Anikol szok ! aż mnie zabolało ;) super sobie radzicie z ciężkimi przypadkami :) wielkie brawa :D
Printable View
Anikol szok ! aż mnie zabolało ;) super sobie radzicie z ciężkimi przypadkami :) wielkie brawa :D
a tu trzecie dzisiaj i ostatnie. Matko, chyba za blisko foty robie, bo nawet przemazywanie pedzlem pod usmiechem widac.
No i klasa Kurko :)
fantastyczna przemiana Dzikakurko :D a pamiętam jak kiedyś chciałam Ci coś odpisać zobaczyłam pierwszy raz Twój nick i wzrokowo piszę dzikaruro hehehehe dobrze że przeczytałam zanim wysłałam :P
dziekuje kobity moje kochane, a potem.. bylo juz coraz gorzej:D
---------- Dodano o godzinie 22:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:34 ----------
skonczyly mi sie podziekowania-anikol-hyyy, mnie czytaja po prostu dzika rura:D
Masz upowaznienie, ja tam moge byc i rurka:D
Kurko dzika;P super metamorfoza :):)
nanami, dzieki kochana:D
Dzikakura - super metamorfoza :D
i bardzo mi się ten frenchyk podoba:D
laski, dziewczyna miala wkleslą plytkę, na malym paluszku "przed" widac.
Dziekuje julcia
bardzo ładnie:) gratuluje
Kurko Ty czarodziejko :D pięknie Ci to wyszło :)
no jak Qra walnie metamorfoze to klekajcie narody:D:master: pieknie i delikatnie wyszło:]
---------- Dodano o godzinie 16:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:00 ----------
oraz mogłabyś album uzupełnić bo wlazłam a tam nic nie ma:P
piekne metamorfozy dziewczyny, a Ty Kurko wymiatasz:good:
no no super:) dzikarurko?:D hehehe
Kurka - super metamorka ! :ok: jest na co popatrzec :)
dzikakura to żeś dała czadu, nie ma co :) Piękna praca :)
dziekuje, dziekuje laski. Jutro mam dziewczyne, ktora jest po nieudanym "zabiegu upiekszajacym" u swojej kolezanki, ktora kupila zestawik startowy. Mowi, ze: cytuje: to biale przy skorkach mam pęknięte..... (maciez dziewczyny), prosilam aby przyszla, najwyzej odesle do lekarza.
i znów przyszła do mnie moja Ania ze swoimi schorowanymi kosteczkami:
http://images47.fotosik.pl/259/58f488593b6d523dmed.jpg
http://images37.fotosik.pl/255/4295c9add94ded3bmed.jpg
PS samaron, lampa doszła i sprawuje sie swietnie:) dziękuję:*
woszczur, to jedna z lepszych metamorfoz jaka widzialam, tak rozne te pznokcie ma, ze matko boska swieta i wyszczuplic optycznie toto, to jakas masakra, dzieki
(podziekowania mi sie afkors-skonczyly)
Elkegancja Woszczure, paznokcie przed okropnie trudne do zrobienia, wielki podziw w Twoja strone i ukłon :)
woszczur świetna metamorfoza na patrzyć się nie mogę
Woszczurku, co tu komentowac? Jak zawsze pieknie.
Woszczurku metamorfoza piekna ale podpis jeszcze lepszy:D:D