło popatrzeć;)))
choco ladny french:)
Zosia, Choco, Zuzaneczka baaardzo ladne prace :D
Zuzaneczka - przepiękny frech :ok:
dziewczyny jakie fajne frenche robicie :)
zosia ten pierwszy to ja poproszę kpk :)
choco zielony mmmmm i ten turkus Zuzaneczki też mnie powalil :):)
ja za to skromnie :)
Dziewczynki przecudne pazurki z zielonym paluszkiem świetnie wygląda, chocolata twoje są delikatniutkie, wszystkie śliczne :wow:
Uzyłam żelu białego żelu różowego (żarówy) i kolorku oberżyna a na wierzchu kwiatuszki akrylowe z różem i fioletem zdjęcie nie oddało efektu ale pazurki wyszły super... :)