no to ja już czekam na zdjęcie:):)
Printable View
no to ja już czekam na zdjęcie:):)
no to kawalek przodu i tył:D nie za duzo ale o wiele lepiej sie teraz prezentuje niz wczesniej.
fajnie fajnie:):)
Ślicznie się to prezentuje, ten wychodzący kawałeczek wzbudza ciekawość;)
zaczepisty :skacze: :skacze: :skacze: :skacze:
Rewelacja!!
Mnie korci żeby zrobić sobie na stopie...
Coś takiego
rudzielec.... piekny jest i naprawde ten wychodzacy kawaleczek na ramieniu jest baaardzo intrygujacy ,az sie chce zobaczyc co dalej :D super,naprawde super!
Rudzielec super tattoo :)
Ciekawie wyglada z tymi zawijaskami :ok:
dzieki dziewczyny:) naprawde sie nacierpiałam:D
rudzielec - fajny :) tylko jak dla mnie kwiatuszki giną... mogły by być jakieś bardziej kolorowe żeby się wyróżniać... ale oczywiście to moje zdanie ^_^
a oto moje cudo ;)
Bardzo ladny Kasiu :) nie wiem jak to jest z Wami dziewczyny, ale wydaje mi sie, ze ciezko jest skonczyc na 1 tatuazu :)
zebys wiedziala, mnie juz korci na rozyczke na nodze!! ten tatuaz robilam w lipcu i znajomy, ktory mi robil pytal czy boli w trakcie a ja no nie ze mam dreszczyk ze mnie nawet "podnieca" hahaha i powiedzial, to wrocisz jeszcze ;)
oj macie racje;) mnie osobiscie strasznie sie spodobał napis germany ''wierzyc w siebie'' i sie nakrecam po mału,germanko nie pogniewasz sie jak zgapie^_^
kasiu sliczne tatoo:)
hehe, ja mam narazie 2 skromne dziarki i jeszcze dwa projekty ktore czekaja na realizacje :) jeden wlasnie na karku :)
o prosze ja moze w zimie kolejny zrobbie:):):)
trendy77 - zgapiaj zgapiaj ^_^ nie ja go nosze :leze:
a tak na poważnie jasne, że rób jak się podoba :P
kasiu - bardzo sympatyczny :)
Kasia bardzo ładny:) podoba mi sie w tym miejscu:):)
dziekuje Wam:*:*:*
Kasiaa Nails juz wstawialas swoj tatuaz dwie strony wczeniej :)
Skromniutki ale piekny...
rudzia zapomniałam :oops:
A ja mam jeden i jak narazie wcale mnie nie korci kolejny....ale nigdy nie mow nigdy:)
Jade, no właśnie nigdy nie mów nigdy :) a gdzie masz i co? :>
jade pokazywac szybciutko:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze:
to moj tatuaz,niezbyt ciekawe fotki
http://tinypic.pl/i/00123/s17rgls10ypx_t.jpghttp://tinypic.pl/i/00123/tcw52bwrc2mo_t.jpg