chyba padnę trupem po tej historii haha. Nieźle. Kwiaty przecudne! Eh, chciałabym tak malować...
Printable View
chyba padnę trupem po tej historii haha. Nieźle. Kwiaty przecudne! Eh, chciałabym tak malować...
Kurko :szczena: brak mi słow :szczena: miszczuniu mój :slina::master::respekt:
Kura - :szczena::love::master::master: miszczuuu :D
wszystkie sa przefantastyczne :D:D:love:
masakra!! Qra rzadzisz!! wielki szacun za wypociny!! proponuje wymyslenie dodatkowej rangi pt "Mistrzyni w..."
w przypadku Kurki to chyba bedzie banalne ;)
"Mistrzyni w One Stroke"
wielki buziak dla Ciebie Kurko :*
dzikakura nie masz sobie równych!! podziwiam te Twoje piękne dzbanuszki :)
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaa przepraszam, przepraszam, przepraszam, przepraszam, że to powiem, ale jestes przech*j!!!!! RESPEKT!!!!!! naprawde wygląda to świetnie!!
A to są akrylowe farbki czy plakatowe czy jakie? :skacze: nie zmyje im się to jak będą chciały kubek umyć? :P
No i KURA zdominowała temat, nie mam pytań, padłam pod płot i czekam aż mnie pchły oblezą..
medal dla Kury za to, ze kobietom ze szpitala malowala kwatki na naczyniach za 4 zl :D
medal sie nalezy Kurze za piekne prace lon storkowe :D
brawo Kura !
:wow: podziwiam Kura
Dziekuję, Dziękuję, Dziękuję. Jestescie kochane i .. podziekowania poszly w cholere. Kurcze zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac.
Rudzia z zawodu kim jestem? Latam po krzakach i wsadzam ludziom stope w drzwi cos jak poborca podatkowy:)
Szoko, a idz, weśśśśśś.. zadnych oddzialów wiecej.
Ja tak naprawde nie chcialam wyjść, bo chciałam im skończyc to co zaczęłam. Wyraz szczesliwosci na ich ryjkach(miedzy podmywaniem, kluciem starych bab i wynoszeniem basenów) był czyms nie do przecenienia i wart kazdego trudu, wierzcie mi.
elax-zrobię stepa do tych fioletowo-rozowych-obiecuję, ale nie dzis, dobra?
Tuska- Donna jest Donna, a kura ja nieudolnie nasladuje.
Dzoana-farbki sa caly czas te same-akrylowe. Na tych solniczkach wystarczy zabezpieczyc lakierem, jakimkolwiek, nawet do pazurów, jak ktos ma resztke, w przypadku talerzy nie ma szans, bo talerze sie myje caly czas i takie cos bedzie na pewno platami odpadalo.
Przymierzam się do kupienia farb do szkla(po 7 zeta sloik)-tylko martwi mnie wypalanie bo mam przedpotopowy piekarnik
Poza tym dziewczyny, to wszystko co widzicie jest w ksiazkach Donny i innych dziewczyn(jakies hiszpanskie tuska z szoko sciagnely)-troche tych naszych zabiegów pazurowych(czyli kropki kreski i mazance) i macie khem.. unikatowy wlasny styl malowania one stroków:skacze:
Jeszcze raz dziękuję:serce::serce::serce::serce::serce:
kura swietne te kwaitki sa:D a pokrywalas werniksem zeby sie nie zmylo?
