-
Odp: Zdjęcia naszych gabinetów, salonów i kącików - my w pracy
Lonia, kącik zapowiada się obiecująco, jedyne co, to zamieniłabym miejscami krzesła. Klientkowe wygląda na wygodniejsze, a to Ty będziesz w pracy spędzać długie godziny w fotelu. To Tobie powinno być wygodnie :) (Sa w pracy nie mam niestety wygodnego krzesła :( )
-
Askar- fotel który ma klientka ma regulowane oparcie żeby mogła na nim hennę robić dopóki nie kupie łózka kosmetycznego ;)
-
Lonia super.
Rozumiem,ze na półkach za szkłem są Twoje materiały do pracy a nie na sprzedaż?
Podziwiam,bo ja to wszystko muszę mieć pod ręką:)
-
Ładnie obie macie nie samowity ład i porządek :) ja niestety nie mam jeszcze swojego koncika ale myśle że z czasem też się dorobie :P
-
Cytat:
Napisał
sandrus
Lonia super.
Rozumiem,ze na półkach za szkłem są Twoje materiały do pracy a nie na sprzedaż?
Podziwiam,bo ja to wszystko muszę mieć pod ręką:)
Tak to są moje rzeczy do pracy... niestety mam mało miejsca w biurko.. musze sobie jaką komodę kupić :)
-
sztynka a czy masz jakieś zdjecia?
-
zen ja mialam wczesniej 12 m2 i pomiescilam ;) ledwo ale dalam rade :)
teraz mam 68m2 i wreszcie nie potykam sie o wlasne stopy ;)
-
Kurcze, nie wiem czy się na to 'ledwo' w takim razie decydować. Do rana muszę podjąć decyzję :(
Edit: kawałek mojego bałaganu. Strasznie puste mi się to miejsce wydaje i takie hm, bez wyrazu. Ale już nic nie zmieniam, zmiany będą dopiero w nowym miejscu. No i kącik pazurkowy też taki szary. Do kitu i tyle :D
-
Dziewczyny bardzo ładne miejsca do pracy :) zazdroszczę porządku i nie cieknących żeli :) ja swoje trzymam w szczelnie zamkniętych pojemnikach bo naciaprane mam wszędzie. Agulusia co ja bym dała za 68 m2 :D nawet ostatnio wysnił mi się mój nowy salon (normalnie natchnienie przyszło z nieba ;) ) i wiecie co było głównym elementem salonu był kominek gazowy :) zbieram intensywnie pieniążki na tego typu inwestycję :D co Wy myślicie o tym? Czy któraś ma może takie cudeńko siebie?
http://kominki-galeria.net/kominki-gazowe.html
-
Zen a mi się strasznie podoba :) Bardzo przytulne kolory :)
-
No mnie też, zwłaszcza jak sobie przypomnę jak było przed remontem brrrr. Ale i tak jest pusto, zimno (dosłownie i w przenośni) i mam nadzieję, że niebawem będę już w innym miejscu, mniejszym ale będę sama i będzie tak jak ja chcę od a do z.
-
Natalilka my mamy w salonie taki kominek, jest cudowny, pomieszczenie od razu robi się bardziej przytulne i nie chce się z niego wychodzic :)
-
Zen nie mogę zrobić zdjęć, bo nie mam za bardzo fajnej szefowej i zaraz by gadała, że rozpowszechniam wizerunek hh. Mam u siebie tapetę, na 2 ścianach kremową i na 2 czarną. Jest duże okno i sporo miejsca wolnego.
-
Dziewczyny z tym kominkiem to super. Opowiedzcie jak która ma, po pierwsze czy ciepło, po drugie czy nie śmierdzi. Bo to chyba biokominek?
-
a jak sanepid na to patrzy?
