asiekfrSlicznie wyszedł ci ten motylek:love:
Printable View
asiekfrSlicznie wyszedł ci ten motylek:love:
asiekfr - wow jaki motyl!! Zakochałam się normalnie :D
dzieki dziewczyny... no sama malowalam ,wlasnymi pedzlami :D prosty do zrobienia.
1-cialo motyla na czarno
2- biala farbka cieniujemy(takie kreseczki robie cieniutkie,jedna obok drugiej) skrzydla(od srodka do zewnatrz)
3-niebieska farbka (jak wczesniej)-mozna jeszcze raz biala po niebieskiej, wtedy jest ladniej
4-pozniej jeszcze raz czarna farbka wykanczam,poprawiam brzegi ,w srodku rysuje korpus itd.
i voila!
Asiekfr śliczny motylek:love: wyglada jak naklejka a to dlatego, że taki idealny :)
Asiek no rewelacyjny tem motylek!! cuuuuudo :love:
a u mnie czyścioch i kwiety :D
Załącznik 36444Załącznik 36445
Emilko wiem, że się powtarzam ale piękne te Twoje frenchyki :)
Emilia B. - Ale smukłe eleganckie frenchyki :D Bardzo czyściutkie
Emilko,śliczności z pięknosciami:*
Emilko nic innego nie można napisac jak tylko ahhhhhh:love::love:Piękno prostoty:love::love:
Emilia - nie bede zbytnio oryginalna, ale taka jest prawda - frenchyki boskie;))
No to i ja cos dorzuce z fotek :)
Pazurki ze srebrnym grysikiem wzdluz lini usmiechu.
Po frenczach Emilki to jakoś mi głupio pokazywać moje .Ale mam ochotę pokazać więc co mi tam ;)
Takie ostatnio robiłam klientce;)
Edit i nie potrzebnie ci wstyd bo robisz cudne frenche (jak dla mnie ładniejsze od moich)!! idealne jak dla mnie:)
Anika ładne- tam jest łańcuszek czy ozdóbki tak skrupulatnie układałaś??
Emilia Twoje frenche są cudowne
chce krok po kroku
ja sie nigdy takich nie naucze :(
Emilia B.Dla mnie jesteś MISTRZEM frenczy;):przytul:Koniec .Kropka.
AnikaBardzo ładny frenczyk:ok:
Emilko zaden lancuszek :) Ten grysik ukladalam kulka po kuleczce a wlasciwie mak po maczku :D Troche bylo z tym roboty...Musze znalezc jakis szybki sposob jego nakladania o ile taki jest?? :D
askier bomba ten motylek ^_^
Emilka doskonale wiesz co chce napisać i co sądzę o twoich frenchach ;) Ty wiesz że czekam na ten filmik ?? :cool:
:kwiatek: :love:
edit śliczne zdobienie do tego frencha zrobiłaś :)
Anika wow pewnie roboty było faktycznie pełno z takim układaniem :D to trzeba mieć cierpliwość ^_^ Bomba , tylko Ja bym jednak uśmieszek głębszy zrobiła :kwiatek:
na Emili frenche to ja juz nie mam slow, zawsze idealne :)
Edit, Ty zawsze robisz piekne i czyste frenche, nie wiem co Ty chcesz od nich :)
sliczny jest ten :)
Edit French jak zawsze perfekcyjny, czysty i cudowny <3 :love:
Anika Że Ci się kobieto chciało. :D Jestem pod wrażeniem. Mi by się nie chciało tego układać na wszystkich pazurkach. :) Fajne to wygląda
Emilka Jak zawsze Wow. Śliczny french, extra zdobienie :) Tylko powiedz jak możesz co to masz za żelik z drobinkami :)
edit ślicznie, tak elegancko!!
anika linia uśmiechu wygląda perfekcyjnie i super się błyszczy:ok:
To nie żel to nabłyszczacz (top coat) diamond shield :)
o taki MT-STORE - Utwardzacz Blue Cross Hologram Diamond Shield 75ml
Anika śliczny french.
edit7715 Twoje frenchyki są prześliczne, więcej wiary:master::*.
edit7715, Anika, asiekfr. emilio piękne frenczyki czyste i bardzo delikatniutkie :love:
Asiekfr, Emilia - śliczności :love:
Anika - ładnie i delikatnie:ok:
Edit - perfekcyjnie jak zawsze :D
zwyklaczki... zdjęcie ciemne i tłuste,bo robione o 19, bez lampy i pospiesznie...