Kundzia i jej zapasy na zimę :p
I Zohanek :)
Printable View
Kundzia i jej zapasy na zimę :p
I Zohanek :)
Zohanek ,to nowy nabytek ?? boszz jakia ta Kundzia śliczna :) chyba sobie też taką kupię :]
Zohanek to dziadziuś 3 lata będzie miał w grudniu :)
Ślliczna ta nasza Kundzia forumkowa:]
jejciu Kundzia jest boska poprostu :love: cudna świniusia :love:
kochane te wasze zwierzaczki no cuuuuuuuuuuda
wszystkie psiaki, świnki króliczki......... mogłabym zagłaskać :skacze:
a to mój drugi synuś :love:
http://img214.imageshack.us/img214/7965/1011067.jpg
By anikol at 2010-10-04
http://img828.imageshack.us/img828/1848/1009756.jpg
By anikol at 2010-08-08
najwierniejszy, najwspanialszy mój mój mój Ci on :tany2:
zawsze marzyłam o labradorze, słyszałam o nich wiele dobrego i powiem szczerze rasa idealna, psy łatwe w ułożeniu choć niesforne do 2 roku życia (kwiaty, kapcie zjedzone)
Mam 8 letniego syna dla którego jest wiernym kompanem, dla dzieci są wręcz stworzone.
Te psy potrafią wyczuć nasze emocję, wtulają się dosłownie do człowieka jak jest mu smutno ale świra mają w sobie pozytywnego i to kocham w tej rasie :D
anikol jaki piękny!! też jestem zakochana w tej rasie i też słyszałam wieeeele dobrego :) buziaki dla psiesa :love:
a to moj Maltanczyk :)
jest to inny pies niz pisalam wczesniej - zostalam oszukana :placz:
tego kupilam w srode, ma 10 tygodni, wazy jakis 1 kg, brudzi strasznie, szczeka i rozrabia jak malo jaki pies, teraz gryzie moje laczki :P
brak imienia, szukamy odpowiedniego :)
prześliczny :D:D:D
Aaaa tylko go schrupać taki słodki !!!
rudzia on jest cudowny!!
moj chomis Kubus :) niestety juz mnie opuscil ale byl slodki :)
rudzia jaki słodki puszek okruszek łojoj :love:
natalia jaki pyszczek cudny ^_^ chomiś super :)
piesek przesłodki:):)
taki szczeniaczków urok że rozrabiają strasznie:)
śliczne te Wasze zwierzaczki :) a Kundzia jest prześliczna :)
Ło jeju Rudzia takiego to tylko tulić i pieścić. Taki urok szczeniaków, że broją. Ale musisz go sobie ustawić, bo inaczej Wam na głowę wejdzie :)
dzieki dziewczyny :)
ja jestem w nim zakochana, wiecej do mnie przychodzi niz do mojego, moze dlatego ze ja wiecej z nim przebywam :)
wczoraj szczekal w nocy tak glosno, ze na bacznosc stalam bo nie wiedzialam co sie dzieje :D
Rudzia słodki do schrupania wręcz cudak mały
Ale mnie za serce ujął Pan chomik, dostojny, postawny :kwiatek: mieliśmy chomiczka, Mikuś się wabił zdechł w zeszłym roku miał tylko dwa latka, ponoć to wiek na chomiczka ale znajoma ma swojego i co rok go uśmierca że pewnie to teraz a on żyje już 5 rok :D
rudzia-piekny,taka kepka kudelkow,normalnie zjesc go mozna :):pies:
na pierwszym zdjeciu probowal napisac posta na Wzorkach ale cos mi nie szlo i usnal :P :)
boshe jak on szybko rosnie...jeszcze chwile temu byl malutki jak rodzynka ;)
on jest boski rudzia
rudzia jaki przecudny jest :love:
no ukradne Ci go chyba normalnie :D zatuliłabym go normalnie :D
Załącznik 33377
a to moje szczęscie malutkie " Luzak " :):*
plusiu ja tez a swinke ale mii w zoologicznym nie pozwolili kupic dwoch ze niby beda sie gryzly a te sie gryzą? A na razie jakie malutkie moja to wielka krowa i je strasznie duzo
a to nasza Viva i agama Terrorysta:P :]