super :D na pewno się przyda :D
Printable View
super :D na pewno się przyda :D
Pieknosci..........
o matko jedyna! nie mogę się napatrzeć!
Małe dzieła sztuki!
A tu kolejne przydatne :)
super :D na pewno będę z tego korzystać ;)
jak ja bym chciała umieć namalować taką różyczkę :(
ja też. :D ale narazie kończy się na narzekaniu, zamiast usiąść z tyłkiem i ćwiczyć. :D
ja to już sama nei wiem które były a których nie:D ale miałam detoks, czas sie brać za pędzle:D
ooooo świetne ela:good: nosz normalnie chce mi się juz to wypróbowac:D
jak to prosto tu wygląda.. szkoda że rzeczywistość jest inna :(
świetne są te kwiatki.. mam nadzieję, że w końcu uda mi się kupić pożądne farbki..
Ja już farbki polycolor zakupiłam i dotrą do mnie w poniedziałek jeszcze tylko musze dopasować sobie jakiś pędzel ;)
Moja droga,otóż to ,pędzel to podstawa moim zdaniem,ja już wydałam spoko kasy na różnego rodzaju pędzelki,nawet kupiłam te ,które polecały dziewczyny i co??
mnie nie pasują!!
każda z nas musi sobie dobrać indywidualnie a to już jest problem:(
jedne mam lepsze inne okazały się zwykłym badziewiem ale idealnego jeszcze nie kupiłam:((
co do farb zgadzam się z Wami:)
wiecie co ? dzisiaj próbowałam zrobić jakieś one stroke i nic mi nie wyszło. jedna wielka plama :( już nie wspomnę o pazurkach, które dzisiaj robiłam i też mi nie wyszły ... :(
nie martw sie nanami mi to nawet plamy nie wychodza ,hehe:)
Nanami nie od razu Rzym zbudowali :) siaadaj z pędzlem i ćwicz teraz będziesz miała trochę czasu ;)
kura śliczności, chciałabym, żeby i mi tak pięknie wychodziły kwiotki :)
Dzieki goonis. Pedzelek i cwiczyc mnie nie wychodza takie jakbym chciala. Nic z patentów rosjanek mi nie wychodzi na przykład
Kura super :D
Tobie chociaz wychodza hehe :p
A do rosjanek dojdziesz jeszcze :D
Ja narazie ćwiczyłam sobie farbkami plakatowymi i zwykłym pędzelkiem, ale wczoraj kupiłam nowe pędzelki i w tygodniu mają dotrzeć farbki więc będe malowała lepszymi produktami :) narazie takie coś :P
Załącznik 17416
Załącznik 17417
Załącznik 17418
fajny pomysl na plaskie rozyczki:skacze:
o w morde kura:wow: normalnie pojechałas z tymi malunkami, rewelacja:buja:
---------- Dodano o godzinie 13:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:57 ----------
Nicola pierwsze koty za płoty:P:D
Kura szalejesz, bardzo ladne malunki.