U mnie kumulacja:)))
Załącznik 64283Załącznik 64284Załącznik 64285
Printable View
U mnie kumulacja:)))
Załącznik 64283Załącznik 64284Załącznik 64285
Choco to są te folie hologramowe czy jak im tam?
czekam na efekt bo marzą mi się takie ładne złote...
Folie transferowe z PB - robilam juz na folii z Empiku ale na żelach a teraz kupilam klej:)
asiekfr a ten frez to z indigo? napisz jak się sprawuje, nie nagrzewa się?
na stronie indigo tylko walec jest tego zwężanego nie ma już
napisze ,napisze:) w poniedzialek go przetestuje. powiem tylko ,ze nigdy nie myslalam ,ze frez moze byc ladny :blink: a ten wlasnie taki jest .
asiekfr to czekam na Twoja relację o tym frezie
Ja również zaszalałam. W Perfect Beauty do 11 stycznia była mega promocja, więc skorzystałam. W tygodniu podlecę do hurtowni Silcare po kilka drobiazgów, to jak przyjdą paczki, cyknę fotkę i również się pochwalę zdobyczami, a co! :) Wiem, że to nie w tym temacie, ale może ktoś zamierza bądź kupił sobie frezarkę? Szukam jakiejś dobrej, wartej swojej ceny.
Podgrzewacz do wosku w rolce, wosk już w środku :) Paski fizelinowe i trochę rzeczy które się pokończyły..
czekam jeszcze na kolorowe żele z silcare i hybrydy z Mistero Milano :)
asiekfr dzięki wielkie, dla mnie jest najważniejsze to żeby się nie nagrzewał no i żeby szybko masę się nim ściągało
ja zrobiłam zakupy z H&M, sukienka 35, marynarka 35 zł :D
sukienka zapinana z tyłu na zamek, na rękawach są urocze złote zameczki. Wzięłam ją, bo taka mała czarna zawsze się przyda ;) małych czarnych nigdy mało :skacze:
źródło: H&m Dress in Black | Lyst
H&M żakiet marynarka M(38) HIT nowa kolekcja (2939263825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Martuś kieca super! Marynarka świetna, do jeansów i szpilek <33
Do mnie wreszcie dotarły paczki :
Waciki, wzornik, folia do wyścielania lampy, szablony, pędzelki! wreszcie mam 3 linerki o różnej grubości <3 żel bonder i żel czarny:) i z odzób: pyłek opalizujący na tęczowo, cyrkonie SV i folia cięta również opalizująca na tęczowo :)
Ah! i "gratis" zestaw tipsów z wyciętymi gwiazdkami, jeszcze nie wiem, gdzie je użyje, ale może kidyś :)
Dziś przyszły moje żele, w końcu się doczekałam i będę mogła zrobić sobie jakieś nowe kolorowe pazurki :D
3metaliczne, 3glittery 5szt kolorowych, czarne opakowania gratisowe pink x2 i violet :)
Aniutka - ale zaszalałaś :ok:
Patrycja - fajne zakupy, tych kryształków to Ci dużo schodzi chyba ;)
Nanami - zazdroszczę zakupków w takich cenach :wow:
Tutaj kilka moich ostatnich :cwaniak2:
Ja ciut ciuchowo też poszalałam
Załącznik 64798Załącznik 64799
Nowe hybrydki MM :)
Chyba całkowicie się na nie przerzucę :P
Kupiłam jeszcze parę bluzek w HM, są mega wyprzedaże, za sweter 20zł dałam przeceniony ze 100zł, a taka szmatka cienka serio..:) może jutro pstryknę fotki i się pochwalę :P
Ten"listek mięty" wygląda smakowicie :ok:
kasiulka, ten listek mięty robi furorę u mnie :D Wszystkie go chcą :P
U mnie też ale część klientek szybciuteńko wraca bo na zimę taki kolorek niezbyt ;p
ja ostatnio kupiłam akrylek z RaNails jak mi dziewczynki podpowiedziały i jestem bardzo zadowolona. na akrylu pracowałam tylko na kursie więc śmiało mogę stwierdzić,że z tej firmy jest bardzo dobry dla początkujących, łatwo się opracowuje i nie zasycha zbyt szybko.
a zamierzam kupić z ozdób rybki hologramy najlepiej. jednak jedyne co znalazłam to delfinki lub rybki ale z fimo. nie wiecie gdzie dostanę takie jakich pragnę? help
bardzo proszę Choco:)
Internet shop
Aniuta mi sie podoba ogniste tango , daj znać jakie ma wzięcie wśród klientek :D
A ja w poniedziałek w przypływie endorfin (5 ze statystyki z kolokwium i zwolnienie z egzaminu :wstydek:) Zakupiłam sobie nowy fotelik :
Załącznik 64897
Dziś już się nim delektuję:D:D:D
http://www.fajneceny.pl/product-pol-1023-Fotel-Biurowy-MANLINE-z-MASAZEM-I-GRZANIEM-Bezowy.html
O matko, wybacz katrina, zazdrość to zła rzecz ale ja muszę go kupić :wow::wow::wow::wow: Jest prześwietny
A jaki mega mega wygodny !! Na starym jak usiadłam, to czułam się jak na taborecie :D Ja się musiałam pochwalić :wstydek: więc cieszę, się że się podoba :D