Woszczur superasnie :)
a ja wlasnie sobie myslalam, co zrobic na moje pazury jak juz bedzie czas na zmiane :D
i wiem - machne na niebiesko :D
Printable View
Woszczur superasnie :)
a ja wlasnie sobie myslalam, co zrobic na moje pazury jak juz bedzie czas na zmiane :D
i wiem - machne na niebiesko :D
sliczne sa te blekitne :D :D
Dzisiejsza metamorfoza...myślałam, że po łapkach strzele jak zobaczyłam co ten mój koffany łoś sobie zrobił...:D
Przed:
Załącznik 20895
Po:
Załącznik 20896Załącznik 20897
Emilia B., jaka piękna metamorfoza :love: Cudownie wyszły.! :)
wrzuciłam kpk jakby ktoś był chętny :) pazurki problematyczne więc może się przyda ;)
Emilia sliczna metamorfoza :)
od razu pazurki smuklej wyglądają ;)
Dokładnie pazurki bardzo wysmukliły całą dłoń, na prawdę widać różnicę! Oczywiście pazurki jak wszystkie Twoje frenche - idealne i piękne!
slicznie wyszla Ci ta metamorfoza Emilko :D
urzekly mnie :)
elegancko wyszlo, takie czysciutkie :)
i kto powiedział, że pod tipsami nie można zapuścić naturalnej płytki? :P
Załącznik 20930
Edit: aa no tak nie pod tipsami tylko pod paznokciami przedłużonymi i wystylizowanymi :D :skacze:
ja tak nie twierdze :D
sama wlasnie uchowalam naturalna plytke pod tipsem i teraz na naturalkach robie bo o dziwo mi sie nie zapowietrzaja :P
Jula - czerwono mi, super kolorek i zawsze modny :) no i kobieta z czerwonymi paznokciami to klasa :)
aaa no sooory fakt:P napisałam tipsy bo je naklejałam, żeby było jasne, że nie forma:P
ależ oczywiście chodzi o przedłużanie i stylizację paznokci :D:P
niee dałam tylko podkład z bezbarwnego i 2 warstwy czerwonego lakieru za 1.30 :D haha ale tak mi się spodobał wtedy, że mu się oprzeć nie mogłam :D
julcia extra :good:
julka świetny efekt
Julcia śliczne pazurki :ok:
Moje metamorfozy :)
noooo paznokietki u nog to jak dzien do nocy!!
dokładnie, zmiana niesamowita stópek
ja ostatnio robiłam takie, nie wiedziałam jak podłożyć formę, ręce się Pani strasznie pociły i opuszek wystawał ponad paznokciem
Załącznik 21144
Załącznik 21145
superek wyszło
zuzanna metamorfoza u stóp pierwsza klasa:good:
kleo również łapki nie do poznania :)
Zuza świetne metamorfozy...a jakie "profesjonalne" te pazurki przed:porazka: ręka nie do poznania :)
kleo śliczne pazureczki ;)
Kleo różnica niesamowita:good:
Zuza - no te stopy to rewelka :D kurcze, taka roznica :P
Kleo - zaraz mi sie przypomniala kolezanka z takimi obrzatymi pazurami :D
ale po sa cudne :)
Zuza stopy faktycznie przeszły ekstra metamorfozę ;) zresztą łapki też ...
Kleo jestem w szoku :) cudoo !
kleo swietnie sobie poradziłaś :D
efekt super:D
świetne metamorfozy
kleo- z pewnością klientka była bardzo szczęśliwa;)
kleo super a zadowolona to na pewno była
podzielam zdanie innych :) super metamorfoza :D
wczoraj, robiłam strasznie drobniutki pazurk użyłam tipsów OD KCIUKA nr 4, 8,8,9,0 (NR po 10- tce)i, a oto efekt
no jest różnica :)
metamorfoza całkiem całkiem ... ja bym jednak troszkę wydłużyła łożysko i uśmiechnęła french wyglądałyby na szczuplejsze ... no i ja jestem zwolenniczką szpiców na formie ....
ale poszło ok :)
Ja też bym jeszcze troszkę wydłużyła łożysko:) ale różnica na pewno jest ;)
różnica spora, ale mnie się nie podobają- nie lubię wykonania szpiców na tipsie:)
Ja też szpiców na tipsie nie toleruje, takie wychodzą pozaginane jak kurze pazury.
Poza tym Królowa, forma na żadnego paznokcia nie jest za mała czy za duża :) polecam szablon z całego serducha do paznokci z problemami.
metamorfoza ładna, chociaż szpice z tipsów do mnie nie przemawiają takie krogulcze się wydają paznokcie, ale myśle, że klientka byłą zadowolona
była bardzo zadowolona... ale po waszych komentarzach ja już nie jestem z nich tak zadowolona jak wcześniej... ja też wolę wygląd pazurków robionych na formie, ale po pierwsze nie mam frezarki, a po drugie tipsy robie szybciej- moje osobiste są na formie- a w gabinecie wprowadzę jak dojdę do wprawy... oczywiście niektórym klientkom, którym nie zależy na czasie( i ja mam dość czasu- bo pracuję na zapisy, a klientki wpisuję co 1,5 h) robie też na formie, jednakże częściej na tipsie- apropos krogulczości myślałam, że to moja wina... a to przez tips jednak, po tylu latach pracy nawet można się czegoś nowego dowiedzieć:) dzięki
nie załamuj się nam tylko
jeśli lepiej i szybciej idzie Ci na tipsach to ok, jednak do szpiców jak klienta je chce to staraj się zrobić na formie, nie jest to trudne, a Ty wprawiona jesteś w pazurkach to zrobisz i w 1,5 ( Boże jak ja bym chciała taki czas osiągnąć, ja się strasznie grzebie )
no chyba , że zakupisz sobie te szpice tipsowe, ale nie wiem jak one się sprawdzają
nie załamie sie:) ja osiągam taki czas kosztem zdobienia... niestety zazwyczaj robie jakieś proste french , lub brokat, gotowe ozdoby wklejam-nie jestem z tego dumna.. ale mam niskie ceny(więc muszę się spieszyć)-w moim mieście jest DUUUŻA konkurencja... a ja mam tylko kilka klientek na których mogę potrenować odważniejszych zdobień- dlatego najładniejsze mam wzorki na tipsach, a na rękach rzadko fotografuje