Renatka śliczne, czyste frenche:).
zołzella hmm jakie słodziaki, a te kolorki jakie żywe, uwierzyć nie mogę, że to kredki;).
Emilio przepiękne, jak każde^_^.
Printable View
Renatka śliczne, czyste frenche:).
zołzella hmm jakie słodziaki, a te kolorki jakie żywe, uwierzyć nie mogę, że to kredki;).
Emilio przepiękne, jak każde^_^.
Renatko ładniutkie:D
Zołzella rewelacyjny pomysł na walentynkowe zdobienie, sliczne kolorki, no poprosy wymiatają:D
Emilia B. wg mnie takie skromne i proste sa najladniejsze (kwestia gustu) dlatego podoba mi sie i to nie niesamowicie bardzo ;)
:placz: dziękuję Wam :kwiatek: ależ mi sie dzionek miło zaczął :D
czekam na ptaszki ale coś się chyba obraziły :P
emilko cudne jak zawszeeeeeee!!
ja wklejam pierwsze zrobione przez Edyta 1064 na mojej łapce, a ozdobione przeze mnie... mam nadzieję, że nie poddusi:P, a drugie i trzecie robione przeze mnie(oba płytkie uśmiechy na życzenie klientek, a ten z różowymi także długi na życzenie:()
Jutro zrobię Ci krzywdę :pistol:Więc tak te pierwsze to nie bardzo ale wiecie, każdy ma czasem gorszy dzień ;( a zdobienie jak najbardziej mi się podoba.
Ostatnie bardzo fajne :ok:
hehe... lepiej byś wkleiła te golasy co mi zrobiłaś, bo one wcale nie są takie szerokie jak na moim zdjęciu... ja za bardzo niektóre zdjęcia robię od dołu i dlatego tak szeroko wyglądają, w rzeczywistości są ładniejsze i sporo węższe:D moja wina:glupek: (widziałam je na twoim blogu i są tam dużo węższe)
królowa nie przejmuj sie ze klientki mają takie zyczenia ;) ja ostatnio miaąłmklientke która chciała kamuflaż i frencza od połowy płytki :/
śliczne i delikatne...jak zwykle :)
mała ty to masz konserwatywne klientki. pazurki cudne!!
mala sliczne te "malowanki" :)
mała śliczne pazurki :ok:
królowa jak zawsze z kolorkami ;) edytko nie są wcale takie złe ;)
Takie dzisiaj zrobiłam mamie :) Proszę o wyrozumiałość - dopiero się ucze :) co sądzicie?
Mała śliczny frenchos :)
Mała śliczny french i zdobienie. Bardzo delikatne :)
Madziula no trzeba troszkę popracować nad pazurkami. jest dużo tematów o pomocy w przedłużaniu pazurków. zaglądnij tam :) :)
Madziula nie będę ściemniać i powiem ci że jeszcze duuużo pracy przed tobą :) Musisz ciągle ćwiczyć i dużo poczytać -na forum mamy wszystkie informacje od A do Z ;) do poprawy boczki, brzeg pazurka, przy skóreczkach....
mala - fajniutkie migdałeczki :D
Dziękuję dziewczyny :) Wiem że długa droga przede mną. Bardzo się staram i mam nadzieję, że bedzie widać postępy :)
to moje frenche :D
poolcia piękne czyste frenchyki!! i strasznie mi sie spodobały ostatnie :love:
madziula niestety to prawda co napisała Emilia, musisz sobie duzo poczytać i zacząć ćwiczyc, za bardzo skróciłaś płytkę przez to brzydko wygląda i oczywiście zaopatrzyć się w kamuflaż, z czasem nauczysz się.
poolcia fajne frenczyki ale chyba za bardzo obrobione bo palce maja nienaturalny kolorek
poolcia, śliczne, bardzo czyściutko wykonane!!:ok:
poolciaa śliczne french'e, bardzo mi się podobają:).
poolciaa bardzo ładne frenczyki :)