a napisałaś w tym mailu od razu swój adres?:P Jeśli tak to może jeszcze wyślą:przytul: niestety nasza poczta (o ile to pocztą wysyłają) nie zawsze się spieszy:rolleyes:
Printable View
ja tez wyslalam ankietke do fenomenka i do gabrielle maila ;) ciekawe czy cosik dostane :) hyhy na mamy adres moze jeszcze posle ...hm.... beda probki razy dwa :D:D:D:D:D moze sie uda ;)
z tą mamą to dobry pomysł :D
A mi jak wysylam ankiete cos takiego wyskakuje
Bad Referrer - Access Denied The form attempting to use FormMail resides at Ankieta :: Fenomen, which is not allowed to access this cgi script. If you are attempting to configure FormMail to run with this form, you need to add the following to @referers, explained in detail in the README file.
Add 'fenomennails.pl' to your @referers array.
co robic? ;(
wcale sie nie dziwie że jej już nie ma :)
Ja na googlech wpisalm i mi ta stronka wyskoczyla. moze po prostu juz ankiety nie ma a to jakas stara stronka sie zachowala:/:
dzieki
pewnie mieli ograniczoną liczbe gratisów i wszystkie już porozdawali:P
tej ankiety już nie ma:P
klik na tej stronie się znajdowała;)
Nie dziwię sie:D po inwazji dziewczyn z wzorków wyczerpali swoje zapasy próbek na najbliższy rok:D
tusia - no to napewno:skacze:
Znalazłam jeszcze tu próbki do pazurków klik ale trzeba zapłacic za przesyłke 18zł:/:
No to lipa ;/
No to nieźle laski musiały się rzucić :P
A macie jakieś namiary na stronki gdzie można zamówić darmowe próbki akrylków?? Zamierzam przerzucić się na coś innego i chcę po próbować :D
powiem wam szczerze ze ja bym sie nie obrazila jakby probki wysyłali po 1zl od sztuki i np. za przesylkę :D
wtedy kazdy wyprobuje kto rzczywiscie chce wyprobować i nie beda podwajać zamowień :D
i kazdy skorzysta:D
ja bez problemu ankiete wypelnilam i to doslownie przed chwilka ...
hmm ja znów weszłam na ich stronke i nadal nie widzę już tej ankiety... oczywiście mam na myśli tę strone klik
ja również nie widzę ankiety.:/ ale napisałam do nich emaila i zobaczymy co będzie;)
Chyba faktycznie limit został wyczerpany na przyszły rok:D:D
a ja tak bardzo chciałam wypróbować;(
dziewczyny dajcie na luz:] poczekajcie tydzien może dwa i wtedy wejdźcie na ich stronkę...teraz zrobiła się inwazja to ukryli ten odnośnik:] spieszy się Wam tak?:D
Mi się nie śpieszy:P
Ale mi odpisali na emaila żebym podała adres i zgode na przetwarzanie danych odobowych i na jakich produktach pracuje. No to im odpisałam;)
Co o tym myślicie????;)
możecie też powchodzic na strony znanych producentów produktów do pazurków i spytac się w mailu czy jest możliwosc dostania od nich darmowych próbek ponieważ chciałybyście daną firme wypróbowac:D jak to na jednym forum przeczytałam: "ceniąca się firma nie oleje żadnego nowego klienta" :D a spróbowac zawsze można:good:
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:51 ----------
myślę, że Ci prześlą skoro chcieli Twój adres:D
Ja to jestem taka ,że nie lubie nadużywać czyjejś dobroci.^_^
<każdy tylko nadużywa moją, ale mniejsza o to>
Ale fajnie byłoby dostać coś za darmo tym bardziej, że nigdy nic za darmo nie dostałam ze sklepu:o:)
---------- Dodano o godzinie 11:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:54 ----------
Też mam taką nadzieję:D:D
ze sklepu też nigdy nie dostałam nic za darmo:D ale za to moi rodzice co chwile wygrywają zestawy kosmetyków z krzyżówek z kolorowych gazet:D co 2-3 krzyżówka wygrana, mają szczęście:D raz mój tata wysłał smsa z hasłem z krzyżówki i wygrał cały zestaw kosmetyków Vichy:D a moja mama co chwile coś wygrywa:D moja siostra raz w Rossmannie wygrała w konkursie taką dużą kosmetyczke (a'la torebka) wypełniona kosmetykami:D tylko ja nic nie potrafię wygrac:lol:
:wow:kosmetyki Vichy też bym chciała:D:D:D
poprostu niemamy szczęścia:D
Rodzice i siostra nadrabiają za Ciebie:):):):good::good:
Dokładnie:D i tak rodzice całą wygraną dają mi i siostrze bo oni tego nie używają:D mogliby wygrac jakąś wycieczke na Malediwy:rolleyes: haha:skacze:
haha:D jak wygrają to zabierz mnie ze sobą plis:skacze::skacze::skacze::skacze: haha:D:D ale z wycieczki to chyba sami by skorzystali;):D:D
ależ oczywiście, że Cię wezme:skacze:
raczej by nie skorzystali bo moja maminka boi się latac samolotami:lol: my skorzystamy haha:D
uciekam gotowac obiadek i troszkę ogarnąc mieszkanko:D
miłego dnia Wszystkim:soczek: jeszcze tu wrócę:D:macham:
wysłali mi próbki!!!!!! normalnie cud!!!! też jestem mile zaskoczona,ale jak pisałyście że wam na drugi dzień dochodziły to zwątpiłam że dojdą do mnie po prawie tygodniu ;P a tu benc i niespodzianka :P
gratuluje:good:
cześć Dziewczyny jestem nowa tzn od 2 tyg interesuje mnie tan temat Bezpłatne próbki Witam :macham:
cześć Monia;)
Spróbuj może ci się uda coś dostać;)
coś nie co już wysłałam czytalam też o rossmanie i jego stronie i tych bonach czy kuponach to nadal aktualne
jak coś dostaniesz to daj znać;)
tzn to bylo pytanie bo nie wiem a fajnie by było dostac taki kupon ;)
---------- Dodano o godzinie 14:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:17 ----------
ahh myślałam ze aktualne no ale nic poszperam też gdzie indziej bede dawać znać
---------- Dodano o godzinie 14:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:18 ----------
Darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów ja na razie z tej stronki korzystam coś tam zamówiłam zobaczę czy przyjdzie a interesują mnie wszystko dla dzieci i psów dla pieska też już coś zamówiłam i synka też jakieś poradniki na temat żywienia czy cuś przyda się jak przyjdą :)
dzisiaj dostałam probki FENOMENU
rany byłam w szoku jak tego duzo....
a jak wyjełam paczuszke ze skrzynki to poczułam liquid...i sobie mysle 'oho no to ładnie :huh:' troszke sie wylał ale nie szkodzi ;P
pomijając ze nawet go nie zdarzyłam otworzyc a juz go czuc w całym pokoju ^_^
wstawiam fotke
Gratuluję;)
---------- Dodano o godzinie 15:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:15 ----------
natalia a kiedy do nich pisałaś?