katarynka ja nadal 86-87 i baaardzo powoli chudne... :) takze jestesmy w jednym klubie :)
nadal po ciazowe 7 mam plus 10 chcialabym zrzucic :)
ja karmiac cyckiem 10 miechow nie schudlam ani troche dezieki temu to zadna dieta cud :P
Printable View
katarynka ja nadal 86-87 i baaardzo powoli chudne... :) takze jestesmy w jednym klubie :)
nadal po ciazowe 7 mam plus 10 chcialabym zrzucic :)
ja karmiac cyckiem 10 miechow nie schudlam ani troche dezieki temu to zadna dieta cud :P
a ja "karmie" nadal chociaz maly ma juz 2 lata i 8miesiecy i tez nie schudłam.
a moja znajoma urodzila coreczke i karmi piersia przed ciaza wazyla 50kg teraz jest 3 miesiace po ciazy i wazy juz 60 a przytyla 20... i chudnie w oku mgnienia... ;(;(
ale dla pocieszenia moja mamuska byla przy kosci przed ciaza i po ciazy ponoc grubsza niz ja... teraz po 18 latach wazy niecale 50kg:O
A mój Synek ma prawie 3 latka, karmiłam 8 miesięcy i podczas karmienia tyłam, bo wszyscy mi mówili, że trzeba sie dobrze odżywiać, żeby pokarm był treściwy:) A w ciąży przytyłam 30kg, a wszystko przez mojego lekarza, bo twierdził, że za szczupła jestem i dziecko nie będzie rosło jak tak dalej będzie....a ja normalnie się odżywiałam, a po tej wizycie to zaczęłam się objadać i puchnąć, a teraz lekko nie jest:( Ale ja i tak nie narzekam, bo mój mąż jest zadowolony, że nie wyglądam jak wieszak:)
moj maz tez jest bardzo zadowolony bo mam czym oddychac hihi :) ale nie o to chodzi po prostu zle sie czuje w moim ciele... lepiej bym sie czula z 10kg mniej
ja z 30kg mniej:(
a ja mysle, ze bym schudla bez problemu tylko silna wola...... w tym tkwi moj problem chyb...
do odchudzania najpierw trzeba nastawic psychike jakis czas bynajmniej ja tak mam:D
a ja wlasnie gadalam z kolezanka o tym wszystkich i dala mi pomysl :d yeeeee poprosze nauczycielke w szkole od wf zeby po lekcjach wieczorkiem jak goscie nauczyciele maja halowke w szkole i jest druga sala mniejsza zrobila aerobik raz w tyg na bank bedzie duzo ludzi bo obok jest internat w ktorym sie nudza dziewczyny to sie poruszaja troszke nauczyielka od wf jest super mysle, ze sie zgodzi i mieszka obok szkoly. ja niestey bede musiala dojechac autobusem lub na rowerze :):) ale aerobik tez cos da prawda?:D:D
puk puk?? co myslicie o aerobiku w domu .. widze, ze duz filmikow na youtube jest
Diamond z mojej stronyto jest tak ze jak nie wydam na aerobik kasy to nie bede miec motywacji... a tak zaplace, wyjde do upoconych wymachujących szkitami bab i jest lepiej :) ja planowalam sobie zumbe potrenowac w domu... na planowaniu sie skonczylo...
Betisska fajnie ci doradzali :/: mi kazali trzymac diete bo za szybko tylam i sie okazalo cukrzyca ciązowa pfffff... lekarz z kosmosu ten twoj...
