Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Super wyszły a jaki piękny uśmiech :)
Cytat:
Napisał
chocolata
Jaki żel? Zdradzisz? Bardzo fajne pazuraski:]
Tani żel (29zł za 30ml ) firmy CBF od Piękne Paznokcie z allegro :) Szczerze polecam :)
http://img27.imageshack.us/img27/7272/cbfclear30.jpg
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:ewelino brawoooo jak na 1 pazurki an szblonie bardzo ładnie wyszły gartulacje :przytul:
uzupełnienie blue panterosy...
super woszczur :]
ładniusi te kwiatuszki
Cytat:
Napisał
woszczur
uzupełnienie blue panterosy...
te panterosy byly sliczne ale to uzupelnienie przesliczne :) jak Ty to robisz ze tak pieknie robisz ??? :love:
Cytat:
Napisał
rudzia1985
te panterosy byly sliczne ale to uzupelnienie przesliczne :) jak Ty to robisz ze tak pieknie robisz ??? :love:
jak tylko chłopa w chałupie nie ma to zamiast zakuwać do obrony to ćwiczę, cwiczę i jeszcze raz ćwicze... a chalupa brudem zarasat:) potem tylko sumulowac muszę że ciągle mnie coś boli... ale to wszystko dla dobra mojego warsztatu umiejetności:D
A ja zamieszczam takie skromniutkie - złote mini hologramy i niteczki, oraz Konad.
Cytat:
Napisał
woszczur
jak tylko chłopa w chałupie nie ma to zamiast zakuwać do obrony to ćwiczę, cwiczę i jeszcze raz ćwicze... a chalupa brudem zarasat:) potem tylko sumulowac muszę że ciągle mnie coś boli... ale to wszystko dla dobra mojego warsztatu umiejetności:D
hehehe woszczurku Ty to jestes aparatka hihihi :good::skacze:
ivonna70 skromne ale jakie sliczniutkie :D
Ivonko bardzo ładne i pomysłowe ;]
Cytat:
Napisał
woszczur
hehehe...no niezle, niezle agentko :D po czesci robie podobnie tylko nie przed paznokciami a przed komputerem cale wieki siedze :P
Ivona super te Twoje zlote pazurki :)
Cytat:
Napisał
ilona44
akrylki na szablonie
myślę że to bardziej pasuje pod http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...ia-slubne.html, ale ogólnie, bardzo mi sie podobają:)
Śliczne pazurki ilona44 :good:
kasia, bardzo ładne pazurki i zdobienie
Cytat:
Napisał
martitek
kasia, bardzo ładne pazurki i zdobienie
i odważne :skacze:
nie no dziewczyny załamujecie mnie :( kiedy ja bede takie piekne pazurasy robila, no kiedy? :( Wy sobie wszystko wtapiacie i dalej są takie smuklutnie te paznokcie, a ja nawet jak głupi french robie to sie już rozchodzą w sukienke... Mam chyba kryzys twórczy hahah! :D
Kasiasssss sliczniutkie te Twoje pazurki, ładnie sie komponują z tymi czarnymi mazajkami :)
tam sa pieczatki czarny i bialy motylek,malo widac,zle robie fotki:/::/:
Kasiu bardzo fajne i pomysłowe;]
Ekstra są ;] i jaki ładny tunelik na kciuki to forma czy tipsik??