agulusia, nie. Mowilam to pigułom tysiac razy. Musicie to utrwalic lakierem-jakimkolwiek, musicie to utrwalic musicie..... Na drugie mam chyba "musicie to utrwalic..":skacze:
Kurka tych idea vetro nie trzeba wypalać:D Sklep Plastyczny.pl - Farby do szkła Idea Vetro - SklepPlastyczny.pl
tylko one droższe są:D
Właśnie obejrzałam, Kura po prostu bajka.... :szczena::szczena: normalnie brak słów, przecudne, no a poza tym Twoje dobre serduszko też zasługuje na pochwałę :respekt:
A tu macie stepa, nie bede opisywala, bo kazda na stówe wie o Co chodzi kolory tylko
Powój-trzy rodzaje niebieskiego biały i zolty -szypulka sredni niebieski, platki ciemny niebieski ze srednim niebieskim, preciki jasnoniebieski "usmiech "w srodku-biały, sam srodek zółty
Kwiatki-dwa rodzaje różowego biały i żółty- płatki biały z różowym-srodek-żółty
liscie:
palemki-zółty i sredni zielony oraz druga opcja palemki biały i ciemnozielony
listki podluzne-biały z zielonym i zółty z zielonym
te, no.. dmuchawce-biały i zółty(najpierw biały, potem zółty metoda ciapkania:)))
zawijasy-zielony i zloty
Dzieki samarka-jestes kochana, musze sie zastanowic, tyle tylko kurcze, ze je trzeba mieszac z tzw "uniwersalem", bo inaczej sa witrazowe, czyli transparentne(cena mnie wkopala w moja klepkę debowopochodna):)
goonis-dzieki. Wiesz co.. wstyd sie przyznac, ale ja nie mam dobrego serduszka. Mnie sie podobał ich odzew. Jak im sie podobało, to dawaj-malowac. Wiesz-akcja-reakcja. Fói, brzydka kura, niedobra kura:/:
Kura jak ksiazkowa polska kobieta....wszyscy ją chwalą a ona.....udowadnia ze niepotrzebnie:P....ze nie umie i takie tam.....kura masz zapał, chęć i zawziętość. Wielu z nas tego brakuje.......:]
Tuska-dzieki wielkie. Powiem ta, to co innym zajmuje chwilę mnie kosztuje cholernie duzo wysilku(przynajmniej tak mi sie wydaje) i to w kazdej dziedzinie. Nauczylam sie z tym zyc.:skacze: Ktos naumie sie czegos w trzy godziny, a ja potrzebuje na to trzy dni i stad ta zawzietosc:)
oj zgadzam się z tusią :)
dzikakura żeś mnie powaliła na łopatki tą porcelaną. Wielki uklon w Twoją strone za zdolności!!
Kuraaaaaaaaaaaa :szczena::szczena::szczena: jestes niesamowita :skacze:
Pieknie, piekna porcelana, w szoku jestem!!!
Ja sie wraszam do Ciebie na warsztaty hehe:P
oooooch Kura!!! .. biję pokłony dla mistrzyni!!!!!
ja nic nie napisze bo mi slabo kurko od patrzenia :) Rewelacja
kobieta-dzieki
delyszys:love:
czarnulka-wpraszaj sie wpraszaj, mozemy sie spotkac razem ze Zgredo(juz nas jest trzy gdanskich)
Lussill-na pazurach jak Ty to ja nigdy nie bede malowac-dzieki
naogladalam sie naslinilam na bezdechu..... byly same oh i ah......... i nic wiecej nie napisze bo w szoku jestem jakie cudenka tu zobaczylam.......
Kura świetnie Ci to wyszło ...naprawdę powalający efekt
Moja dzisiejsza walka z lampką, wzór ściagniety z serwetki:]
http://i40.tinypic.com/5v80o3.jpg
Choco miszczu mój padam do Twych stóp i całuję pięty :master::master: od dzis Ci wale na Pani:respekt:
Kamiśka goopolku Ty mój kochany:* ja do Ciebie sie na nauki akrylowe szykuje to potrenujemy:]
choco śliczny malunek ;)
kurcze super Ci to wychodzi!!chcialabym tak umiec:( niestety kupilam sobie swietne pedzeleczki,ale nie wiem nawet jak sie za to zabrac,pod jakim katem ma byc pedzelek i w ogole jakie ruchy itp:( chyba szkolonko sie szykuje..:P
myślę ze najlepiej potrktowac to jak zabawę i maziać we wszystkie strony na kartkach... ogladając kpk lub filmiki. Pewnego dnia na bank cos wyjdzie:] Ale jakośćpędzli i farbek to podstawa:]
OŻ KURDE...choco...dzikakurka.... miazga:szczena: cudne piekne...:wow: powala z nóg...:D :brawa:
szoko, piekne piekne!!!! Jeszcze jeszcze!!!!
A ja się ze wszystkimi zgadzam tj. z dziewczynami, że świetnie Ci wyszły te kwiatki i z Choco, że baaardzo wiele zależy od pędzla, jakość i jego kształt to połowa sukcesu ..:D
choco - :master: :D
pedzle mamnaprawde dobre,te ktorych uzywa fetunia np i wiele innych stylistek,podobno nawet z trosji,fakt cena smieszna ale jakosc jest dobra,tylko ja po prostu nie potrafie nic namalowac,taki antytalent ze mnie;P musze sie po prostu wybrac na szkolenie i tyle..ciagle mysle nad ta liliya ale boje sie ze nie naucze sie nic,albo po prostu moze sie nie nadam do tego,bo przeciez nie do wszystkiego trza miec talent hehe;)
szczerze to tu nie o talent chodzi tylko o wprawiona reke:D ;)
Choco wiesz co Cie czeka 17go?:skacze::skacze::skacze: super..........