Witam:)
Printable View
Witam:)
witam po długiej nieobecności na forum:)),byłam na urlopie:)) nic mi się nie chce robić ,mam lenia:(,potrzebuje solidnego kopa!!!
Witam i pozdrawiam ;)
Witamy:)
Witam
Witamy, witamy:)
Witam:) Mam na imię Paulina. Cieszę się,że trafiłam na to forum:) Jestem początkująca, nie mam ukończonego kursu, uczę się na koleżankach i.... z tego właśnie forum!!!;) Podoba mi się tutaj kultura dziewczyn i chęć pomocy innym. Jak narazie ja się do niczego nie przysłuże bo dopiero zaczynam:) pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich!
Interesują mnie pazurki ale jak do tej pory robię je tylko sobie i bliskim znajomym. Nie skończyłam żadnego kursu ale w najbliższym czasie zamierzam to zmienić. Chcę się jak najwięcej dowiedzieć o pazurkach:) pozdrawiam wszystkich:)
---------- Dodano o godzinie 11:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:40 ----------
No i może dodam że mam na imię Mariola. I mam nadzieję że koleżanki z forum pomogą mi się zaklimatyzować oraz pomogą w nauce :) pozdrawiam. Buziaczki:)
witam witam
witam :)
moja przygoda z pazurkami zaczela sie calkiem niedawno, dopiero miesiac temu ukonczylam kurs stylisty paznokc i juz widze ze sam kurs to za malo. Mam nadzieje ze dowiem sie i doucze tego czego nie zalapalam na kursie:)
pozdrawiam
Witamy na forum :kwiatek:
Witamy nowe forumowiczki
Każdy się przedstawia, więc przedstawie się i Ja :) nazywam się Ania mam 19 lat malowaniem pazruków zajmuję się już od bardzo dawna juz sama nie pamiętam od kiedy, ponieważ jeszcze będąc dużo młodsza, zawsze podkradałam mamie lakiery w szafie i cudowałam cos na moich krócutkich poobgryzanych paznokciach(wiem strszny nawyk ale się juz oduczyłam ) Maluje pazurki naturalne, robię od czasu do czasu tipsy, ale jakos wole zapuszczać niż nakładać żel. Myslę, że przydałby mi się najpierw jakis kurs :0 ale wszystko w swoim czasie. Prowadzę blog o pazurkach od 2 lat gdzie można obejżeć moje prace. Nie doczytałam się w regulaminie czy mozna reklamować wlasne stronki, ale myśle, że raczje nie można więć jak coś to zdjęcia moich szponów będę wklejać na forum. OK rozgadałam się więc kończe, pozdrawiam wszystkich i lece na kolejne tematy :** :papa:
witam witam
Witam
Właśnie przymierzam się do zrobienia po raz pierwszy paznokci samodzielnie, mam nadzieję, że wasze rady mi w tym pomogą.
:przytul::*
Małgorzata witamy :) w razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj :) :przytul:
Witam wszystkich!!!!!!
mam naimię iwona paznokietkami zajmuje sie od roku i jeszcze duzo musze sie nauczyć mino iz robiłam kurs podstawowy na przedłuzanie paznokci na tipsie metoda uv, fiberglasem i akrylem. dziekuje wam za to forum dzieki wam duzo sie juz nauczyłam i podglądnełam co mozna robić , stworzyć :yess:
W miare mozliwości będe chciała zaglądać tu często.
pozdrowionka dla wszystkich i pozdrowionka:piatka:
witajcie witajcie :) od rau uprzedzam ze to forum bardzo uzaleznia:skacze:
witam,
trafiłam tu całkiem przypadkiem. Pazurkami zajmuję się od roku. Liczę na miłą atmosferę i inspirację.
Pozdrawiam!
Napewno znajdziesz :przytul:
Witamy :*
Witam wszystkich bardzo serdecznie;)
witaj moja Aniu :kooffa: :*