Dzięki Edzia, nie wiedziałam. Będę pamiętała następnym razem. Kiedyś się trafi ta jedyna której wykleję a dwa to do kącików wewnętrznych się nadadzą przecież .. nie pomyślałam... mogę mieszać przecież :)
Printable View
Dzięki Edzia, nie wiedziałam. Będę pamiętała następnym razem. Kiedyś się trafi ta jedyna której wykleję a dwa to do kącików wewnętrznych się nadadzą przecież .. nie pomyślałam... mogę mieszać przecież :)
A ja chciałam zapytać bo kiedyś kupowałam ombre od Was, a potem przy okazji od innego sprzedawcy. Niby tego samego producenta. Teraz się zastanawiam czy to kwestia koloru czy Wy macie "wybrane" bo fioletowe są super widoczne a niebieskie takie ze dopiero pod kątem widze ze są ombre
Hej, dzieki dziewczyny za odzew. Mucha, fajne porównanie, jednak nie zdążyłam skorzystać, bo wcześniej zdecydowałam się i zamówiłam paletkę A. I cóż, nie wiem czy moje rzęsy są jakieś inne, ale porównałam z J i B z SL i minkom jednak bliżej do B w mojej opinii są tylko odrobinkę mniej podkręcone, natomiast w porównaniu do J widać większą różnicę. Mam nadzieję, że klientki będą zadowolone. Chcę pomału rezygnować z SL, bo jednak rzęsy na pasku to niesamowita wygoda, a jeśli chodzi o Evo, to muszę powiedzieć że jakość super.
Karchola niestety nie mam pojecia,
Oleńka mam nadzieję, ze bedziesz zadowolona z wybranego skretu
Czy jest taka możliwość, żeby pojawiły się tutaj zdjęcia rzęs pastelowych "na żywo" ?
Oczywiscie jesli któraś ze stylistem wyśle nie ma problemu :):)
Meraszka dawaj fotki pewnie juz cosik wykombinowalaś :)
---------- Dodano o godzinie 13:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:51 ----------
Dziewczyny zmienie uległy ceny szkoleń w Evo oraz specjalnie dla naszych klientek dodałysmy nowe szkolenie, o które wiele dziewczy pytało czyli tzw skarbnica wiedzy :)
zapraszam na strone evolashes.pl zakladka szkolenia wsrsztaty doszkalające
:skacze: super
ale żeby nie było - że ja bardzo natarczywa baba jestem i przed konkursem chce innych prace zobaczyć - mi chodziło o takie zdjęcie rzęs w pudełku :) bo tak to przy zbliżeniu zdjęcia - nie mogę napatrzeć się dokładnie na kolory :)
iosa- u mnie na fb wrzuciłam... kleiłam na razie z tej paletki smerfowo niebieskie i są genialne! kolorki mniam mniam- landryneczki :D
W tym tygodniu lub nastepnym chce zlozyc zamowienie i tak laze po sklepie i szukam tego co mi potrzebne. No i nasunelo mi sie pytanie bo w sklepie widze ze nie ma tego co chce:P Czy sa u Was dostepne ombre ze skretem C bo ja widze tylko B.
to jest std skret C
---------- Dodano o godzinie 09:13 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 09:38 ----------
A juz w poniedzialek bedę miała 0,07 :) hurraaa
czekam na nie :0)
Ja wreszcie dzis siąde i zrobie analizę braków i zamówienie puszcze;D i napewno 0,07 chapnę ;p
ja też łapki na 0.07 zacieram :cwaniak2:
dziewczyny - pastelowe są jakiego rozmiaru?
teraz pozostaje mi tylko wyglądać na listonosza :skacze:
Bombelek juz poszla meeega paczka :)
Kiwaczek 12 C standardowy skręt, ale wypadają dłuższe tak na 13
mamy juz 0,07, rozchodzą się jak świeże bułeczki :):):) na razie zamawiamy wiadomoscia na maila lub PW bo nie mam kiedy wstawić na sklepik...
Proszę bądzcie wyrozumiałe... :)
Pino
Jakie szybkie jestescie, w szoku jestem. Zamowienie zlozylam dzis poznym poludniem a juz mam raport ze wsylane szok :skacze::skacze::skacze:
Witajcie, po majowce ide na szkolenie z metody Blink Express. Chcialabym zrobic zamowienie z evo wczesniej, aby od razu po szkoleniu moc cwiczyc. Ktore rzesy i skret mam wybrac? Klej napewno wezme AD. Dziekuje za informacje :)
Bestla klej AD obowiązkowo:) do tego:
- pinceta prosta
- odtłuszczacz
- rzęski B 0,2 lub o,15, które wybierzesz to nie ma większej różnicy (choć ja do blinka wybieram Silki diamondy
- płyn do ściągania (lub żel)
i to chyba wszystko
Jesli lubisz kolorki to warto wziąć ombre lub kolorowa paletke, panie coraz częściej chcą zaszaleć :)
Malutkapumcia ostatnio często tak się dzieje, bo na okragło siedzę przy kompie i wszystko realizuję online wręcz :)
Dziekuje :) w takim razie w poniedzialek przysiade i robie zamowienie. Pincety mam, odtluszczacz i remover tez. Wiec zamowie rzeski i klej :) A czy primer do tej metody sie przyda?
Uważam że niekoniecznie.
Aaaa i mamy dla Was coś nowego... to juz nałóg.
Kilka z Was skarzyło się na płatki dlatego od maja będziemy miały dostepne nowe płatki kolagenowe, które się nie topią... nic już Wam nie będzie przeszkadzało w trakcie aplikacji. Nasze instruktorki (niektore juz przetestowały) to proszę o potwierdzenie :):)
Na łamach wątku evolashes chciałabym podziękować mojej wspólniczce Edytakon, która od blisko miesiąca sama ciągnie cały nasz mały sklepik. Miałam przeprowadzkę, generalny remont i jeszcze chorobę, która połozyła całą rodzinę, Edyta przez ten czas sama robiła przesyłki, realizowała wasze zamówienia i odpowiadała na wszystkie Wasze pytania. Zyczę każdej z Was drogie stylistki takiego wspólnika, a przede wszystkim przyjaciela, bo tych poznaje się w takich właśnie sytuacjach
Dziękuję Edzia, jesteś wielka:przytul::przytul::przytul::love::love:
A teraz wracam do gry:D:D:D:D
Dziękuje za super gratisik :skacze:
Dobrze jak płatki będą inne, te nadają się do zabiegów jako dodatek pod oczy (świetnie rozjaśniają cienie pod oczami), ale na pewno nie do przedłużania rzęs :P
Mam ta paletkę pastelowych rzęs i mimo oznaczenia, nie jest to skręt C (biorąc na miarę skręty paletkowe diamond silk)...
12mm, 0,2mm, ale skręt jest słabszy od B paletkowego. Chyba, że brać do porównania rzęsy sypane, ale na takich nie pracuję...