kasiulka81 - jaki magiczny fiolet :wow:
Printable View
kasiulka81 - jaki magiczny fiolet :wow:
ale wypasione foremki :D a o co chodzi z tą muzyczną poduchą? :P
Aga - muzyczna poducha, to mięciusieńka tradycyjna poduszka, z głośniczkiem w środku (absolutnie niewyczuwalnym) podłącza się do niej poprzez kabelek jakikolwiek odtwarzacz muzyki i muzyka gra do uszka nie przeszkadzając innym :D bardzo fajne sprawdza się z telefonem :ok:
Sztynka - żel jak dla mnie jest rewelacyjny :] pilniki też, wszystko jest z alle bo ja praktycznie tylko tam się zaopatruję, pazurki są moim hobby dlatego też nie inwestuję w jakieś drogie materiały,te z alle są dla mnie wystarczające, aczkolwiek znam zawodowe stylistki paznokci które na tych żelach pracują i są również zadowolone z jakości no i ceny :skacze:
Z czystym sumieniem mogę Ci go polecić, rewelacyjny mają też nabłyszczacz w buteleczce z pędzelkiem FINISCH :ok:
Dziewczyny tutu http://forum.wzorki.info/sprzedawcy-...paznokcie.html
kurcze msylałam, ze ta puducha kosztuje jakies kosmiczne pieniądze a tu całkiem przystepna cena:skacze: kupie mlodemu, ale sie zdziwi:D
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja ją dostałam w prezencie, więc nie byłam zorientowana w cenie, ale faktycznie nie drogo i naprawdę fajna sprawa, polecam :D Młode z pewnością się ucieszy :ok:
Mój napad na Lidla był dziś bardzo udany:)
Załącznik 61707Załącznik 61708
Załącznik 61709Załącznik 61710
Załącznik 61711
Do tego dwie kurtki dla męża, skarpety itp:)
Mój napad na lidla też udany tylko ja w tę zieleń celowałam :)
Jeszcze przyszła paczucha z wystawnikami
Załącznik 61718
Ale macie świetne zdobycze z LIDLa :cwaniak2:
Ja "napadłam" na giełdę kwiatową w Tychach i wreszcie kupiłam upragniony lampion do przedpokoju :skacze: za połowę ceny niż na allegro :wow: poza tym wstawiam to co zamierzałam kupić (ramki, stację pogodową i wieszak na butelki) ale dostaliśmy w prezencie od rodziców :]
kasiulka81 ten lampion super :D
lampion wymiata:P, extra zakupy:love:
Lampion fajny i uchwyt na butelki też ciekawy :D Kasiulka, jak się wyprowadzę to chyba wynajmę Cię jako dekoratora wnętrz :D Uwielbiam Twoje zakupki do domu :)
szybkie zakupy na piątkowe połowinki :D
Przyszły moje hybrydki z MM
Załącznik 61828
Załącznik 61829
Moje hybrydy też dzisiaj przyszły z Mistero w końcu yeeeee :skacze:
mam tak:
pudrowy róż,
włoska kawa,
soczysta mandarynka,
szlachetna purpura,
morska głębina,
niewinny róż,
głeboki amarant,
i jeszcze dwa inne ale zapomniałam nazwy :D
zrobiłam jeszcze zakupy w evershine. Żeli od nich nie lubię ale inne rzeczy jak najbardziej. Te cążki są super, wcale nie badziewne... a w sklepie mają je po 49 zł. Wogóle w sklepie mają drożej niż na allegro dlatego zamawiam z allegro i później jadę osobiście odebrać :D
Źródło fot; Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Lakiery są ekstra, jak za tą cenę to już wogóle, krycie pełne po dwóch cienkich warstwach.
Ja z evershine miałam/ może jeszcze gdzieś mam żele kolorowe i nie narzekałam :)
Niedługo wrzucę w odpowiedni temat kolorki z MM
Ja dostałam kilka żeli które polecały dziewczyny w żelach kolorowych za 4 zł i lakiery holograficzne z Golden Rose - wieczorem wrzucę zdjęcia:)
A ja zakupiłam stepper, czas ruszyć 4 litery:D
STEPER SKRĘTNY HS-20S +spodenki 4xGRATIS stepper (2740311150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tez mam steper, tylko bez linek z przodu do rak i bezskretny i powiem szczerze, ze d...pa ;) Wole zdecydowanie biegac niz deptac po steperze nie widzac efektu :P
ja posiadam LTT Trainerkupilam go na allegro, za jakies 60 zł i stoi, boli mnie kolano jak wleze na te narzędzie tortur :Dto raz a dwa, ze jakos strasznie nudno sie na tym cwiczy, no chyba ze ma sie cos fajnego do słuchania czy oglądania:D
A ja wczoraj ćwiczyłam 40 minutek i jestem zachwycona, nie wiem czy będą efekty, ale mam nadzieję, że pozbędę się galarety z tyłka ha ha:P. Na szczęście nie jest tego za dużo:torba:. Rower stacjonarny oddałam ojcu, bo musi się ruszać więc szukałam czegoś w zamian;). W miarę cichego bo ćwiczę, gdy córcia śpi.
moje z tygodnia
Załącznik 61875 Załącznik 61876
i dzisiejsze miedzy innymi perfumki :love:
Załącznik 61877
A ja sobie na urodzinki grudniowe :D kupiłam zestawik ;-)