Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
no Kura świetnie to wygląda, fajny pomysł ;) :good:
dzikakura niezle te kwiatki :D Bardzo mi sie podobaja
Kura ale zaszalałaś :wow::D jeszcze trochę i będziesz 'miszczem' :D
Czesc, jaki pędzel polecacie do tej metody? ja mam w domu dwa jeden z nails company z syntetycznego wlosia, ale jest kiepski a drugi z sun flower z wlosia naturalnego tylko nie jest on typowem peedzlem do one stork jest za malo splaszczony. Z tego co wiem to do farb rzadkich uzywamy pedzli miekich o dluzsyzm wlosiu a do rab gestych pedzli o sztywnym krotkim wlosiu...uzywajac farb prostu z tubki bez rozwadnaina pedzlem z SF wychodzi koszystniej, a jakich Wy uzywacie pędzli? Znalazlam cos takiego i zastanawiam sie nad kupnem Pędzle Galeria One Stroke Wash, Winsor&Newton 3 mm Pędzle Galeria One Stroke Wash, Winsor&Newton SZAŁ DLA PLASTYKÓW - Profesjonalny Sklep Plastyczny Czekam na Wasze odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie:))))
YouTube - Iris, freehand zobaczcie jakie wydaje się to proste jak się na to patrzy
super temat, ale nie wiem, czy będe taka zdeterminowana (by stworzyć tak piękne wzory);]
kurcze na filmikach wszystko wydaje sie takie proste...gorzej już jak sama próbuje malować :(
na kartce papieru latwiej sie maluje niz na paznokci...ja wole cwiczyc od razu na pazurkach..
a ja nigdy na kartce nie próbowałam od razu próbuje na pazurkach
o tak na kartce dużo łatwiej, tez dlatego ze kartka świetnie farbe przyjmuje
na czarnej kartce bardzo ładnie lan stroki wychodzą, kiedys o tym wspominała annamon...
Cytat:
Napisał
nnataliaa@op.pl
na kartce papieru latwiej sie maluje niz na paznokci...ja wole cwiczyc od razu na pazurkach..
A własnie nie prawda mi na kartce kompletnie nie wychodziło a na tipsach od razu, to chyba kwestia kto ma jaki e zdolnosci inni wola cwiczyc na kartkach inni wprost przeciwnie i m na kartkach nie wychodzi...
Mi na tipsach tez o wiele lepiej wychodzi niz na kartce.
A OTO MOJE ZAMAZAŃCE-PIERWSZY RAZ NA PAZURKACH:o
no, no Wiola, dałaś czadu. :D
Tak mi sie nudziło troche........
ja nawet, jak się nudzę, to nie mogę się zebrać i stworzyć takich śliczności, jak Wy. :P
wiola jak na pierwszy raz na pazurkach to na prawde baaardzo ladnie :D
na kartce łatwiej, bo jak miałam zrobić na pazurkach to masakra jakaś była :P
najlepsza jest ta pszczółka :D:D:P :skacze:
a to moje fioletowo biale ;) wlasnie dzisiaj zastapilam je bialo rozowymi ale jeszcze nie mam fotki..jeszcze czarno biale dorzucam, te ostantie to nie one storke tylko takie moje wlasne mazy;)
Asia może i coś mi wyszło na kartce ale na pazurkach nie chciało :(
no to pierwsze koty za płoty, poczułam co to znaczy dobre farby, polycolor są super :) to jest moje pierwsze spotkanie z nimi :D
Goonis ale dałaś radę ze zdjęciem :P wogóle dałyśmy radę z tymi Polycolor:P