ja bym wrecz rzekla glodnemu chleb na mysli :P hahahah:skacze:
Printable View
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0]YouTube - Ja Jestem - Arka Noego[/ame]
to dla was grubaski
ja w ciazy ryczalam jak tego sluchalam
piekne
a tak wracajac do snow ... snilo mi sie ze bylam w dawnej pracy ( mc donald's ) i pochlonelam cheesburgera ... no i ze potem mi zeby wszystkie wypadły... tzn. wyciągałam je po kawałku wszystkie ... bleh.. okropny sen :/
hahah sprawdz co znaczy wypadanie zebow w senniku moja droga, ciekawa jestem interpretacji ;p
Ząb-można go interpretować jako symbol seksualny.
Wypadające-choroba albo wypadek.
Wyrywać je sobie samemu-błędna spekulacja.
Z "Leksykonu symboli i marzeń sennych" Hannsa Kurtha.
jak któraś z Was ma jakiś sen mogę Wam podać jego "znaczenie".
Basiu tylko się nie przejmuj tą interpretacją :)
ja wogole nie wierze w takie pierdoły więc luzik ;) dla mnie to jak kolejny zabobon :)
a jak tam nasze ciężaróweczki już przy mecie? Coś żadna się nie "rozsypuje" hi hi hi
normalnie widze nie tylko mi chleb na mysli :D
hah chantiiiiii a propos glodu :D na ile ci doktor przykazal zakaz uniesień milosnych?
bo ja juz trzeci miesiac zęby w sciane a czy tobie dali juz dyspenze? bo mowilas ze mialas zakaz...
hehe zyza ;) niezle :P hyhy....
A ja niby moglam, ale nie bardzo mialam ochote:) Dobrze, ze moj maz jest na tyle wyrozumialy, ze nie wymagal tego ode mnie. Choc nie powiem czasem mialam ochote, ale wtedy to juz dziecko sie buntowalo:) a wiec sobie odpuscilismy.
Melduje sie jeszcze w dwupaku, choc juz blizej jak dalej. Wczoraj mialam straszny bol glowy i niestety to sa najgorsze chwile, bo nie wszystko pomaga. A dzisiaj wybieramy sie na sesje ciazowa z nasza Julka, juz sie nie moge doczekac:)
ja tez jeszcze w dwupaku-3 tyg zostaly.
a mnie dzis ok 2w nocy obudzil bol brzucha jak przy okresie, tak sie przestraszylam ze sie zaczelo, zwlaszcza ze sama jestem teraz-maz w pl i dopiero dzis w nocy wroci. ale polezalam godzinke w bezruchu i przeszlo, wzielam tabletki rozkurczowe i jest dobrze. w pon lekarz na szczescie.
moja bratowa też miała sesje w ciązy u profesjonalnej fotografi i piękna im zrobila pamiątkę na całe życie :) ehh może ja keidyś też będe miała :P
a propos snow :D dzis snilo mi sie ze zrobilismy sobie warsztaty forumkowe ale takie ogromne ze musielismy zorganizować zajecia w jakiejs szkole... pamietam ze było ciemno i cieplo bo to środek lata, Basia stała na przystanku czajac sie zeby z kims sie zabrac bo samej jej glupio było a ja sie napatoczylam... i pamietam ze Woszczur krzyczala pod drzwiami szkoly - wzorki gorą... ja nie powinnam czytac forum przed snem wszytko przez posty w konkursie krolowa śniegu :D :P
też będę chciała miec sesję w ciąży, piękne to jest:D
ja też melduję się jeszcze w dwupaku :D i oby tak było aż do 3 maja :skacze:
a teraz pokażę Wam co dostałam na ostatnich warsztatach od dziewczyn:
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07699.jpg
a to dostałam wczoraj od Asi z GN :D
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07700.jpg
te ubranka są takie malutkie, że aż nie chce się uwierzyć, że taki malutki człowiek przyjdzie na świat za 51 dni :love: już jestem w nim zakochana hyhy :love::love::love:
Melduje sie 2w1. Nie wiem o co chodzi ale od wczoraj wieczora nie dzialala mi wogole strona. Dzisiaj nie moglam sie zalogowac:(
Kamila- ubranka sliczne i faktycznie bardzo malutkie, ze nie wiadomo jak prasowac:)
Ja po jestem po sesji i bylo swietnie. Zrobili razem ponad 200 zdjec, a moje oczy to masakra. Ostatni raz tyle zdjec to chyba na slubie:) Pokazal nam dwa jeszcze w aparacie i juz sie nie moge doczekac. Ale dopiero we wtorek obejrzymy wszystkie i bedziemy mogli wybierac do albumu. Tylko niestety na album musimy poczekac ok miesiaca. Ale moze mojemu bratu uda sie cos przyspieszyc, bo to u jego szefa:) jak cos to od razu pokaze:) Polecam taka sesje, jest naprawde cudowna. Swietnie sie z mezem bawilismy przy tym:)
Hmm cene sama chcialabym poznac, ale jest to prezent od mojego brata, a wiec naprawde nie wiem:) U nas byl polmrok. A w zwiazku z tym, ze ten fotograf nie robil takiej sesji jeszcze, a wiec dzieki nam ma tez reklame to chyba duzo nie zawola:) ale ja mysle, ze jak jest dobry fotograf to wszystko pieknie wyglada:)
Ale jak sie dowiadywalam o sesje to ponad tysiac zl musielibysmy dac. I niestety zrezygnowalismy, bo tyle kasy to mi szkoda bylo:) Ale mam kochanego braciszka:)
Wlasnie znalazlam jakis rzykladowy cennik i tez takie kosmiczne ceny: Promocje FotoMama.pl – Zdjęcia z brzuszkiem
Zastanawia mnie to, bo przeciez niczym taka sesja sie nie rozni jak normalna. Ten sam sprzet, a wiec jest to dla mnie chore. No ale coz, widocznie maja klientow za taka wysoka cena:(
A patrzcie na tą pamiątkę po ciąży :) śliczna :D
---------- Dodano o godzinie 14:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:48 ----------
A u są zdjęcia jaki bym mniej więcej chciała :)
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img32.imageshack.us/img32/4473/dsc1989kopia.jpg
Te podoba mi się najbardziej :D
http://img266.imageshack.us/img266/4...c7070kopia.jpg
super to wygląda :)
ale super te foty Chanti :)
Kamilka a Ty kogo sie spodziwasz?:) chłopaczka czy dziewuszke :skacze: