-
Odp: [Zdjęcia] Przedłużanie rzęs - galeria i komentarze
n to super robótka
Masz racje dzoana, jak czasem robię fotę, a aplikuje komus kto jeszcze u mnie siedzi, wrzucam na kompa, patrze i cholera posklejane... patrze na ofiare, czesze ja normalnie do bialej kosci.. nie posklejane.. robie fote z innego ujecia... posklejane... no szlag, no i dlatego zapytalam sie czy to fota nie przeklamuje:skacze:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
czesze ja normalnie do bialej kosci.. nie posklejane.. robie fote z innego ujecia... posklejane...
Może nie trza równo kleić ;-) to będzie widać, że każda osobno:P
Kurko miła, chwała Ci za instrukcje dotyczące removera:master::master::master:. Odważyłam się i użyłam go:skacze:
Wszystko super:) pomyziałam mikroszczoteczkami i klej puścił bez problemów. Ofiara oczu nie otwierała, więc nie ucierpiała.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
-
na zdrówko muszka, strasznie się ciesze, ze .. coś zrozumiałas z mojego chaotycznego stylu pisania i ze się przydało:love:
-
-
1,5 godziny. Czasem dwie jak dużo.
Czemu blue robisz najpierw jedno oczko potem drugie?
-
Kurko dziękuję :):)
niby wszystko robiłam dosłownie tak samo krok po kroku
a tu kolejne do oceny.
Jak mam blizej kleić to trochę się boje ze beda kłuły
http://images49.fotosik.pl/363/9af00a5fd8c55f60m.jpg
http://images50.fotosik.pl/363/e38c51d69186becdm.jpg
-
one będą kłuły kiedy wręcz zetkną się z powieką,ale jeśli jest chociaz nawet niecały milimetr odległości to nic nie będzie kłuć :D
-
A dziękuje Dzoana :)
Mnie sie wydaje ze jak patrze na zdjęcie to jakby posklejane były w rzeczywiscości czesce i czesze i wszystko jest ok.
dzisiaj byla u mnie dziewczyna z oglosenia, zrobiła mi rzęski, i wygladaja zupelnie inaczej niz zrobione przeze mnie :( powiem tak wyglafają milion razy lepiej
:(
jak myslicie
-
Edytka, ale ktore wygladaja milion razy lepiej, te ktore zrobila Ci dziewczyna, czy te Twoje, pokaż swoje. Moze dziewczyna ma lepsza wprawe, albo ty jestes przewrazliwiona i zupelnie niepotrzebnie wpdasz w kompleksy, pokaz te swoje. :przytul:
i nawet nie chodzi o to, ze blizej te pierwsza warstwe, tylko tą podspodnią klej tak samo jak to wierzchnią.
a tu takie moje:
pierwsze profil J najdluzsze:11 mm
drugie mialy byc mega, no to sa chyba mega(mega znaczy dlugie i bardzo zakrecone) profil D-najdluzsze 13 mm (widzisz edtyka lewe oko? tam gdzie dziewczyna ma otwarte oczy?)
jedna rzeska obawiam sie-za nisko podklejona)
-
jak zwykle fotosik odmówił mi posłuszeństwa :(
wklejam swoje, wygladaja na[rawdę zupelnie inaczej niz te klejone przeze mnie
Kurko rzeczywiście ta jedna opada :) u mnie tez się zdarzylo niestety
http://images35.fotosik.pl/203/390a124f0de67ec1m.jpg
http://images46.fotosik.pl/348/8e6307154b19d5cdm.jpg
-
chcesz uzyskac takie efekt przy swoim klejeniu?:skacze:
1. Uzywaj jak najcienszych rzęs, ktore masz w kuferku
2. długość tak 11 mm
3. Klej na calosc tymi 11 mm,nie mieszaj z innymi dlugosciami, tylko tam gdzie powieka opada,w wewnetrznym kąciku,przy samym nnosku prawie daj 9 mm
i bedziesz miala podobny efekt na swoich klientkach
ps i czy to nie jest profil J?
-
Zajrzałam na chwilkę, a tu znowu fajna, zrozumiała kurkowa instrukcja. Dzięki:)
-
No wlasnie fajnie inaczej, chociaz moim klientkom sie to nie podoba wiecchyba dobrze jest im jak im robie teraz.
twierdza ze sa za cienkie jak kurze łapki i bardzo nienaturalnie wygladaja.
