A ja tylko chciałam podziękować za błyskawiczną wysyłkę :) dzis z rana złożyłam zamówienie na kleje i rzęski i po 2h dostałam wiadomość że już wysłane :) Serdecznie dziękuje!:ok:
Printable View
A ja tylko chciałam podziękować za błyskawiczną wysyłkę :) dzis z rana złożyłam zamówienie na kleje i rzęski i po 2h dostałam wiadomość że już wysłane :) Serdecznie dziękuje!:ok:
Dziewczyny dziękuję za prezent :kwiatek:
Cieszymy się i dziękujemy za uznanie :)
A teraz doskonała informacja dla Dziewczyn (i Panów :)) z Warszawy oraz Lublina. Właśnie do grona Evonek dołączyły nowe instruktorki:
Joanna Kontowska (asiuniak23) -będzie szkoliła na terenie Warszawy i wojewódzwta mazowieckiego oraz Agnieszka Szymańczuk, która będzie dzielić się wiedzą w Lublinie oraz w Warszawie.
Mam nadzieję, że skorzystacie z ich doświadczenia i urzeknie Was ich nastawienie do pracy. Z pewnością przekażą swoją wiedzę w pełni
U Agnieszki będzie również zakupu naszych produktów (w Sulejówku i w Centrum Warszawy) Szczegóły niebawem :)
Witam nowe evonki:kwiatek::D
Dziękuję za szkolenie w przemiłym towarzystwie :)
a ja lubię te płatki! wręcz uwielbiam :)
Kura, dobrze, że już jesteś :)
A ja też do tych płatków nic nie mam:DJa się też cieszę bombel, cmokasy:D
Anastazja B, rzęsy pastelowe to standardowy, klasyczny skręt C, nie nasz, ten mocniejszy, czytaj Kobitko Droga opisy. Na stówę jest w opisie:D, wiem, bo sama pisałam, chyba, że skrleroza, Alzheimer i zaawansowana ciąża sprawia, że głupieję:D
gonia1203 kontakt wysłałam PW :ok:
Stawiam na zaawansowaną ciążę bo mam to samo :skacze:
no to pytanie..czy stare płatki też będą dostępne?
Będą dostępne będa oczywiście :)
ale gwarantuje ze te nowe tez bedziesz uwielbiała :)
A już niedługo nowe mixy 0,07 (8,10,12) w baaardzo korzystnej cenie :)
Juz zacieram łapki :)
Tak to ciąża, zdecydowanie ciąża, nie pamiętam daty bitwy pod grunwaldem:]:]:]
Mowiłaś już Edzia, że już teraz dostępne są 0,007 Mink Premium w miksach standardowych? Delikatne jak mgiełka, mięciutkie jak gęsi puch;];]
Mówiłam mówiłam... zostało kilka ostatnich mixów spod lady :) komu komu ?
ja chce:D w pn dzwonie z zamowieniem :D
Może ja ślepa jestem po prostu, ale nie umiałam się nigdzie doszukać informacji :)
Dla mnie niestety ten skręt jest za prosty, najbardziej proste rzęski jakie używam to B z paletek DIAMOND SILK i nie mam z czym tego wziąć :/
Chyba, że specjalnie poszukam jakiejś ładnej dziewoji z rzęskami naturlanie podwiniętymi do góry na 100% kolorową aplikację... :) Pomyślimy :)
Cierpię ostatnio na bezsenność więc wkleję Wam zdjęcie rzęsek ultraslim :)
a co :)
http://images43.fotosik.pl/1826/109f285f80b99234med.jpg
http://images37.fotosik.pl/2054/31e19608b67c668cmed.jpg
a tu pawie oczko wykonane na szkoleniu instruktorskim :)
http://images34.fotosik.pl/650/ecf7af3a94a1d93cmed.jpg
a tu cosik kolorowego a co :) misz masz czyli 1:1 z 3D :)
http://images50.fotosik.pl/1944/7e4b5f72a1a4ae37med.jpg
edyta-nie wiem jak ty to robisz ze mimo dlugiegooo weekendu paczka przyszla w ciagu 3 dni.
Chyba wskakujesz w samochod i osobiscie z nia jedziesz:):)
Turbo przesylka i towar pierwsza klasa.
nowe platki sa rewelacyjne chociaz z tymi starymi tez dobrze sobie radzilam.
Jestes poprostu najlepsza w tym co robisz,aa i super gratisik.
Dzieki wielkie:przytul:.
Odezwe sie na wp
Anastazja, a mieszaj sobie te B z tym C, co Ci szkodzi:D:D
Tylko ja nie lubię jak z profilu widać tą różnicę w skręcie :/
AnastazjaB - ale jak umiejętnie zastosujesz podkręcenia to ta róznica daje przepiękny efkt !! :) ja uwielbiam mieszac - tylko SWIADOMIE ;)
Co do nowych płatków dla mnie bomba!!!!!!
0,7 kleiłam są megaśne!!!!!!!:) zakochana ;) teraz pocisne jaką stylizacje nimi mega gęsta i wrzuce foto;)
Drogie Stylistki!
Mamy dla Was promocję!
Do zamówienia powyżej 100 złotych dokładamy parę nowych płatków gratis.
Promocja będzie trwać dwa tygodnie
Gwarantujemy, wypróbujecie te płatki, nie zamienicie na żadne inne!
och kurcze 2 dni temu zamawiałam ;(
Polecam nowe płatki- są mega fajne :) Rewelacyjnie przylegają, ale nie ma efektu przyssania płatka, jak to czasem się zdarza u niektórych klientek przy płatkach kolagenowych.. są bardzo fajnie wyprofilowane i nawet wrażliwe klientki nie narzekają na 'łupanie' w oko- nie zdarzyła mi się na nich żadna z zaczerwienionym okiem po zabiegu! :)
Ja też je kocham !!!!
nawet w te upały się nie rozpływają :)
Nie zamienicie ich na żadne inne :):):):)