Czesc wszystkim nowym:]
Printable View
Czesc wszystkim nowym:]
Hejooo wszystkim :D
Witam Wasz wszystkich,
Moją pasję zaczęłam urzeczywistniać dopiero w tym roku,
Skończyłam kurs stylizacji paznokci i podstawy zdobnictwa.
Obecnie czekam na drugiego synka, który ma się urodzić niebawem (12 grudnia).
Wiec swoją pasję i pracę łączę w domu z obowiązkami.
Przeglądam Wasze cudne prace i podziwiam talent i chylę czoła.
Pozdrawiam
Monika
Witam Wszystkich serdecznie
Witam.jestem tu nowa i chcialabym pokazac wam kilka moich prac ale nie wiem jak założyc galerie..........pomocy
witam wszystkich, jestem tutaj pierwszy raz i mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc? pozdrawiam i posyłam gorące buziaczki:P
Ladne pazurki:) jak wejdziesz na strone glowna to na gorze po prawej stronie masz PANEL wchodzisz i tam masz ustawienia z swojego profilu:) wchodzisz na DODAJ ALBUM i tyle:) pozdrawiam :D
---------- Dodano o godzinie 23:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:04 ----------
Dziewczyny ale potwierdzcie to bo ja jeszcze nie dodawalam i nie jestem pewna:( ale sprobuj:przytul::przytul::kwiatek:
Cześc Dziewczyny:)
Mam na imie Agnieszka:)
Własnie przeglądam forum i bardzo mi sie podoba:skacze: Naprawde duuuuzo mozna sie dowiedziec:good:
chyba trzeba miec odpowiednią ilość postów, żeby mieć album;)
witajcie:*:*:* :hi: :hi: :hi:
:) Powitanko. Jestem Jola, z zawodu jestem kosmetyczką. Stylizacja paznokci bardzo mnie kręci, te wszystkie nowości, zdobienia , choć poza paznokciami robię zabiegi na twarz, hennę, depilację, no i makijaże okazyjne i permanentny. :]jeszcze raz cieplutko was wszystkie witam
witam :kwiatek:
witaj Jolu:*
witam nowe forumowiczki:kwiatek::D
Witamy:D
witamy serdecznie nowego forumowicza Jolę
Witam Cieplutko Wszystkich :) Miesiąc temu zarejestrowałam się na tym forum i cały czas wyszukuję wszelkich inf na temat paznokci. Sprawiałam sobie właśnie w prezencie mikołajkowym ( nigdy nie wiadomo czy byłam na tyle grzeczna, że jakiś Mikołaj mnie odwiedzi ;) ) trochę gadżetów potrzebnych do robienia sobie paznokci akrylowych. Doświadczenie póki co w tej dziedzinie mam jedynie jako klientka salonów stylizacji paznokci. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła podzielić się z Wami moimi osiągnięciami. Serdecznie wszystkich pozdrawiam :) Yappy
Witamy:)
Yappy czekam na Twoje pazurasky i witamy następnego potencjalnego nałogowca forumowego :D
witaj Yappy:*
Witam wszystkich !!
Mam na imię Izabela zdobieniem i robieniem paznokci zaraziła mnie przyjaciółka.Zabrała mnie kiedyś na swój egzamin akurat trafiły mi się zdobienie pazurków i pielęgnacja dłoni.Było bombowo a później siostra kupiła zestaw do akryli i obie robiłyśmy sobie nawzajem.
Moja przyjaciółka mówi do mnie "Ty mała SROKO"
Bo uwielbiam wszystko co świecące i w nadmiarze.
Witaj Izabel :) na pewno się tu odnajdziesz :) powodzenia.
hejka Izabel :hi:
witam wszystkich:)
Hejka dziewczynki:przytul:
Od jakiegoś czasu czytam sobie to forum z ukrycia (jesteście swietne dziewczyny), ale najwyższy czas się przywitać:papa:
Jestem mało doświadczona bez kursu, swoją przygodę z żelikami zaczęłam od maja na zestawie z allegro średniej jakości.
Pozdrawiam
hej;] dasz rade;) pomozemy Ci:)
witam wszystkie nowe Panie :D :kooffa:
Witam . Jestem z łodzi i mam 4letniego synka. Od kilku dni zaczęłam uczyć się zakładać pazurki. Narazie kipesko mi to idzie ale mam nadzieję że wkońcu mi śię uda nauczyć
czesc wszystkim jestem kasia jestem poczatkujaca w swiecie pazurkow nie dawno skonczylam kurs stylizacji paznokci ale jeszcze wiele pytan chodzi po glowie:D
No to dawaj kochaniutka :D:D ja to może akurat nie wiele pomogę ale są tutaj takie zdolniachy, że pomogą we wszystkim :D
Yappy, izabel, malenstwoo, emi, ulenka, kaka witam:D:kwiatek:
Witam wszystkich ^_^
Od jakiegoś czasu przeglądam sobie to forum! Jest rewelacyjne!!
Pazurkami zajmuję sie od niedawna i uwielbiam to robić! Myślę, że będę tu baardzo często zaglądać ;)
Witam wszystkich!!!:hi:
Od kilku dnie przeglądam sobie to forum i jestem pod wrażeniem.
Chyba czas żeby się przywitać.
Mam na imię Dorota i jestem po podstawowym kursie akrylu ale niestety chwilowo nie praktykuję, cały mój cas pochłania prowadzenie domu i wychowywanie synka.
W najbliższym czasie planuję podszkolić się i w końcu konkretnie rozpocząć pazurkowanie.
Witamy Dorotko :kwiatek: i ladybird :kwiatek:
Witam bardzo serdecznie.
Mam na imię Krysia jestem z Krakowa, mam 2 dzieci, 7 letniego Mateuszka i 2 letnią Zuzannę.
Wirus pazurkowy ogarnął mnie w listopadzie zeszłego roku, ale dopiero po kursie który skończyłam w tym zrozumiałam czym to się je. Na razie jakiś wielkich osiągnięc nie mam, ale cały czas staram się rozwijac.
Pozdrawiam :]
Witamy :) :skacze::skacze::skacze::skacze:
witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników :)
witam :kwiatek:
witamy w naszych skromnych progach:D
:*witajcie kochaniutkie:*
Witam wszystkich! mam nadzieje ze milo bedzie nam sie pisac;-) buziaki dla wszystkich!!