a ja tak sobie dupsko spaliłam nad jeziorkiem, że siedzieć nie mogę i teraz kucam na krześle, bo tak mnie pośladki pieką;( a tylko chwilkę siedziałam na słonku a tak mnie wzięło
Printable View
u nas dzis padalo ale i tak zaliczylam spacerek,bylm zrobic sobie nowe pazurki,moze kiedys bede potrafila sama sobie zrobic,bo zrobienie prawej reki graniczy z cudem.
posprzatalam troche forum
ale na dzis mam dosyc
i buszuje sobie nadrabiajac zalegosci
ja mam tyle zaległości, że już dzisiaj nie dam rady :) dzisiaj jeszcze 2 paznokcie mi się zadarły, bo chyba mam już za długie :(
nie martw sie nie jesteś sama, bo ja też wyglądam jak burak:P będziemy trzymać kciuki za rozprawę :good:
ja właśnie skończyłam robić pazurki ojoj już na dziś dość
pracus z ciebie a ja ide spac bo padam
strasznie się robi samemu
dobranoc
miłej nocki
tobie takze Monisiu,a to Ty sobie robilas,podziwiam
nie mam na kim ćwiczyć więc muszę na sobie lewa ręka jeszcze oki ale jak mam robić prawą to koszmar
A Ja dopiero spozywam kolacje...troche pozno ale dzisiaj ciezki dzien mialam..ale jutro do domku i jade do Elblaga,swojej przyjaciolki na weselisko,wiec bedzie imprezka...:)
nio to się wybawisz :)
Ale bym poszła sobie na jakies wesele...ahhh... a nie ma gdzie... nawet nie pamietam kiedy osttani raz byłam na jakims :(
A teraz leze w łóżku i sie obijam i czytam co tu ciekawego słychac...a tyle sprzatania mnie czeka..:/: hahahha moj pies lezy mi w nogach na plecach z łapami do góry... kochany :P Tak mnie nogi bola po wczorajszym dniu, bo od rana na nogach i wróciłam po 22...ło...ale było super ... czułam sie jak na haju... tak dobrze bawiłam sie z kolezankami :D wiecie co robiłam ? bawiłam sie w harrego potera hahhahahahahahahha xd
ojć jak juz późno, dopiero teraz zerknełam na zegarek... trzeba sie zaraz podniesc i zabrac za sprzatanie, potem obiad i gdzies wyjsc.. tylko oby nie padało :(
jeszcze teraz ogladam w tv jedyny film na którym Jackson M. się otworzył...
a ja robię pazurki na tipsach, będą przyklejone na takim tle patchwork, który sama zrobiłam. Dam potem do galerii to zlookacie:) A jak się bawi w Harry"ego?
a do tej zabawy trzeba byc chorym na głowe.. :P ja byłam hermiona, moja kolezanka miała narsowany nak na czole o okulary i była harrym i jeszcze jedna była ronem... no i biegałysmy z patykami jako różdzki itd.... xd chyba lepiej tego nie komentowac... a wszystko zaczeło się od tego filmiku...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iE651CsjLz8]YouTube - Daj kamienia - Harry Potter[/ame]
nie wiem co nam napadło na taka zabawe.. ale fajnie było... zawsze sie ludzie patrza jak na debila :D
a ja się spotkałam dzisiaj z ivonką70. pokazała mi co nieco i zrobiła jak zwykle piękne pazurki:*:*:*
Daj kamienia! buahahahahaha:skacze:
Właśnie wróciłam niedawno od Izy i zjadłam obiadek. Cieszę się, że troszkę pomogłam. Fotki wstawię jutro, bo trochę jestem zmęczona. Na nogach jestem od 2:30, a w drodze powrotnej straszne korki były.
ja tez bym chciala sie z Wami spotkac !! ;( no ale moze kiedys cos wyjdzie ;P
ja siedze i odpoczywam po tipsach ,nozkach i uzupelnieniu...
a Ja juz w domciu i wgrywam zdjecia...hihihi...a jutro pazurki slubne bede robic i swoje stopy....:)
hehe jak bym miala wiecej wolnego czssu to bym sie tam u Ciebie zjawila :D
no forum jest najlepsze na odpoczynek :skacze:
ja mialam dzis zabiegany dzien,coruni nastepnej zrobilam pazurki,polatalam po miescie,od czwartku czeka mnie wiecej pracy bo zaczynaja sie zapisywac klientki,kupilam nowe plytki z konada,ladne duzo koronek,ja je uwielbiam
ja sie szykuje na jutrzejsza rozmowe o prace polaczana z probnymi pazurkami dla szefowej studia. dzis wracalam do domu inna droga niz zawsze i zobaczylam wywieszke w studiu kosmet ze szukaja kogos do paznokci wiec tam weszlam.
troche babce nie pasowalo ze dopiero rok robie i to tylko tak w domu ale mialam tez przez przypadek 4 fotki ze soba (bylam wywolac do albumu) i sie jej spodobaly wiec mam zaszczyt jej zrobic jutro pazury-ale sie boje
ja własnie się odrobiłam rano zakupy,obiad później robiłam stópki kumpeli nio i gotowanie i pieczenie sprzatanie bo jutro goście się zjeżdżają ale jestem już padnięta nadrabiam zaległości na forum i oglądam pogrzeb Michaela
---------- Dodano o godzinie 20:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:01 ----------
rudi to będę jutro trzymać kciuki za ciebie dasz rade nic sie nie martw
rodzinka przyejzdza tak?ja z moimi lece po 20stym,musze tu troche popracowac
Rudi ja też trzymam kciuki :* wygląda na to że trafiłaś na dobry salon :)
a ja oglądam Pożegnanie Michaela Jacksona... :(
nio przylatują do 22 i w tym samym dniu moja mamuśka z bratem przylatuje do mnie i przywiezie mi żeliki ale się cieszę:)
fajnie masz
ogladam pogrzeb MJ
ja tez aż sie popłakałam;(
ja przez całą transmisję płakałam chyba z 6 razy, ale kiedy usłyszałam piosenkę "Heal The World" Popłakałam się na maxa i musiałam wyjśc z pokoju....po prostu nie mogłam wytrzymać.... chusteczek mi brakuje.... ta piosenka była na mojej kasecie z moich urodzin i dzieciństwa... nigdy jej nie zapomnę nigdy... Tak samo jak Michaela...
ojejku Słonko :( :przytul: przykro mi.. ja nie płakałm ale troche przykro mi było.. i piosenke sobie pod nosem śpiewałam, bo jest piękna.!
ja własnie wróciłam z zakupów.. i nic nie kupiłam :( ...
a jutro bede chodzic od rana i szukac pracy...kurcze jak nie chciało mi się pracowac to pracy było mnóstwo, a jak mi się chce to nie ma nic. :/:
annamon bardzo ładna fotka !!
a ja dopiero wstałam. dałam jeść dzieciakom. i oglądam straty po wczorajszej nawałnicy.;(;(;(
Ja tez wstalam wlasnie i ogladam wiadomosci oraz pije kawke i sniadanko do tego jestem tu na forum.
ja wstalam niestety rano bardzo wczesnie, bo maly buszuje od rana,potem obiadek ,kawka,troche obowiazkow,pada deszcz wiec bede siedziec w domku