A mnie automat odmówił posłuszeństwa i zakupiłam nowy:)
WF0602WJV - PRZEGLĄD | SAMSUNG
Printable View
A mnie automat odmówił posłuszeństwa i zakupiłam nowy:)
WF0602WJV - PRZEGLĄD | SAMSUNG
Patrycja - świetne prezenty, mnie też najbardziej cieszą rzeczy pazurowe :skacze:
Kath - świetna pralka, mam podobną i jestem zadowolona:ok:
hehe ja to samo, lampe kupilam sobie sama, reszte tez bym musiala, gdyby nie to, że urodziny mi sie trafiły ;D
Kath ja jeszcze nie jestem na własnym więc pralką zajmuje się moja mama, ale ta Twoja świetna, no i z opisu wygląda na skuteczną, a to przy moich skarpetach problem, od chodzenia na boso są zadeptane i nie chcą sie doprać :D
Moje zakupy :D
Lampa LED rewelacja!! Frezarka rowniez :)
Zakupione przez sklep SPN.
Dodaj źródło fotek ! :]
Drogeria Natura
Załącznik 62339
choco daj znac jak u ciebie te stempelki sie sprawuja :)
ostatnio zakupilam ten zestaw i dokupilam ze 6 plytek i bardzo sie zawiodlam:/:
zamowilam lakiery konada i zobacze czy one cos pomoga:huh:
ja cały czas uzywam tych płytek z natury jestem bardzo zawolowona i lakiery do nich tez kupuje w naturze, ale oni maja tylko czarny bialy i serbrny(moze tylko u mnie)
a ja kupiałam czarną :
|etorba| MODNA na jesień ZARKA - kuferek łódka A4 (2778800261) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czekam na dostawę :D
Świetna torebka :ok:
wilczus daj znac jak dotrze, jak z jakoscią i moze jakas fota real :D
torebusia :love:. ciekawe jak sie sprawdzi w zyciu codziennym ,czy nie bedzie "za sztywna"?
Torebka śliczna, sama przygarnęłabym taką z chęcią :)
jestem chora na mózg, idę się leczyć ;P Nie mam pieniędzy, a kupiłam sobie dwie pary butków :P
https://deezee.pl/product_picture/fi...73d43ea240.jpg
Scarlet CDN4 Pink Pastel / Odwykowe sprzątanie magazynu / Trendy - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl
https://deezee.pl/product_picture/fi...de18e2bc26.jpg
Scarlet CDN4 Yellow Pastel / Odwykowe sprzątanie magazynu / Trendy - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl
Uległam wyprzedaży :P
iv hehe za 30zł to grzech nie kupic, słodkie są:D
Piękne buciki! Ja musiałam tez kupić ...niestety do nowej pracy:( Reszta w Rossmanie
Załącznik 62378
torebk dziś przyszła , jest sztywna ,ale bez przesady :)
w realu wygląda jak na zdjęciu - podoba mi się :)
uszy ma takie ,że można i do ręki i na ramie
duża , fajna za zakupy :)
jakościowo ok - w środku kilka kieszonek nawet fajnie odszytych ....
mój chłop jak ją zobaczył to zapytał, co to za ogromne torbiszcze :P ale ja takie lubię - jest to podróba zary
Fajne szpileczki iv90. JA kupiłam podobne tylko że z zakrytymi palcami. Twoje są w super kolorach.
ja też
Lordsy PR2 White / Odwykowe sprzątanie magazynu / Trendy - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl
Sandały Summer12 Yellow/Pink / Odwykowe sprzątanie magazynu / Trendy - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl
Świetne buty dziewczyny :ok: a te kolory :love:
Przyszł moja część zamówienia z Vistaprint.. :skacze: jeszcze dojdą banerki:)
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC08571.jpg
Szoko, ja podziwiałam na FB...
Zazdroszczę pomysłu, na prawdę ekstra i można klientkę czymś nowym zachwycić:)
kubek mi się najbardziej podoba.
Moje kolorowe akrylki wreszcie przyszły, poprzednie czas wyrzucić, były przeterminowane, nawet do ćwiczeń się nie nadawały :/
Kupiłam też Hybrydy z INS kolorki trochę przekłamane na zdjęciu wyszły ciemniej, położona jedna warstwa, to są te bez opisów.
Paletka do farbek będę ćwiczyć OneStroke i trochę ozdób :)
Skromnie, ale zawsze coś :P
Zmuszona byłam kupić na szybko lampy UV bo moje obie zaczęły fiksować:-/
http://fajnepaznokcie.pl/allegro/ap/...V%20fiolet.jpg
foto użytkownika z aukcji Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
choco też mam tą lampe i zaczyna mi szwankować, mam wrażenie, że one służą max rok dwa i potem padają :/
a może są jakieś inne lampy uv, dobre z czujnikiem?
Ja zamówiłam urządzenie do peelingu kawitacyjnego. Jeszcze muszę kosmetyki domówić. Co do lampy UV to mam dokładnie taką samą. Ostatnio mi też zaczęła szwankować. Nie wiem czy nie uszkodziłam czujnika podczas mycia? Na programie gdy powinna się sama uruchamiać cały czas mruga. Teraz jadę cały czas na cyklu 3 minutowym... Troche to uciążliwe ;(
Chocolata ile masz tych kubeczków? Co to za promocja była? Napisz coś więcej bo może warto się skusić?Cytat:
Przyszł moja część zamówienia z Vistaprint.. jeszcze dojdą banerki