No i pozamawiałam torbę ukochaną i inne pierdółki "przy okazji" co mnie trzykrotną cenę torby wyniosło :P Ehhh Oby do piątku doszło :)
Printable View
No i pozamawiałam torbę ukochaną i inne pierdółki "przy okazji" co mnie trzykrotną cenę torby wyniosło :P Ehhh Oby do piątku doszło :)
A ja dostalam ostatnio przesylke z pilnikami,a nadal nie mam zamowionych fimo juz z 3 tygodnie:(:(Ale na poprawe humoru moze w sobote pojade na male co nieco:)
ja dziś zamawiam kilka pierdół z allegro:) ale muszę na bieżąco podliczać bo jak zaczną zamawiać to skończyć nigdy nie mogę:)
przyszła mi dziś patelnia grillowa, może małe marzenie:) żeliwna, taka ciężka że dwoma rękoma ją muszę trzymać:)
a ja wczoraj sobie zrobilam zakupu u dobrej rady-lnowa lampa uv, farbki , zele kolorowe, ozdobki i pedzelki :) , wydalam 450 zl... poje**o mnie na dobre , a jeszcze i tak chce akryle kolorowe sobie zakupic ... juz sie doczekac nie moge jak przyjdzie-oby do czwartku doszlo!!
ozdoby do włosów
szukam sweterka Atmosphere, wiele dziewczyn kupuje go w SH ale u siebie na pewno takiego nie znajdę... Wiecie może kto ma na sprzedaż? Są również na allegro, ale ceny mają kosmiczne! A czytałam, że można go kupić już za 8 zł...
kurde nie mam pojęcia ale fajny jest:):)
a ja kupiłam ipoda:)
bo Ci powiem ze baby sa poje...e hehe a juz i tak mnie korci cos jeszcze dokupic ;P
też dziś kupowalam.. co prawda za mniejszą kwotę, ale ledwo się wyhamowałam..:)
hi,hi,hi to my wszystkie takie wariatki.
Jaostatnio zrobilam zakupy w Nfu-----fiuuuuuuuuuuuu.fffiuuuuuuuuuuu
no i sie skonczylo na tym ze nawet moj kochany stwierdzil ze mnie trzeba na terapie oddac i do warsztatu samochodowego zawiesc zeby mi Hamulce wmontowali---taaaaaaaa,napeeeeewnooooooooo
Wlasnie to jest to ja tez narazie wole nie zagladac bo musze mezowi jeszcze troszku oddac 40f mi zostalo dlugu za ostatnie szalenstwa,hihi ale dzisiaj mam dziewczyne na pazurki i w niedziele to bede miala juz oddane.I znowu moge szalec,hihi
hehe mnie na szczescie nikt nie stopuje :P tylko juz sobie wyobrazam ajk mi paczka przyjdzie co moja mamuska powie.... to bedzie brzmialo tak: " ciebie to juz do konca poj***o " ;P
mnie też nikt, mój kochany to nawet sam coś dla mnie weźmie, ale mimo wszystko mamy teraz inne wydatki:) zabookowaliśmy właśnie wakacje na listopad, 6 dni odpoczynku:):):)
a ja teraz szukam nowego miejsca a w domku robię tylko koleżankom, więc też dużo nie zużywam rzeczy:)
A to moje skromniutkie zakupki u dekorynki;)
a ja potrzebuję kurteczke na jesień bo dziś zimno jakies!!!
Ja se kupiłam butki ^^.
Musze jakieś spodnie kupić nowe ;p
spodnie tez by sie przydały...;/
a tak w ogóle to w musze się wybrac do jednego ciucholandu... ludzie torbami wynoszą jest tak fajny towar podobno
a ja se butki kupilam zdjecie wstawie pozniej bo na laptopa musze zgrac.. a tak to jakas kurtke musze kupic bo nie mam ,tylko nie wieim kiedy bo mam zajeb ;(
A ja sobie kupiłam 2 pary dzinsków za 45 zł :P Mamy tu taki sklepić BZ i są fdajne ceny i karta rabatowa, właśnie ja zapoełniłam i miałam 15 zł rabatu i sobie z dzinskami poszalałam heh
a to moje nowe buciki :)
fajne:) to chyba trochę inne niż te które pokazywałaś?
też ostatnio patrzyłam buciki ale jakoś nic mi nie pasowało..
Ja natomiast kupilam sobie trzy kredki do oczu,zielon,srebrny i niebieski,perfumiki Amber Elixir to z Oriflame.
A z takich sklepowych to dzisiaj spodnie Lee Cooper lososiowe,jeansy kangol i buciki.Zdjecie tylko butow wstawiam,fajnie w nich sie chodzi ale pozniej jak juz minela godzina to czulam tak jakby ktos wbijal mi szpilki.Ale to chyba dlatego ze od 3 lat nie chodzilam na obcasie:)
To moje skromne zakupy na allegro Załącznik 8697 w 10 kolorkach i Załącznik 8699