Odp: Zdobienia z internetu- nasza inspiracja
tomaszka...:leze: a wiesz ze o tym samym pomyslalam.
Ta Pani jest instruktorka ,wiec gdyby byla jakas chetna ,to smialo babiszki,smialo...:haha:
Cytat:
Napisał
asiekfr
łeeeee :/: No kształt jest beznadziejny
ja jestem na "nie" ;)
już przesadzają z wymyślaniem tych nowych kształtów :/
widzę, że nie jestem jedyna.. mi się też nie podobają.. :/:
plusia pomyslalam tak jak Ty czyli ze to kartonowe jest ;D hahaha masakryczny ksztalt mi jakos tez sie skojarzyl z jakas starsza babcia ktora ma powyginane paznokcie ;P hehehehe
... to mam cos normalniejszego ,bo jeszcze tu w depresje powpadamy od "kartonowych" paznokci ....
zrodlo: Onglerie BlueLotus - Pose d'ongles - Formation Nail
ja wpadam w depresję jak widzę te kwiatuszki i tą precyzję ;(
ale lepsze to niż przerazające kartkoniaki :skacze:
Ja to wpadlam w zachwyt tych szpicy a szczegolnie tych rozowych :love:
dziewczyny powiedzcie mi, albo wytlumaczcie, czy na tych ostatnich fotkach musi byc taki dlugi kamuflarz? Przeciez to nienaturalne.
Cytat:
Napisał
joannab80
dziewczyny powiedzcie mi, albo wytlumaczcie, czy na tych ostatnich fotkach musi byc taki dlugi kamuflarz? Przeciez to nienaturalne.
myślę że tak, żeby była w miarę dobra proporcja długości, płytka paznokcia- wolny brzeg. Jakby uśmiech frencha zaczynal się tam, gdzie się kończy naturalny paznokieć i był taki długi to nie wyglądałoby to estetycznie. Uważam, że akurat te prace są świetne, ale to tylko moje zdanie ;) A żadne paznokcie sztuczne nie są naturalne, mają na celu upiększenie, ukrycie defektu naturalnych i poprawienie ich, no chyba że mówimy o rekonstrukcji, ale to raczej nie te prace :)
Pracę powalające na nogi, mam nadzieję że kiedyś też będę robić takie pazurki:skacze:
Cytat:
Napisał
joannab80
Przy tak długich paznokciach musi być przesunięcie łożyska, bo wyglądałoby to paskudnie. Troszkę się pobawiłam i zrobiłam małe porównanie. Popatrz na te dwie prace i powiedz, która wygląda lepiej.
w tym wypadku, powiedziałabym ze te co zamalowałas wygladaja lepiej... sama sie sobie dziwie, ale jak zobaczyłam jak odpicowałas te pazurki to naprawde lepiej te zamalowane.. tylko ładniejszy usmiech i gitara...
a ja wam powiem tak - kwestia gustu i jednym podoba się tak a innym tak. Same dobrze wiecie jak to z klientkami.... ;)
chyba faktycznie rzecz gustu mi to sie w sumie podoba tak nienaturalnie wydłużone łożysko:yes:
Mi osobiście podobają się te drugie taki wylizany uśmiech:D ale wiem,że klientki są różne i niektóre to nawet życzą sobie końcówkę zupełnie na prosto.:( No cóż trzeba się dostosować do naszych klientek.
Cytat:
Napisał
ivonna70
Przy tak długich paznokciach musi być przesunięcie łożyska, bo wyglądałoby to paskudnie. Troszkę się pobawiłam i zrobiłam małe porównanie. Popatrz na te dwie prace i powiedz, która wygląda lepiej.
hmmm, pozwolilam sobie namalowac jak ja bym to widziala ( ze strony marudzacej klientki...)
http://i53.tinypic.com/10x6ipf.jpg
chyba lepiej niz na tej drugiej fotce z mega dlugim kamuflarzem? Ale to kwestia gustu :)
koniec tych offtopów :aty: stylistka miała taką wizje i koniec :) wracamy do tematu :P
extra wyglądają te czarne (przed przeróbką;p)... już mam inspirację... :D
źródło: Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
autor: C_Оксана_C
Mialam problem z dodaniem zdjec :D ale juz sie poprawiłam :*
Asik, glosuje na pierwsze na dole od lewej :)
asik te pazurki to juz wyzsza szkoła jazdy...super:skacze:
next :D :kwiatek:
źródło: nailclub.ru
autor: Tutovka
__________________________________________________ ___________
źródło:nailclub.ru
autor: niki
next :D :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 00:21 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:57 ----------
CD...
źródło: nailclub.ru
autor: наталья пахомова
_____
prace....
na tych co beda teraz nizej (niebieskie) sa ciekawie zrobione kwiatki :)
i moje ostatnie FAWORYTKI! ;* :placz::placz::placz: ja chce takie ;(
fajne prace .a babka fest -kobita ;)
a no ale sama tez ma super dlugosc tych pazurkow ! :D :placz: