Odp: nasze zwierzaczki :)
To ja wrzucę moje dwie gadziny :) Magna (biała) zawsze wciśnie się Tori do koszyka :D a taki z niej łobuz że szok!! ostatnio moim rodzicom poodkręcała korki ze zgrzewki wody gazowanej:huh: jak to zrobiła to nie wiem...albo powyciągała sztućce ze zlewu - niczego się nie boi :D Ruda z kolei jest grzeczna (na szczęście) :)
Załącznik 31730Załącznik 31731Załącznik 31732Załącznik 31733Załącznik 31734
A tak spałą jedna z moich szczurzyczek :D flesz ją obudził :)
Załącznik 31729
słodko wyglądają jak tak razem śpią :) hehe i Sonia spi tak samo jak Tori na 3 fotce :D
hehe chyba wszystkie pieski tak śpią. Emilka cudowne masz te łobuziaki:) Ja mojemu narazie zdjęć robić nie będe bo zarosło mu się troche na zime:D
emilka świetne :D nasza fobia też korki z butelek ściąga :D:D:D
ojjjooojjj jak ja uwwwiieeelbiam boksery ! (powiedziała właścicielka owczarka ;]) ale widać, że broje niesamowite :D ten błysk w oku i pozycja "koła do góry" :D normalnie bym wytargała za te mordki :D a kokardki mają? ;) bo są tak rozkoszne,że tylko je pieszczochać :D
Mój pajunek:)
teraz już wylinke przeszedł i ma ładniejsze kolory tylko go do zdjęcia coś dorwać muszę:)
oo Milenka!! nastepna fanka :D:D:D
hehe no baa:)
Pochwale się teraz już stałym i nie zmiennym domkiem mojego pajuna:D
milenka ale żeś mu wypasioną chatynę strzeliła normalnie master class :D
Emilia B boziuuu jakie słodziaki a jak tak śpią na pleckach brzusie wywalone i sterczące putki to ja się zawsze zastanawiam jak taki zwierzaczek musi ufać człowiekowi że tak słodko śpi mmmm :) Rewelacyjne!!
Własnie dziewczyny apropo kokardek czerwonych - macie swoje pupilosy przewiązane czymś czerwonym coby nikt nie zauroczył ? (nie wiem czy w to wierzycie ale naprawdę działa ;)
moje jak były małe to miały czerwone obróżki :) teraz za stare kozy są :D
Emilia trzaśnij choć po czerwonej kropce markerem na obróżce bo będe musiała mówić ze brzydkie hihihihi :P (na wszelki wypadek, bo zdarzyło mi sie w życiu zauroczyć - chyba - samochód i kwiata :wow: choć naprawdę nie chciałam)
Plusiu ach bym jej puci puci zrobiła :D
śliczna jest ta świnka :) mi się marzy szynszylek :D
mam pytanie do tych, które posiadają 2 pieski :D tzn jak ten pierwszy, starszy, przyjął drugiego?
Aska to zalezy:
moze byc tak, ze sie zaprzyjaznia, jeden wyczuje ze tamten jest mlodszy i sie bedzie "opiekowac" albo moze byc tak jak w przypadku moim, ze moj starszy pies uciekal od mlodszej suni, ktora dwa razy wieksza od niego jest, po prostu przeszkadzala mu i sie zawsze obrazal i lazil jak najdalej od niej
a moze byc tak, ze starszy pies bedzie warczec i nie zaakceptuje mlodszego ;)
mozesz to odrazu stwierdzic jak na rekach bedziesz trzymac mlodszego i dasz do powachania starszemu...nos nie zawodzi
jak mu nic nie zrobi, polize, polasi to sie zaprzyjaznia, jak zawarczy to wiadomo, jak odejdzie to mu to bedzie latac :P
znam z doswiadczenia ale wiadomo, pies jak czlowiek, kazdy inny :)
hihi no właśnie, my chcemy mniejszego niż nasza sunia, trzeba będzie się z nią wybrać :D
A to mój zwierzaczek Milusia z młodszym kolegą;)
Emilia psiaki masz boskie :D
Plusia Kundzia też jest świetna :):P
Alicja słodziaki :D
Alicja ten młodszy kolega jest naprawdę młodszy
plushak jakie super zwierzątko, ma cudowne umaszczenie i piękny ryjek
Milenko domek to ten twój zwierzak ma super, szkoda tylko, że ja się pająków boję, b ten twój ma śliczna kolorystykę, a powiedz, czy jak zapukasz w szybę to sie rzuca?? a wogóle to czym ty go karmisz??
ja to wogóle nie obejrzałam Pajuna Milenki, bo się strasznie boję ;(
Emilia boksery masz super ;) widać, że się trzymają razem ;)
najświeższe zdjęcie mojej Mimuchy :D
Nanami ale pyszczek :]
ja bede miec Maltanczyka, jest caly bialy, wysokoscia bedzie siegal gdzies do lydki, moze nawet nizej :P :)
nie zdrazylam dzisiaj zrobic przelewu w wester union w odpowiedniej godzinie i piesek przyleci do mnie dopiero w poniedzialek lub we wtorek, a mial byc juz jutro :placz: a tak sie cieszylam...
nie moge sie doczekac ^_^
Maltańczyki też są słodkie ;)
jak już będziesz mieć pieseczka, to wstaw fotki Rudzia ;)
Nanami przeuroczy ten pyszczek :D