u mnie się wyświetla normalnie...
Printable View
syrena Popatrz na allegro w "erotyce", tam sa czasami rozne fikusne buty, jak pogrzebiesz w potoku platform:lol:
Postanowiłam że luty będzie bez żadnych zakupów lecz wczoraj nie potrafiłam sie oprzeć i kupiłam kolejne buciki ,kremowe botki za kostkę na szpileczce:D
Wow! Buty intrygujące. Nigdy wcześniej takich nie widziałam, więc nic Ci nie doradzę. Sama bym chyba w takich nie wyszła, ale podziwiam za odwagę :)
Co to za buty, ja ich nie widze.....??
swoją drogą ze buciorki sexi , może nie na każdą okazję - ale do sypialni fajny gadżet:wstydek:
Dla mojej młodej
Załącznik 65536Załącznik 65537
Załącznik 65539Załącznik 65540
a mi własnie zaczęły podoba sie oto takie koszule i zastanawiam sie nad ich kupnem:)
Źródła zdjęć;p
KOSZULA DŻINSOWA BLUZKA KOSZULE BLUZKI JEANS S!!! (2996897262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULA DŻINSOWA BLUZKA KOSZULE JEANS M! (2943506576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Choco bizuteria bardzo ciekawa :)
A jesli chodzi o koszule jeansowe to ja je po prostu kocham!! Mam ich kilka kolorow, fasonow, rodzajow:)
Choco widziałam jak wrzuciłaś te pierścionki na FB i o razu się zakochałam w kociaku <3 gdzie udało Ci się go dopaść?:)
tylko zastanawiam sie do czego ja je bede nosic takie jeansowe koszule;p
faktycznie :D dziękuje ;* Najciemniej pod latarnią :D
koszulka Informacje o Użytkowniku allemoda24
bluzka Informacje o Użytkowniku -JULNATA-
cyrkonie Informacje o Użytkowniku ALIBABA-2011
portfel (od męża na Walentynki:) ) Informacje o Użytkowniku SklepEU
Cyrkonie to do pazurków? nie będzie Ci niewygodnie je aplikować, skoro one nie są płaskie? :)))
A to moje zakupki :)
Kolorowe transparentne żele z wyprzedaży, od Mistero Milano po 6zł udało mi się nabyć 4szt z 6 :D
Primer z Mistero, i gratis dostałam próbkę żelu, piękny kolor aquamarine ten w woreczku :)
Trochę ozdóbek, brokat, niteczki i hologramy 2,5mm :D
Evelyn - czy to te cyrkonie które można wtapiać w żel lub akryl ??? Fajne kolorki
A tutaj moje zakupki, mały atak na IKEĘ i inne :P sklepy
Serducho i czekoladki to na Walentynki dla męża :skacze: a mieliśmy sobie nic nie kupować ;)
kasiulka skąd te wafelki czy cos ? :D
Evelyn - pokazesz jak wyglada cyrkonia po użyciu frezarki ? :D
ja nie mam pieniedzy, a wydaje :huh::nie_powiem:
proszę bardzo:) mój trzeci post z tej stronki,(a ze wszystkich 12-ty) tylko ta cyrkonia jest taka mega duża http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...zurki-546.html
Wafelki z REALa za jakieś marne grosze i są z przeróżnymi napisami wzorkami, kupiłam jeszcze "Dla odlotowej dziewczyny" z czarownicą na obrazku i "Dla odjazdowego chłopaka" z motocyklistą :P
pepco kupiłam lakiery sally hansen za 9.99:]
kolory żywsze w realu
a to mój dzisiejszy łup z sh za całe 20 zł :D w sam raz na wesele które szykuje mi sie po porodzie :skacze: Załącznik 65810
no i troszkę wiosny przywiozłam, żeby mi humor się poprawił :) muszę tą wanienkę troszkę "stuningować" :P
Załącznik 65811
lirene ale cuuudna :love:
U mnie male przyjemności i kilka nowych hybryd.. khem..:)) ale zapominam fot robić
To ostatnie zakupy z alle i sun flower oraz prezent :)
Załącznik 65908Załącznik 65909