ja osobiscie zadowolona jestem z wygladu swojego bom kobieca... ale jednak nie jestem typowa rozmiarówka, nie wleze w zadne ciuchy w sklepach... ja bez tych nadprogramowych 17 i tak nosze rozmiar 40 bo mam bardzo szerokie plecy duzy biust i bluzek to musze szukac ze świecą... ale po warsztatach ktore jutro zalicze mam zamiar ostro sie wziąc za siebie... bo ja tak sie mądrze tu i wszem a diete trzymam caly tydzien potem przychodzi weekend a to ciacho spróbuje a to cos tam :P u mnie najgorsze jest slodkolubienie i kiedys nawet szkoleniowa mi powiedziala ze jak ktos lubi slodycze i tuczy sie slodyczami to najcięzej taka osobe odchudzic. Żartowala nawet ze ona nie lubi podejmowac taakiego ryzyka... :)
co do karmienia znam 4 laski które przed ciążą były grube ! urodziły, karmiły piersią i po ok 7-16 miesięcy nie dość że zgubiły ciążowe kilogramy to jeszcze przed ciążowe teraz każda z nich jest o wiele chudsza niż przed ciążą a jedna to nigdy wcześniej nie ważyłam mniej niz 70 kg a po karmieniu waży 54kg :O bez ćwiczeń , diety itd:/
Ja karmiłam 2 miesiące i muszę powiedzieć że kilogramy mi leciały w dół ale ja byłam na ścisłej diecie bo mały jest alergikiem:/
hmm kurcze a ja zaczynam od poniedzialku ;d;d bede ten aerobik robic sama w domu z malym na rekach hehe wiekszy wysilek :d noi w weekendy poranny jogging :D
Zyza po zumbie to nogi i ręce by Ci odpadły ;)
po zumbie? czyli?
betisska ale ja chcialam sie tyleczkiem nauczyc kręcic hahahahaha
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4]ZUMBA? Fitness!!! - YouTube[/ame]
Ale ja i tak nie narzekam, bo mój mąż jest zadowolony, że nie wyglądam jak wieszak:)
Beata wygladasz bardzo ladnie i masz fajna figurke i zeby ci do glowy nie przyszlo odchudzac sie bo w koncu Seba powie ci ze wygladasz jak wieszak:)
Utrzymaj to co masz a bedzie luxio:*
zyza niezla ta laska :D:D no a jak myslicie jak bede sama w domu codzien robic aerobik to mi da cos?
Diamondku Ty nie myśl tylko ćwicz od razu nie od jutra już raz raz wstawaj z krzesła i jedziemy :)
takie myślenie, odkładanie nic nie da wiem po sobie :)
kiedy tylko mam chwilę kładę się i jadę z brzuszkami :)
staram się chodzić na długie spacery i w tej chwili tylko na tyle mnie stać :)
w tej chwili jestem u babci i zajadam pysznego placka z jabłkami hahahaha :leze::leze: Boze ja chce schudnac?!?! serio od jutra biore sie za siebie bede was informowac jak mi to idzie... tylko kurde co z jedzeniem ?? co mam jesc na sniadanie i obiad??:D
Diamond, korzonki:skacze: i popijać wodą źródlaną.
Nic nie mówcie o wadze. błagam.
Ostatnio nawet jedna z byłych forumowiczek(chyba, bo za rękę nie złapałam a sms został wysłany z bramki smsowej) nazwała mnie spasioną lochą, wiec coś jest na rzeczy:skacze:
zyza dzieki za zumbę:skacze:
Kura, co ty gadasz ? ? Ej no nie fajnie ...
Ja szukałam jakis cwiczen na necie i troche cwiczyłam w domu, ale przyznam, że cięzko czasem szło :P
a mi zostało jeszcze 7kg i z oporem to idzie :(,
tyle że ostatnio podjadam płatki śniadaniowe i czekoladę więc muszę się ograniczyć i odstawić smakołyki ;(
ale i tak jestem dumna, że jestem lżejsza już o 28kg :skacze:
Kurde zaczyna mnie wkurzac ta osoba co najezdza na forumowiczki... Kurka to juz nie pierwsza zaatakowana osoba...
Kura ty masz jajko wiec masz na razie wymowke :) moje dziecko ma juz 14 miechow prawie nie mam wymowki na moje lenistwo :)