17steczki. C :)
Printable View
17steczki. C :)
długaśne :)
ja dzisiaj dark brown robiłam.. później wkleję :)
Gorzka, ta pani to ma takie oczy że jej to i 20-ki chyba pasowały... prześliczne rzęsiska!!
patka_przedluzanie_rzes bardzo ładne te zdjęcia. pani ma ciekawą urodę. od tego efekt jest jeszcze lepszy
witam wszystkie stylistki :)
oglądam i oglądam wasze prace i rewelacja :) aż czasami zazdrość zżera :( :wow:
ciekawe czy sama kiedyś dojdę do takiej wprawy?
u mnie niestety czas aplikacji to 3h :(
czasami zdarzy mi się pani z małą ilością rzęs i wtedy to 2,5h :(
moja 11 aplikacja
dziewczyna miała swoje długie chciała zagęścić, dałyśmy dłuższe w kącikach i nie wiem czy to dobry pomysł bo ma opadające oko i aplikacja chyba nie do końca trafiona
co można zrobić żeby ten kącik podnieść, jakich rzęs użyć? a może lepiej zostawić wszystkie rzęsy w jednej długości???
co sądzicie?
będę wdzięczna za każdą sugestię :):):):)
od kącików zewn 13mm, 11mm, 9mm skręt C
moje dzisiejsze, zdjecie przed jest po kuracji revitalashem:)
Śmieszna baaardzo ladne! Jakie to rzeski? Bardzo fajnie wygladaja
Ale równiutkie :ok:a co to za rzęski? Wyglądaja na delikatniutkie. Jakieś 0,15?
gretka ja bym dala krotsze i duzo mocniej podkrecone w kacik zew( jesli sie upiera przy kocim oku)
ale generalnie bardziej otworzyla by jej oko stylizacja np 8,10,12,10,8 nie byloby efektu takich smutnych oczu
gretka83 też na początku myslałam, że dłuższe w kącikach zewnętrznych będą super, ale dziewczyny na forum nauczyły mnie, że w kącikach najlepiej wkleić krótsze, wtedy rzęski nie opadają i oko nie wygląda jak u spaniela :)
zuuzaneczka, faktycznie klientka nie grzeszy ilością rzęs ;)
gorzka superaśne rzęsidła ;) kiedyś miałam kilka klientek na takie długasne, ale 2 się wyprowadziły a reszta w większości zeszła na krótsze
edusia777, Gorzka - jak widać jest to 1:1 (z kilkoma improwizacjami 2:1 ;) )
B, 0,15 i 0,20; 13 (MACY z Looksusa), 12 (evo+macy), 11,10,8 (evo)
ładnie się prezentują bo to jedne z moich ulubionych oczu do klejenia :) niestety wrażliwe co widać po białkach, nawet na policzkach płatki/taśma zostawiły ślad po sobie.
gretka83, zgadzam się z agulusią. jedyne co to 12 mm to chyba za długie trochę. 11ki bym dała jako najdłuższe.
zanim zaczniesz kleić obejrzyj dokładnie oczy, ewentualnie zrób sobie zdjęcie oczu otwartych przed i w trakcie możesz sobie przypomnieć zawsze zerkając na fotkę.
a mi takie beznadziejne zdjęcia wyszły że normalnie nie wkleję ;(
Tutaj moje z wczorajszej aplikacji: Evo Silk B 0,2 10, 12, 14
może następnym razem wypróbuję sposób na to, aby w zew.kąciku dać krótsze rzęski.
Załącznik 64714
kamzu, Gorzkiej to raczej LLowskie sypkie 17 C ;p
To moje 1:1, uzupełnienie po 4,5 tygodniach, z dodatkiem fioletu, 0,20 i 0,15 dł. 13,12,11,10
Komentujcie prosze i poprawiajcie moje błędy. Na żywo wyglądają super i dopiero na zdjęciu zauważam błędy.
u mnie studniowkowo
A ode mnie noreczki :)
Kasia ale dziewczyn Cię "naszło",świetnie :)
mam nadzieje ze sie udało dodać zdjęcia :)
no udało się! pierwsze to 2:1- 0,1 dł.13,12,10,8 drugie to noreczki 2:1-12,10,9 od razu widze moje grzechy- rzęsy przyklejone za daleko - nie moge tego zwalczyć :wstydek: Proszę o więcej uwag:D
Iraa, wow! jakie długaski!!!
kamzu, ładne. nie ma zdjęcia z przodu oka otwartego, to nie widać jak oko zostało wystylizowane.
Ira to 1:1? I jaka długość? :)
Karchola to w przewadze 2:1 bo kilka "przerw" było, a długości od 11 do 15 ;) na życzenie - a jeszcze dodała,że by tak 17-stki,ale odradziłam :)
Dobrze, że dała się przekonać :D:D Mega długaśne. Aplikacja świetna :)
No to ja wrzuce moje Mix Media Eyelashes :D
Czyli wszytkiego po troche, 2:1, 3:1, noreczki, silki, fioletowe ombre i gdzieniegdzie podwójnie ścinane :) Do tego metoda piórkowa gdzieniegdzie.
Rzęski robione na kursie u Edyty z Evolashes w Poznaniu.
Przedłużane były jeszcze dolne rzęski ale nie pstryknęłam zdjecia.
boskie te rzęski bobas
sama chciałabym takie mieć :)
Bobas coś jest pod płatkami do rzęs? Czy mi się wydaje? Jakby nie odklejona folia, ale to chyba absurdalne.
Nie nic nie ma pod płatakami, może chodzi ci o kolagen który widać nieco w przekroju w wew. kąciku?
Tak, chodziło mi właśnie o to.:D
Bobas- śliczne rzęski, też byłąm na szkoleniu u Edytki:cool:
A to moje dzisiejsze:
1 rzęski zrobione w innym salonie:wow:
2 rzęski po ściągnięciu
3i4 moja aplikacja- 2:1 0,10 dł-12,11,10 i 8 rzęski nie wykończone w wewnętrznych koncikach - /klientka już nie mogła wylezeć szczypało ją w gardle i zbierała się ślina:o myśle ze to reakcja na klej
kamzu.. uratowałaś babkę :D:yess:
ja bym jej brewki tez skorygowala hihi:cwaniak2:
kamzu - brawo, podoba mi się również, a brewki... aż szkoda, taka ładna buzia a te brewki łojojoj.
kamzu świetna robota :ok:
A tu moje uzupełnienie 2:1, silki z Evo skręt B, dł. 8, 10, 12, 14 ;)
ciekawe co byście z jej brwiami zrobiły póki ich nie zapuści porządnie...
nooo może być ciężko z tymi brewkami, ja jednej pani z takiego kształtu juz pół roku próbuję zrobić normalny kształt, jest coraz lepiej ale generalnie jak to zwykle bywa włoski rosną nie tam gdzie powinny....