-
Nie ma takiego ciepła jak przy zwyczajnym kominku i nic kompletnie nie śmierdzi :)
-
Pięknie w tych Waszych salonach :D a takie kominek to musi być super sprawa :ok:
-
dziewczyny może mi coś doradzicie ,bo już mnie nerwy biorą.
Potrzebuję zmienić cos w swoim paznokciowym kącie.
Wynajmuje miejsce w salonie.Nie jest to oddzielne pomieszczenie tylko dosłownie kąt.
Jak się wchodzi do salonu to jestem po prawej stronie na samym końcu.
Jedyne co mnie nieco separuje od salonu i fryzjerki,która też ma stanowisko po prawej stronie tylko bliżej wejścia jest parawan.
Dziewczyny u których wynajmuję raczej nie dbają o wizerunek salonu.
Ponad trzy lata jestem w tym miejscu i jak remontu nie było tak chyba prędko nie będzie.
Muszę sama sobie coś pokombinowac.Mam na myśli ściany ,bo już mi się niedobrze robi jak na nie patrze.
Meble mam wenge z wanilią.Same w sobie są ok,ale całość jest taka bez polotu.
Patrząc na cały salon aż mnie skręca więc tym bardziej muszę coś zrobic z tym kącikiem,niech chociaż moje miejsce pracy się wyróżnia:)
Na ścianie tak jak siedzę to powiedzmy na wysokości połowy pleców mam taką deskę szerokości powiedzmy ok.25 cm na całą długość i szerokość mojego miejsca.
Myslałam żeby pod tą dechą walnąć jakiś konkretny kolor a nad nią coś łagodniejszego,ale już nie wiem co i jak.
Najpierw mi przyszły do głowy farby i malowanie,teraz tapety...
Pomysłu brak.
Nie wiem co z czym i do czego.Może chętnie te tapety,ale ani na kolorystykę ani na ewentualny wzór nie potrafię się zdecydowac.
Hmmm nawet oczami wyobraźni jakoś nic nie widzę przy tych moich meblach.
ratunku:/:
-
sandrus musisz wleic chodziaz zdsjeciew3 mebelkow ... wdaje mi sie ze tapeta duzo by dala moze do tego jakisw kwiatek np storczk? ja tez cos musze pomslec ale musi to pasowac do calosci .a jakie kolorki sa na czesci fryzjerskiej?
-
Fryzjerki maja meble w takim samym kolorze.
cały salon jest pomalowany na jeden kolor.Jak dla mnie to w ogóle zbyt wpada ten kolor w zółty odcień.
-
Sandrus a może dobrym rozwiązaniem były by naklejki na sciane? Kiedys pracowalam w salonie w ktorym byly takie akurat w temacie Audrey Hepburn. Jest tyle dostepnych wzorow kolorów że myślę że coś fajnego bys wybrała :)
-
-
-
Pięknie u Ciebie i bardzo wytwornie :ok:
-
Wow, Meg z klasą i gustem, umywalki są cudne, wszystko klimatyczne :)
-
Meg - super. osobiscie nie przepadam za takim stylem, ale podoba mi się i z chęcia bym wpadała jako klientka.bardzo nastrojowo. a umywalkę to ja chce taką do domu ;P
zazdroszcze wam swoich salonow...
-
meg ładnie, chociaż widzę tu co najmniej 3 style ;)
-
Dziewczyny ogłaszam wszem i wobec,ze wynosze sie z kąta w którym siedziałam przez ostatnie trzy lata!!!!
Pilnie szukam fajnych białych mebli,np.komody,witryny itp.
jak coś Wam wpadnie w oko i nie powali ceną to dajcie namiary.
Postawiłam na białe meble.
Nie wiem czy to źle czy dobrze ,ale takie chcę.
