-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
Noble czy nie możecie wprowadzić czegoś, w stylu markera,
zeby moc pomalować rzesy paniom które maja jasne rzesy
i krótkie rzesy?
Wiem ze dziewczyny tutaj robią henne na końcówkach rzes
ale jak ktoś ma krociutkie rzesy to nie da sie zrobic henny na końcówkach
Poza tym taki " marker/ długopis" pomagał by tez przy uzupelnieniach
Wprowadzacie cos takiego, proooosze
bo normalnie stracę wzrok przez te jasne rzesy u starszych pan
a takich mam nawal ostatnio
-
jak to?markerem chcesz malować po rzęsach? i to nie wpłynie na wiązanie kleju?
-
Widziałam takie markery za granicą chyba nie wpływa na wiązanie kleju skoro jest do tego przeznaczony chociaż nigdy nie wiadomo :)
-
Moim zdaniem to tak czy siak oslabia. Bo o ile sa eyelinery i tusze do przedluzanych to rozumiem. Bo maluje sie po rzesach juz zaaplikowanych. A taki marker. Najpierw marker a potem klej na to? Jakos tego nie widze
-
No tak właśnie myslalam, pomalować zeby moc widzieć rzesy a potem kleić
Bo jak zrobic henne przy uzupełnieniu?
Wiec pomyślałam sobie ze cos takiego mogłoby nam ułatwić prace:P
-
Henna tak samo oslabia wiazanie. Takze ja nie robie nawet przy jasniutkich rzesach
-
Fajna ta taśma :D wykleiłam już kilka klientek i miło nam się współpracuje :D Podoba mi się to, że jak się w trakcie przyklei jakaś rzęska to nie zostawia farfocli :)
CO do nano to ja wam powiem, że mam jakieś opory przez użytkowaniem. Kilka razy wychwalałam go klientce i jak psikałam twarz klientki to widziałam minę pt "wtf?!" :D
-
U mnie to samo ale jak nastaly upaly to sie spodobalo
-
U mnie nano sie sprawdza
i panie zadowolone
Tylko mam teraz z nim mały problem
Jak go wyczyścić? Tzn chodzi mi o to, ze zaczyna z niego dziwnie pachnieć
Nie daje duzo wody zeby mi nie zostawiła ta woda w nim
W ogóle na początku panie pytały sie co to jest, ja na to ze woda
a one zdziwiony bo myślały ze to cos innego
Bo tak ładnie pachnie :)
Niestety teraz przestało ładnie pachnieć :(
-
zania37 Polecamy kupić nową świeżą wodę destylowaną "zalać" do pełna i "wypsikać" do końca jak to nic nie da to jeszcze raz teraz przez to, że zrobiło się ciepło woda po prostu od leżenia zaczyna brzydko pachnieć :)
Chcieliśmy także poinformować, że na dzień dziecka szykujemy bardzo dużą niespodziankę :)
-
To wstrzymuje sie z zamowieniem w pore przeczytalam ;)
-
No to wlasnie usunelam wszystko z koszyka zamowien i czekam na niespodzianke. Sama sie jak dziecko ciesze ;)
-
Dziewczyny kupujcie śmiało, to nie jest niespodzianka produktowa.
Dowiecie się o niej w poniedziałek :)
---------- Dodano o godzinie 17:35 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:44 ----------
Mamy dla Was dzisiaj kolejną nowość (to nie ta o której pisaliśmy wcześniej, o tamtej jeszcze napiszemy)
Dla wszystkich tych co lubią trwałą do rzęs. Ten produkt się Wam spodoba. To FALL IN THE VOLUME, czyli trwała do rzęs która dostępna jest tylko u nas. Czuwaliśmy nad tym, aby była jak najprostsza w użyciu i aby zabieg utrzymywał się około miesiąca czasu. Przyjdzie do Was w eleganckim czarnym opakowaniu z hologramem. W razie pytań piszcie na nasz firmowy email sklep@noblelashes.pl - służymy pomocą.
https://static1.tradoro.pl/80/akceso...k4nOuqAviB.jpg
Trwała na rzęsy
-
Zamowilam u was te tasme (microfoam). Podkleilam sobie nia oczy (kolezanka zakladala mi rzesy) i myslalam, ze oszaleje. Nie moglam przestac sie drapac, skora pod okiem byla czerwona i swedziala od momentu przyklejenia tasmy :(:(
-
Gosia a zwykle platerki tolerujesz?
Mam klientke ktora ma alergie na klej z opatrunkow typu plastry i tylko ona tak reaguje.
-
Inne platki sa ok.
Podkleila mi oko platkiem zelowym, pozniej jeszcze innym, bo ale nie umiala na nich pracowac, az w koncu podkleila zwykla tasma :/: cholerka jaki bol przy zrywaniu.
-
Wlasnie chodzilo mi o tasme nie o platki. Tasme medyczna czyli papierowe plasterki, czy one cie przypadkiem nie uczulaja tez?
A i pytanko do Noble, czy bedziecie wprowadzali nowa grubosc 0.06?
¨
-
Na te jej tasme (wygladala jak medyczna) nie mam uczulenia.
-
Kiedy będą znowu dostępne rzęski L curve 0.1 i 0.07 i czy będą uzupełnienia do nich?
-
Po kolei:
Jeśli uczuliła Cię taśma to najprawdopodobniej nie tolerujesz kleju z tych taśm. Jeśli to było na jednym oku to może miałaś je podrażnione wcześniej? Ponieważ jeśli to klej to powinno wyskoczyć na dwóch.
Do 2 tyg. będziemy mieli L curvy.
Co do owej grubości 006 to niestety jej nie planujemy, ale za parę dni pojawi się 005 :)
-
A ja mam pytanie o trwałą do rzęs - na ile zabiegów wystarcza taki zestaw?
-
Podkleila mi oczy ta tasma i przykleila jedna rzese - i zaczal sie moj maly dramat;)
-
Uczulić może dosłownie wszystko dlatego zawsze w pogotowiu trzeba mieć inne płatki pod oczy tak jak i inny klej. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć :)
Wani
Pojemność: 5ml (wystarcza na ponad 25 aplikacji) z tym, że to jest trochę takie pytanie jak na ile klientek starczy paletka rzęs czy klej nie da się tego dokładnie określić :)
-
Noble, czy dostaliscie rano moje zamowienie na trwala na rzesy i klej?
Nie dostalam jeszcze maila potwierdzajacego i juz sie martwie :P
-