Chce ktoś prezent z rossnetu? Bo mojego miasta juz nie ma (ani żadnego w pobliżu) Pisać na PW :D
Printable View
Chce ktoś prezent z rossnetu? Bo mojego miasta juz nie ma (ani żadnego w pobliżu) Pisać na PW :D
nie rozumiem,moje miasto jest ale ja nie amm ikonki prezentu
reset, czyszczenie ciasteczek i dopiero pojawił sie prezent:yess::D
kasiassssss zrób to co ja, może pomoze:D
ja tego nie mam ;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 20:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:14 ----------
gdzie jest ta ikonka?
jak sie zalogujesz to u góry nad Moj profil czy cos takeigo.. duże zielone kółeczko:) pewnie nie uzupelnilas czegos i ci nie wyskoczyla
:skacze: wydrukowałam kupon
ale powiem wam, że walczyłam z tą stronka ze 2 godziny :[
asiek zaznaczyłam strzałka gdzie pojawia sie zielona ikonka z napisem odbierz prezent
Ja ściągnęłam kod z mojego konta ale już na koncie mamy nie mam ikonki prezentu:/:
ladyss ja na swoim drugim koncie tez nie mam ikonki:/:
to co dzisiaj dzieje sie ze stroną rossnetu to masakra:(
jak wam sie nie chce spac dziewczynki, to poczekajcie do pólnocy i próbujcie:D moze po 24 zmaleje zmasowany atak na rossnet:D;)
to mi się na szczęście udało 2, ale jeszcze nie odebrałam, jutro oewnie to zrobię.
mariola, byłam w yves i mam karte, ale powiedz mi, bo te panie były jakieś srednio nastawione, żeby dostawać pieczątki muszę kupować w sklepie, czy mogę przez net na odbiór w sklepie? bo jak kupię w sklepie tonie mam tych gratisów (jak teraz są kryształki). czy tak?:/
Ale teraz szybko te prezenty zrobili no nie? :)
tak diablica:D byłam w szoku, ze juz są prezenty i dzięki za wiadomość:D
dzisiaj o pierwszej w nocy udało mi się wydrukowac drugi kod:skacze:
To fajnie :) :good:
pieczatki dostajesz tylko za zakupy sklepowe... ja pisalam maila do Yves wlasnie w tej sprawie czy kupujac przez net i odbierajac zakupy w sklepie dostane pieczatki? i odpisali mi ze kupujac [przez net i odbierajac zakupy w sklepie dostane wsyztskie gratisy ktore sie naleza za zakup internetowy ale niestety pieczatek sie nie dostaje wtedy. pieczatki na karte nabijaja za kazde wydane 10 zł w sklepie - za zakup w sklepie..
---------- Dodano o godzinie 12:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:44 ----------
odebrałam dziś prezent z rossneta:) bardzo fajne i sporo tego:) fajniejszy ten prezent niz ostatnio dali:):skacze::skacze::skacze::skacze: jest pasta do zębó taka mała, szampon H&S 75ml taka sama odzywka do włosów pantene, kupon rabatowy na proszek persil, saszetka czegos na trawienie, maseczka z garniera, silan, krem Q10... Chyba wszytsko napisałam:)
dziękuję :) to w sumie trochę szkoda, tak na prawdę najleoiej byłoby przed samym zakupem porządnie porównywać oferty, co jest jednak dość uciążliwe:/ jaką metodę wybrałaś? a i jeszcze mam pytanko, w tej książeczce powitalnej, gdzie było też 8 próbek, jest napoisane że dostajesz eko torbę. albo ja coś zle zrozumiałam? to przy pierwszych zakupach? (ja byłam tylko wyrobić kartę, zakuoy myślę przed świetami zrobić)
ja jak wyrabiałam karte to kupilam sobie szampon i dostałam te torbe za grosik od razu:) ale wiesz jak pojdziesz to zabierz te ulotke i spytaj od razu ze sie niedawno zapisywalas i czy mozesz dostac te torbe?... jeśli chodzi o prownanie cen to ja zauważyłam ze jak na internecie są jakies ceny to w sklepie też są takie same:)
kurcze ja wczoraj kliknęłam na prezent ale nie mogłam go odebrać to sobie myślę, ze dzisiaj to zrobię, ale nie ma juz ikonki i nie wiem co zrobić żeby go odebrac:(
miminkaMoże system zaliczył twoje kliknięcie jako odebranie kodu na prezent:huh:?? Paulistka oferowała odstapienie swojego prezentu:)
Mam juz:) weszłam w mój profil > moje prezenty :)
Kiedy szukać tej zielonej ikonki na str rossnet? A poczatku miesiąca, pod koniec?
teraz :) musisz tylko wypełnić wymagane pola i pojawi sie ikonka
nie ma m ikonki,nie wiem jak ja zdobyc, mam uzupelnione dane i nic
spróbuj usunąc ciasteczka rossnetu z przeglądarki i powinno pomóc:)
nie mam nawet ciasteczek ;/ nie wiem o co chodzi...:D