Emilciu fajnie wyglądają i te i te ale te pierwsze to tylko do sandałków klapeczek bo np w adidaskach byłoby nie wygodnie ale robota piękna :)
Printable View
Emilciu fajnie wyglądają i te i te ale te pierwsze to tylko do sandałków klapeczek bo np w adidaskach byłoby nie wygodnie ale robota piękna :)
milenka_olsztyn - troszkę krzywawyten frenchyk, ale i tak mi się podoba :) chociaż pewnie mi z nerwów na lampę wyszedłby o wiele, wiele gorszy :P
natalia268 - super czyścioch :ok:
Evelyn. - te kwiatki to mistrzostwo świata! :wow:
Emilia B. - mnie też te pierwsze trochę przerażają, chociaż wykonanie cudne. Drugie - przepiękne ^_^
losek78 - nie no, nie pogada... Kolejny mistrzowski french :love:
Takie moje dwa kompleciki w letnich kolorkach:
ela-k - śliczne kompleciki :ok:
Evelyn, bardzo ladne pazurki ;)
Emilka, te pierwsze mi się nie podobają,no ale ważne, że klientka zadowolona, bo gusta są różne ;) Za to te drugie są śliczne :)
Losek, piękne, delikatne stópki, super :)
Ela, śliczne kompleciki, ta zieleń jest fajna, taka intensywna :D
losek śliczne i delikatne:kwiatek:
Ela świetne te kolorowe kompleciki:love:
Evelyn ale piękny trójkącik wszystkie ładne ale nie wiem które mi się bardziej podobają:love:
Evelyn śliczne, zwłaszcza te z cyrkoniami :D ach lubię błysk hehe
ela-k ale cudne kompleciki - świetne kolorki :love:
losek no piękny czyścioch !! :ok:
sztynka to akurat jest zwykły biały chyba z silcare z tego co pamiętam tylko pazurki sa pokryte ultravioletem wiec kolor jest troszkę zmieniony :)
No i mamy sezon na ladne panokietki ktore mozna pokazywac latem :D:D
Evelin zakochałam się w tych ostatnich :D Takie estetyczne , po prostu boskie :D Co tu wiele pisać :P
Evelyn swietne pazurki :) Ostatnie bardzo delikatne :)
Evelyn uwielbiam taka linię na pazurkach u stópek :D chyba ćwiczysz do konkursu :P
te ostatnie :slina: zrob mi takie :love: :slina:
ehhhh.... a ja nie mam wogule pomysłu na ten konkurs :/ na stopach to skromne zdobienia wyglądają najlepiej :/ no ale frencha na konkurs to chyba nie zrobie :/
No to i moje paskudy
Załącznik 42160
Olcia dwukolorowe? :D Ja też mam takie krótkie na razie i nie mogę nic na nich zrobić, lubię mieć w lecie trochę dłuższe :D poza tym do konkursu hoduję, żeby było na czym zrobić :)
milenka_olsztyn no niestety złośliwość rzeczy martwych ;) Ale pazurki i tak ładne :)
natalia268, losek78, ela-k, evelyn, xsunnyolciax super pazurki - wszystkie :D
Emilia B. no ja też nie lubię takich długich, ale wiadomo... ;)
Dziewuszki hodujecie pazurki ? Po co tyle czekac nie lepiej nadbudować żelikiem ?
Super frenczosy ale latem mozna poszalec nie ? ;)
P1010965.jpg | przytulanka86 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
http://images37.fotosik.pl/856/6d6021cc4fea0bdegen.jpg
No to Los Frenczos
P1020034a.jpg | przytulanka86 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
http://images43.fotosik.pl/904/b1bd9a29d51c8673.jpg
evelyn świetne stopy
ja w szkole miałam tak trampki :D taki sam fason a jedna różowa druga niebieska :D i standardowo w mojej zacofanej budzie każdy najpierw oczy stawiał a potem chyba z 20 osób tak latało :D ale wtedy sobie kupiłam cichobiegi bez palca i pięty :D i do tego kolorowe skarpetki :Dtego już nie skopiowali :D
Katarynka - a ja mam pomysł, tylko udziału wziąść nie mogę:p to się dopiero nazywa NIESZCZĘŚCIE:p
a co do Olci to fajne jest to połączenie^^ w życiu bym na takie coś nie wpadła:)
przytulanka86 pewnie, że latem można poszaleć, jak najbardziej :) Super pazurki :ok:
super pazureksy, wszystkie, bez wyjatku i te frenchykowe i te lakierowe i te hybrydowe, niech zyje ciepło i lato!!!!:skacze::skacze:, a wiecie, ze faceci patrza na stopy?:nie_powiem::nie_powiem:
Robione wczoraj po 22 00 koleżanka sama sobie miała poczyścić bo już miałam zamiast oczu szparki
Kura, moj zawsze mi lapie stope i oglada na okolo :D :p Oczywiscie preferuje klasyki ;)
Kasandra, slicznie wyszlo :ok:
Moje czerwone stopa + dłoń akrylowe, no i frenczyk żel ;)
Kasandra śliczne kwiatuszki :)
Jotka bardzo ładne ;)
Ja czekam, aż mi odrosną, bo nie chce mi się bawić w podkładanie szablonu itd ;)
Kasandra śliczne;)
Dzisiejsze stópki, oczywiście klasyk ;)
Dzięki jotka śliczne te twoje stópki i te kwiatuszki słodko wyglądają
Jotka śliczne, i ten kształt pazurków :D
jotka - cudne stopki;] ja to mam krzywulce zamiast paznokci, te są idealne;)
taa a mój facet zawsze przygląda się najbardziej dłoniom i zawsze znajdzie jakiś mankament w przedłużaniu (zwłaszcza, że dopiero się uczę) :p na dodatek jego siostra jest kosmetyczką, więc wyobraźcie sobie jak mi 'miło' przy jego czepialstwie:p
moje osobiste pazurki
Delikatny letni brokacik ;)
bardzo delikatne
A to moje pierwsze zeliki na stopkach (moich stopach) słabe zdjęcie bo aparat do kitu
bardzo ladnie ci wyszly :)
Ode mnie takie ;) wyglądają jakby była linia uśmiechu krzywa na każdym :D ale to dlatego, że dałam hlolo i odbicie lampy taki dało efekt ;)