a ja planuje zrobic sobie loczki.... ale nie wiem co z tego wyjdzie bo mam cieniutkie wloski i mi chyba polowa wypadnie przy trwalej :D
Printable View
a ja planuje zrobic sobie loczki.... ale nie wiem co z tego wyjdzie bo mam cieniutkie wloski i mi chyba polowa wypadnie przy trwalej :D
Yasumi , kochana swietnie wygladasz i super fryzurka!:*
Yasumi ładniusio wyglądają tak mocno postrzępione włoski :)
Yasumi ale fajnie wystrzępione i ta grzywka aaaahh :love: uwielbiam takie grzywki.
W takim razie i ja wrzucę moje zabawy z rozjaśniaczem :D (dodam że nigdy w życiu wcześniej nie farbowałam włosów :P)
Uwaga efekt... dziwny.... ;p
a mnie się podoba :D i fajne uczesanie :love:
Germana a ten kolorek wygląda tak jakby miał taki być :D
No efekt piorunujący ,odważny styl :)
germana wyszlo super!Mi sie jak najbardziej podoba!
Ja mysle nad zmian fryzury ale sama nie wiem juz co mam zrobic mam klasycznego boba ale mi sie znudzil...moze macie jakies fajne fryzurki ktore mozna zrobic z boba od arzu mowie nie na chlopaka-odpadaja:)
Może jakoś bardziej asymetrycznie go zrobić?
Yasumi sliczna grzywka
germana-fajny pomysl,uczesanie swietne
Germana zaje.......... uczesanie :) i interesujacy kolorek :D
ps. zazdroszcze długich włosów :)
Ewelina83 mnie osobiscie podobaja sie te fryzurki
Załącznik 29949
Załącznik 29950
Załącznik 29951
Załącznik 29952
Załącznik 29953
Dziękować :kwiatek:
Co do koloru to dążyłam do platyny żeby potem pofarbować jednym z tonerów bo mam turkusowy, fioletowy i czerwony ;]
Jednak z ciemnych nie tak łatwo zrobić jasny...
ale wyszło śmiesznie... tylko odrosty już widać powoli... :( więc muszę coś zdziałać.
jeszcze co do Ewelina83 krótko nie znaczy że na chłopaka ;)
nutella o tak te to juz mam na komputerze to moje typy ale normalnie boje sie fryzjera jak dentysty:) Dzis mam wizyte az sie boje co z tego bedzie mam nadzieje ze nie bede plakac:)
hahaha , masz racje ciężko jest trafić na dobrego specjalistę :D
Po fryzjerze czekamy na :cwaniak2: foto twojej nowej fryzurki :D
moja fryzurka
Załącznik 30984
ja ostatnio sama kremem koloryzującym odświeżyłam kolorek ;) wyszedł mi o ton jaśniejszy niż naturalne więc jest ok :)
a to moja nowa fryzurka-po ostatnim nudnym miesiącu. pierwsze 2 foty nie oddają prawdziwego koloru :) jestem mega zadowolona :love: na żywo ogólnie fajniej ...jeszcze bez makijażu jestem :porazka: ale co tam :D
Załącznik 31622Załącznik 31623Załącznik 31624
z przodu mi cos ten jasny pasek nie pasuje, nie wiem czy tak chcialas ale za to z tylu rewelka, zawsze chcialam miec tak wloski sciete i pod spodem jakis kolorek...
swietnie Emi :)
bo pomiędzy tym ciemnym różem a czarnym mam taki pasek jasnego różu po całości i to fajnie się cieniuje...tylko fotki tego nie oddają...jak zrobię sobie sesje to wrzucę więcej :D
Dzięki :*
jeny świetnie to wygląda moja kuzynka ma podobną fryzurkę tylko taką czerwień ognistą od spodu przechodzącą w czarny :D
Toś poszalała:) też tak kiedyś miałam tylko z wierzchu blond:D
wow Emilia jakie odważne kolorki ;) super.
Emi fajniutkie ;D czarne z tym ciemnym różem świeeeetny, ale ten jasny jakoś mi się osobiście nie widzi, dlatego czekam z niecierpliwością na jakieś lepsze fotoski ^^ żeby zobaczyć efekt ;)
tego jasnego już nie ma :D jak sobie porobię foty to wstawie :) a miałbyć ten blond bo wcześniej trochę była inna koncepcja, ale się zmieniło :) ale bez blondu zdecydowanie lepiej ;)
moja aktualna fryzurka:
ostatnia fota ze skróconą grzywką...
Lusill ładnie już urosły Tobie te włoski... ;) zapuszczasz dalej?