ślubny komplet
Printable View
ślubny komplet
Baaardzo ładne. Powiedz mi, te cyrkonie są oddzielnie czy na taśmie??
---------- Dodano o godzinie 20:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:43 ----------
Kiniusia masz racje, że trzeba je trochę dopracować, ale trening czyni mistrza, a wielki plus za pomysłowość, bo zdobienia są ciekawe:good::)
taaaaaaaaaa, na tasmie :lol: :lol: :lol: osobno... :(myślałam że mi kręgosłup peknie, niedość że ryle układania na rękach to jeszcze nogi na podłodze robiłam i tak sie naschylałam ze aż mnie boli jak sobie przypomne...a co do kamieni to to są swarowskie #3 i #5 w sumie wyszlo 112 sztuków;P
fajne te wasze pazureczki :)
a to moje ostatnie frenche, w środku akrylowe...
No to szacun i wielkie współczucie z mojej strony, bo domyślam się jaki ból kręgosłupa miałaś, ale efekt super. A co do ilości, to 112 sztuk nieźle musiało młodą kosztować, no ale ślub ma się raz w życiu (miejmy nadzieję:P)
---------- Dodano o godzinie 21:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:57 ----------
Bardzo mi się podobają pierwsze i trzecie:good::good::good:. Jeśli chodzi o te w środku, to moja mała rada: pamiętaj Iwonko, aby wolny brzeg paznokcia nie był dłuższy od łożyska i będzie super:).
a tu takie moje zdobionko cyrkoniami :) http://photos.nasza-klasa.pl/5652466...5d2462fdb.jpeg
---------- Dodano o godzinie 21:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:27 ----------
http://photos.nasza-klasa.pl/5652466...0fd31928f.jpeg
słoneczko... prawdziwe dzieło sztuki :win: :master:
te z listkmi sliczne
te pazurki z cyrkoniami są bardzo ładne!!! ciekawe!!!:good:
bąbelkowo :D
pazurkomania te pierwsze są eskta i jak ładnie dopracowane przy skórkach ;] braawa ;]
Dzidzia za każdym razem podziwiam Twoje frencze, bo są idealne:)
Dzidzia jak zwykle twoje babelki extra
takie tam na szybko robione:)
Woszczurku co tu pisac-piekne jak zawsze
Wosczurku rewelacja !!!
woszczurku śliczne!
ohhh....:love: może kiedyś też takie będę umiała takie robić! Nadzieja umiera ostatnia :D :P Pazurki super!
Woszczurku BOSKIE !!! napatrzeć się nie mogę...
woszczurku też bym chciała takie pazurki na szybko umieć robić!!!!!:P
super są!!!!!
takie moje zwyklaki ;P