Rzeczywiscie dziewczyna kleila calosc 13 i w kąciku dała nawet 15, wewnątrz docinała,
Ja mieszam i długości i grubości... a bałam sie ze to moje to nieprofesjonalnie
---------- Dodano o godzinie 13:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:19 ----------
niby jest to C, ale jakos mocno opadają i zamiast powiekszać sprawiaja ze powieka jest wg mnie za ciezka :(
-
dzieki muszka:skacze:
Edytuś, zalezy kto uczy.Twoje mieszanie jest jak najbardziej profesjonalne. Ale mozna tez nie mieszac jakos bardzo, naprawde wszystko zalezy od efektu jaki sie chce uzyskac.
Jak ostatnio dowiedzialam się jak szkoli w aplikacji rzęs
jedno z centrum szkoleniowych(przez grzecznosc nazwy nie podam) to mi szczena walała się po podlodze.Mianowicie dziewczyna szkolila sie u nich, kupila pakiet startowy bardzo drogi, szkoleniowiec powiedzial tej dziewczynie, aby doszkolila sie na swoich kolezankach czyms tanszym np s-lashes. Ja się pytam tej dziewczyny, no dobra, ale co kazał Ci szkoleniowiec kupić, Maja wyciaga karteczke, a na tej karteczce: klej czarny , rzesy 0.20 mm dl 11 mm profil C.. i to wszystko, szkoleniowiec kazal dziewczynie kleic od kacika do kacika jeden rozmiar... dla mnie sorry, ale szok.
Dla mnie rowniez niewybaczalne jest to co zrobila ci ta dziewczyna Edtyko, mianowicie piszesz, ze docinala rzesy... ja sie w takim razie zastanawiam po co taka rzesa jest profilowana czyli ciensza na końcu, skoro się ja docina i robi sie taka szczotę z niej.
Ta aplikacja mi się podoba ta Twoja, tylko dla mnie te rzęski są za cienkie,cienkie i dlugie rzeski nie daja efektu zageszczenia, jesli cieniutkie to krotsze po prostu, wtedy optycznie jest gesciej
ja sama tez czasem tak aplikuje, ze daje tylko jedna dlugosc i kaciki wew wykanczam czyms krotszym, sama prosze aby tak mi aplikowano rzesy, bo mam taki kształt oka, ze stopniowanie rzesek od najdluzszych do najkrotszych wyglada u mnie bardzo zle, poglebia spojrzenie spaniela:skacze:
-
dziekowac:)
u mnie chyba podobnie, przepekam, zobacze jak sie beda trzymac, ale fakt ze oko zamiast efektu otwartego oka ma jeszcze ciezsza powieke :(
-
Kurko ja chce takie z profilem D, zrobisz? :D:D
-
musialam az sprawdzic czy to aby na pewno temat ze zdjeciami... hyhyhy
-
Tak cały czas oglądam te zdęcia i wkońcu sie zdecydowalam sobie też zrobiś rzęsy i w piątek idę przedłużyć. Także później wstawie zdjęcia żeby pokazać jak wyszły:) już się nie mogę doczekać:)
-
jasne Dzoana, dawaj:skacze:
asia.. przysiegam, ze to temat z fotami, noooo:skacze:, tylko jak bedziemy pisac komenty do zdjec w temacie.. tym no.. tym innym to sie pogubimy:skacze:
kaja-czekamy z niecierpliwoscia. :)
-
Kaja zapraszam do siebie :):)
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Kaja zapraszam do siebie :):)
chętnie tylko, że mieszkam w wlkpa dokładnie w Nowym Tomyślu:/:
-
sorry za offtop :) a ja w poblizu Poznania :):) w Luboniu :) może jesteś chetna to daj znać na PW jakoś mozemy się dogadac jesli nie byloby Tobie za daleko
-
Może następnym razem bo teraz już jestem umowiona...:)
-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
a jak się Wam ta aukcja podoba? ładne rzeski? ja jeszcze nie znam sie na tym,dlatego pytam ;)
Przedłużanie rzęs Pruszcz Gdański, okolice (1314137580) - Aukcje internetowe Allegro
-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
Magda1302> jak chcesz miec ladne rzesy pisz do Kury, z tego co widze mieszkasz w jej rejonie , a nie kombinuj z allegro:P