wczoraj mi odbiło i taki tego efekt
Printable View
wczoraj mi odbiło i taki tego efekt
Fajne :)
moje skojarzenia:
Z jednej strony grzecznie a z drugiej z charakterkiem, drapieżnie ;)
a ja mam teraz tak zwyczajnie i naturalnie:)
http://photos.nasza-klasa.pl/9302051...3e878028d.jpeg
germana - cudowny ten fiolet, naprawdę!
Mi się marzą takie pasemka chabrowe :love:
paula bardzo fajna fryzurka. Wyglądasz bardzo soczyście;)
paula - boska fryzurka, cudna normalnie;)
no to ja juz w wersji takiej bardziej calosciowej, nadal sie rozni góra od dołu, ale juz jest okej;)
super kolorek mi się też taki marzy ale wyglądała bym w nim strasznie :(
Rudzielec teraz jestes juz z nicka dopasowana :p :)
Pasuje Tobie kolor, jak najbardziej :)
Rudzielec, ja chcę ten kolor!!!! :slina: wyglądasz zjawiskowo ;)
rudzielec - śliiiiiczny kolor :wow:
taki rudy rudy :P i duuuuzy plus za to że brwi sie nie gryzą...
kompozycja z oczkami i buzią mniam mniam ;)
dziekuje kochane;) zakochałam sie w tym kolorze:D brwi zawsze podkreslam delikatnie brązową kredką, chciałam zeby było delikatnie;) wogole odkad zrobilam sie na rudo to jakos wydaje mi sie, ze ladniej wygladam tylko z samymi rzesami pomalowanymi, bez zadnych rewelacji na powiekach;)
no to fakt pięknie wyglądasz:) ja dziś maluje włosy Lorealem kolor: bardzo jasny popielato-złocisty blond :) Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Rudzielec wow ale kolorek-super!!
no to ja już po malowaniu pokazuje co wyszło...
milenka;) właśnie takie blondy mi sie podobają, nie są białe takie fest tylko takie naturalne blond;) fajnie:)
Milenka, ślicznie wyglądasz ;)
dziękuje bardzo:)
rudzielec - pięknie! :wow:
milenka_olsztyn - super kolorek ^_^
W ogóle muszę Wam powiedzieć dziewczyny, że farby z L'oreal są boskie. Dają taki fajny efekt jakby balejażu, tą trójwymiarowością koloru :skacze: Robiłam ostatnio mamie (mój debiut fryzjerski) i wyszły super!
ja powiem tak, nie lubię ekspeymentować z kolorami mam swój jeden jedyny kolor który kupuje zawsze i nie wiem czy odważyłabym się na inną farbę,
Ja też chcę wrócić do mojego ulubionego koloru.
Zapisałam się na sobotę do fryzjera....ciekawe co wyjdzie.Mają być pasemka blond tylko czy nie wyjdzie żółciutki albo co gorsza zielony;P
a ja sie zastanawiam nad grzywką, taka prostą.. tylko odechciewa mi sie jej bo zdaje sobie sprawe jak szybko bedzie rosła, jak szybko bedzie mi wpadac do oczu i jak czesto bedzie trzeba chodzic ją podcinac..i dlatego mam pytanie do tych co maja prostą grzywke:) Czy jeżeli jest nieco dłuższa to mozna ją wziac na boki ? z jednej strony by tworzyła taka skosna? czy to w ogole sie nie uda i trzeba odczekac az duzo odrosnie i znowu ja obciac tylko juz na taka grzywke 'na bok' mam nadzieje ze mnie ktos rozumie :huh:
można wziąć na bok tylko zależy jak układają ci się włosy:)
ja miałam tak, ze mi sie dało brać na bok mam sztywne gęste włosy i u mnie nie bylo problemu z tym, bo nie latały mi na wszystkie strony, jak ulozyłam tak lezały.