-
biale meble zazwyczaj albo są drogie, albo byle jakie...jakbym miała gdzies blisko siebie jakiś komis, to tam kupiłabym jakiekolwiek. Papier ścierny+biała farba ;) a jak ma się jeszczę tż-sprawną rączkę to już wogóle z górki ;)
Na wiosnę-lato zmieniam moją sypialnię na biało. Kupiliśmy mebelki za 5 tys z BRW, teraz zetrzemy odrobinkę powierzchni i pomalujemy na biało. Ten sam zestaw tylko biały ze sklepu- na zamówienie kosztowałby nas ok 10 tys:o
-
-
a co się stało, że się stamtąd wyprowadzasz? nie zgodzili się na metamorfozę? znalazłaś cos innego? samodzielnie czy u kogoś?
fajne te fotele. do białych mebli wzięłabym czerwone i proste mebelki al'ikeowskie
Bufety i szafki- IKEA
Regały & półki na książki
na allegro też można kupić całkiem niegłupie meble, ale to zależy czego szukasz ;)
chyba najprościej będzie wybrać się do jakiegoś meblowego i tam dopytać się o "białą ofertę" ;) przy okazji zobaczysz jak będzie z jakością.
masz już jakąś wizję?
-
ja w swoim postawilam na biel z dodatkiem fioletu..i biale komody z 3 szufladami kupilam w IKEI za obie wyszlo mi 380 zl.+ blat i nogi do pazurków tez, a pod blat kupilam taka jak+ szafke nocna z 2 szufladami zeby najpotrzebniejsze miec pod reką..za ok 120 zl. do tego:)
-
Kajka ja właśnie widziałam białą komodę z fioletem i też pomyślałam żeby tej kolorystyki się trzymać:)
Chociaż to na razie tylko moje myśli.
Jeśli mozesz wstaw linka do swoich mebli.
Chantelle
długa historia z tym"moim"salonem :)
-
-
ja tez dlugo mialam upatrzona na allegro biala z fioletowymi szufladami na wysoki polysk..ale po dluzszym zastanowieniu stwierdzialam ze wole kupic w tej cenie jedej ..dwie komody... biale a w razie czego zawsze mozna np jedna lub dwie szuflady oleic okleina w odpowiednim kolorze...
-
Sandruś a co ty chcesz wszystkie meble zmienić tak?Co tak nagle wyprowadzasz się ze swojego kąta? a klientki?Ale to chyba dobrze skoro tam taki syfek był,nie mogłaś przemalować ścian? ja lubię biel z rudym :ok:jak znajdę coś ładnego to wkleję ale nie wiem czego dokładnie szukasz:D powodzenia :)
-
Kajka chyba mówimy o jednej komodzie????????? :P
Tylko,ze ja sobie dziś ta komodę odpuściłam.
Zdecydowałam się na całą białą taką z ikeii za niecałe 200zł.
Nie wiem 180 albo 190zeta.
Komoda HLNK26 od ręki! Warszawa ? Tablica.pl
Moja Pasja syfu nie było no coś Ty,nie w tym rzecz.
Po trzech latach siedzenia w jednych scianach coś mi sie chciało zmienić,odświeżyć tym bardziej,że to przecież miejsce publiczne:)
A powód mojego rozstania z koleżankami jest zupełnie inny,bo akurat wyraziły zgodę na mała zmianę mojego konta.
A co do tych foteli to wyglądają bardzo atrakcyjnie,ale póki co ich cena jak dla mnie zbyt wysoka.
-
troszkę zmieniony kącik pazurkowy
-
Dziewczyny jak się zapatrujecie na kosmetykę i paznokcie w jednym pomieszczeniu? Najchętniej bym miała osobno ale nie wiem czy się pomieszczę :(
-
tak Sandrus to ta komoda..tylko ze na allegro w styczniu koszt 305 zl a jak ostatnio patrzylam to juz koszt 330 zl wiec postawilam w tej cenie na 2 z ikei...z 3 szufladami 179zl.
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:02 ----------
dziewczyny orientujecie sie gdzie i za ile mozna kupic jakas fajna szklana miske do pedicure?