Emilia Edit Plushack sliczne frencze :ok:Plushaku sliczny kwiat.
Syrena nie ma fotek .
Printable View
Emilia Edit Plushack sliczne frencze :ok:Plushaku sliczny kwiat.
Syrena nie ma fotek .
Chyba teraz się uda :)
przepraszam za jakość zdjęcia ...
klasyczny frenchyk...
choco śliczny, delikatny frenchyk:).
zołzella piękne migdałki:).
edit7715 cudeńka:love:.
Emilia B. french z czerwonym akcentem wygląda bardzo elegancko:).
plushak jesteś moim one stroke guru, prześliczne kwiatuchy malujesz:love:.
syrena16 jak dla mnie to za dużo białego, ale widać, że się starasz:*.
A to moje skromne króciaki^_^.
Niezbyt udane ale co tam:/:
Syrenko widać że nie używasz coverka ( zel kamuflujący niedoskonałości ktorym mozna przedluzyc loze pazurka ) . zainwestuj w takowy i ćwicz aby ten frenchy (czyt. biały kolorek ) był ładnie uśmiechnięty i proporcjonalny do loza paznokcia :) w temacie od oceniania budowy itp wrzuc cosik i wiecej dziewczyn Ci doradzi ;)
emilka13 bardzo ładne pazurki tylko chyba boczki do poprawy?
zołzella
Tak , dziewczyna miała bardzo wrażliwe skórki , starałam się jej nie poharatać no i oczywiście z zaciskaniem tunelu był problem bo nie chciałam , żeby ze spuchniętymi i bolącymi paluchami wyszła. A tak naprawdę to chyba nie potrafię komuś robić- na sobie jest ok a na kimś do bani.....Chyba dam spokój i tylko na sobie będę trenować . Dziękuje za komentarzyk:(
emilka13 dziewczyno nie poddawaj się, śliczne pazurki zrobiłaś. Tylko jak już pisała zołzella boczki trochę do poprawy, zresztą poczekaj może wypowie się, któraś bardziej doświadczona kobitka z forum;). A tak wg mnie jest super:ok:.
emilka13 ale mnie sie wydaje ze ten tunek super ci wyszedł (ja nie jestem specjalistką bo nie robię ani na formie ani w akrylu) ale jak dal mnie jest super :)
Klasyczny French
Załącznik 36086Załącznik 36087
julcia88 śliczny frenchyk
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif ładny bo nie rażący po oczach - bardzo naturalny :)
Miałam coś namalować ale z braku czasu po prostu nakleiłam kwiatki:) To są oczywiście moje naturalne malowane lakierem i tyle :]
bara791 fajne tylko ja bym sobie cienszy frenczyk zrobiła :D
No ale jakby był cieńszy to by było widac moj zrost czy wolny brzeg czy jak to tam sie nazywa a jak pisalam to zwykle lakiery i przeswituja :P
a no tak lakier ;) musisz kupic jakiś lakier kamuflaż :D
Dziekuje Wam Kochane za opinie ... bardzo to doceniam bo nadal się uczę.:) milutkiego dnia
Julcia - fajny naturalny frenchyk ci wyszedł :)
Emilka, pluszak, baśka, szoko, julka-jakie freenche, nosz piekne, pieeekne
syrena, wywal tipsiaki french, prawie naturalny róz płytki zakryłas, zdobienia fajne
emilka13- nie ma co się załamywać porażką!!bierz się do roboty żeby to poprawić ćwicz a na pewno to wyćwiczysz, wszystko jest do zrobienia tylko trzeba popracować troszkę nad tym co dziewczyny napisały ze jest do poprawienia-to takie proste hihi, głowa do góry;)
shola82-mi się podoba:D
syrena16- wielka znawczynią nie jestem (też dopiero się uczę)ale na Twoim miejscy faktycznie starałabym się poprawić uśmiech, wydłużyłabym łożysko coverem, co jak co ale kwiatki masz rewelacyjne:)
bara polecam ci lakier inglot nr 82, nie barwi białego a świetnie kryje naturalny pazurek ;) i wtedy nie widać tego naturalka :) ps. pazureczki bardzo ładne ;)
julcia śliczny klasyk :ok:
emilka :aty: ani mi się waż poddawać ;) robisz postępy i tego się trzymaj :) pazurki wcale nie sa takie tragiczne :przytul: jeszcze trochę pracy przed tobą ale i już sporo za tobą :) czekam na nast. pazurki ;)
shola wspaniałe migdałki - czyste i takie zgrabniutkie :love:
syrena za dużo białego zdecydowanie. i mi się wydaje że to tip biały :nunu: robiony ręcznie i cieńszy będzie zdecydowanie lepiej wyglądał ;)
pluszku ach nie dosyć że piękny french to jeszcze te twoje kwiaty :slina:
edit jak zawsze perfect ;)
Dziękuję wszystkim za miłe słówka :*
zwykły frenchyk...
http://lh5.ggpht.com/_Es5H4OXcruc/TU...2010%20006.JPG
Van zwykły ale śliczny :]
P.S. gdzies ty się podziewałaś ??:D