Ja teraz mam prostą grzywkę i faktycznie rośnie dosyć szybko, ale ją ciacham co jakiś czas i często daję ją na bok, ja nie mam z tym większego problemu ;)
zrobiłam grzywke :D
Robiłam ją wieczorem. Od razu gdy przyszłam do domu od fryzjera spiełam ją i miałam łzy w oczach, nie mogłam sie przyzwyczaic, doznałam szoku. Pomyslałam sobie ze rano wstane optymistycznie nastawiona i sprobuje jeszcze raz.. no i sie polubiłam z grzywką :yess:
natalia268 bardzo ładnie Ci w grzywce, mnie się podoba:ok:.
Natalia ja nie mogę uśmiech !!:D
Suepr wyglądasz w grzywce, tez muszę sobię zrobić :))
hahaha :D
no dziękuję :wstydek:
tak sie bałam i wyszło.. całe szczescie ze sie do niej przekonałam..
chociaz denerwuje sie strasznie jak wiatr wieje mi w twarz i cała sie psuje.. i póxniej juz nie ma tak pieknego efektu jaki był gdy wychodzilam z domu :leze:
hah też pierwsze na co zwróciłam uwagę to...wreszcie uśmiech :D Ładnie Ci w grzywce :*
natalia super:ok:grzyweczka pierwsza klasa:love:
ja dzś byłam w salonie ciotki zrobić odrosty:D
mam dojechane włosy przez dietę więc nie chciałam rozjaśniacza i tylko założyłyśmy farbę rozjaśiającą na sam odrost, jednak kolor wyszedł zupełnie inny więc ratowali mój chory kolor colorancem. I teraz pierwszy raz od xxx jestem ciemną blondynką a włosy miałam praktycznie białe :/ każdy mówi że lepiej wyglądam:/ ale ja czuje się dziwnie , ratuje się myslą że colorance sie spłukuje z każdym myciem :/mam nadzeje że bedzie ok :/
Moja wymarzona fryzura to długie proste włosy do pasa....za sto lat może takie będę mieć:skacze:
a ja chcę mieć krrrrrrręcone :D i zmienić kolor z tego mojego nijakiego na jakiś ładny... ;)
natalia bardzo ładnie ci w grzyweczce :)
a ja mam teraz proste, długie brązowe kudełki :D bez szaleństw :)
Załącznik 39987
PS. ostatnio miałam klientkę , która ma piękne dłuuuugie (za tyłek ) włoski swoje naturalne i do tego gruuuube :placz: no zazdraszczam jak nie wiem :D az poprosiłam czy moge zrobić jej zdjęcie i myśle, że sie nie pogniewa jak wam pokaże jej cuda (wyhodowane w zaledwie 4 latka) a te krótsze to grzywka która była obcinana 3 miesiące temu -szok :) na zdjęciu w wysokim kucyku ;) ja tam jestem w tych włosach zakochana :love:
Załącznik 39986
podziwiajcie i zaśliniajcie hehe :D
Dziekuję Słonka :]:*
mi tam az takie długie sie nie podobaja ;P chyba ze ktoś ma warkocz albo jakas inna ciekawa fryzurke, ale takie zwykłe proste to nie.. i chyba ma troche zniszczone te włosy.. bynajmniej takie koncówki sie wydaja nie za 'świeże' ;P
Emcia, a Tobie to czy proste zwykłe czy szaleństwa to tak czy siak ładnie.. ! zazdroszcze ;P
może akurat od prostownicy bo tego dnia prostowała, no i zdjęcie robione wieczorem więc cały dzień zrobił swoje....na żywo widziałam i sa piękne, mocne, zdrowe grube i w ogóle :placz: ach cuda :D
Emi, Ty w tych prostych to jak nie Ty :P
Ale i tak ladnie wyprostowane :)
Nastepnym razem kilka ujec wlosow i twarzy prosze bo ja chce podziwiac 4 strony a nie tylko pol :D
one nie są wyprostowane :P takie mam z natury :D prostownice używałam ostatni raz nie pamiętam kiedy hehe
dzięki :* następnym razem zrobię sobie dookoła fotki ;)
Emi, ale Ty też masz długie włoski!! :D a kolorrrr :slina: oddaj mi je :D