chocolata ostatnio zastanawiałam sie nad kupnem tych pędzelków daj znac jak sie sprawują;)
Printable View
ja ostatnio - wczoraj kupiłam nowy fonik :)
ja jutro jade po kurteczke mam nadzieje ze ja kupie
ja dziś kupiłam zapas 10 dużych pudełek słynnego już pyłku, jeden pył mix w kolorach tęczy, pędzelek kolinsky owalny do kwiatków #4 i 2 kolory kruszonej muszli... ciekawa jestem jak sie bedzie sprawował ten pędzel;)
Woszczurek szalona :D
A ja kupiłam sobię buty które wynalazł mi ukochany:P
Tylko że nie mam nic filetowego !!! aaaa
Dziękuje :** mam nadzieje że będą wygodne :p chciałam się odstzrelić na szkolenie :skacze:
a ja wylicytowałam 2 gierki oraz zakupiłam kilka drobiazgów od tego użytkownika od którego plushak ostatnio fotkę wrzucała. ciekawe kiedy przyjdzie:)
ostatnio zamawiałam szablony i takie tam pierdółki (niedawno przerzuciłam się na formy więc jeszcze testuję różne firmy), więc myślałam że dziś przyjdą, ale nic;(
plushaku buty świetne tylko zaraz spadnie śnieg i nie wiem czy długo w nich pochodzisz... a co do buciorów to wczoraj wlazłam do sklepu LUX w czewie i oglądałam kozaki, chciałam kupić takie jedne w kolorze pięknego fioletu taki odcień jak uwielbiam bardzo podobne do tych (MEGASALE GIANMARCO LORENZI lux buty ITALY 35.5 (741908137) - Aukcje internetowe Allegro) tylko ciut krótsze i na łydce o zewnetrzej strony miały takie wstawione futerko (jakby z króliczka- fioletowe)... ale jak pani mi powiedziała cene to sobie usiadłam, i nawet zasada WDEEEEEEEEEECHHHHH-WYYYYYYYYYDEEEEEEEECHHHH nic nie dała...
2,700zł!!
Hihi woszczurku wiem ale nie mogłam się opzreć dziękuje !! :kwiatek:
Meeega wysokie te Twoje buty a cena :szczena:
Chocolata dziękuje fakt przeca czarny też pasuje :P
Ojaaaapikoleee.. jakie buty:O Do nich musiałabym dokupić jeszcze takie nogi hyyyyy:)
no ja ostatnio kuiłam sobie podgrzewacz do wosku w puszkach i wytestowałąm go i działa :)
woszczur, gdyby te buty były ciut niższe (tzn nie do kolana), zabójcze... a cena? nasz pierwszy samochód był połowę tańszy:):) a w sumie to nawet o 2/3:)
No i napaliłam się Woszczurku ponownie na fioletowe butki!!
Moja wina Asiu już prawię śpie :P
hmmm.. nie wiem ale te załączniki nie chodzą. a i to temat o zakupach?:) ale nie wykluczam że mi się net zrąbał, bo ściągam film i się zacina..
A ja chyba na stare lata zdziecinnialam bo kupilam sobie ciemno rozowa pizamke,spodenki i koszulka na ramiaczkach z Hello Kitty i do kapletu skarpetki:)
hmmmmmm buty rewelacja:):)
no włąśnie... pfffff... ha ha ha
no jakby były za 800chociaż to bym je wzięła, no ale..... i pisałam włąśnie wczeniej że tamte co widzialam były niższe ciut przed kolano... jak pokazałam je rano męzowi to bardzo mu się spodobały i nawet powiedział że były je skłonny kupić, ale jak zobaczył ile kosztują to kazał mi najpierw sprzedać kufer z całą zawartościa i mógłby mi dołożyć ze stówke, nooooo... może dwie :lol: :lol: :lol:
Czuję się jak chwalipięta ale jestem tak podniecona że paczka zdążyła przyjść przed szkoleniem że muszę Wam pokazać:P
Kuferek torba na drobiazgi i moją mini lampkę :)
Długie tipsy na zdobienia:P Pilnik i-nails uwielbiam,akryle, farbki, Gratiski żel też gratisowy :)
super!!
a mi nadal dziś nic nie przyszło paznokciowego.. czekam na 3 mini paczuszki z allegro z pierdołami do paznokci oraz liścik od fox z akrylami ra..
pluszaczku super zakupy:)