mam tez przedłużone :P ale to co widać to akurat moja długość (moje sa tak do połowy łopatek) :) no może ciutke widać przedłużonych ;) a kolorek to jakiś czekoladowy brąz :)
Printable View
mam tez przedłużone :P ale to co widać to akurat moja długość (moje sa tak do połowy łopatek) :) no może ciutke widać przedłużonych ;) a kolorek to jakiś czekoladowy brąz :)
kurcze, zmieniasz te fryzurki tak szybko, że nie nadążam :D ale jak to się mówi, kobieta zmienną jest, a Ty masz do tego dobry gust i w każdej dobrze wyglądasz. (a ja się boję podciąć końcówki włosów :o)
emi sliczne włoski,bardzo ci ładnie w takim kolorku:ok::love:
dziś sie ściełam mialam długaśne włosy a teraz mam takie fota tyłu:D
jakie krótkie :) A jak samopoczucie w nowej fryzurce?
ooo Ela muszę cie zobaczyć w całej okazałości:)
ela - super fryzurka;) zawsze mi sie taka podobała. ciekawa jestem jak sie prezentuje przód;)
emilia - fajowe włosy - jak zawsze z resztą;)
oo Ela odważna jestes, podziwiam ! pokazuj sie z przodu :)
Emi faktycznie długość jak jakieś przedłużane ale fajnusie...
a Ty masz brazik cuuuudny... uwielbiam takie ciemne :love:
Ela z każdej strony "poka poka" ^_^
Ela, oszukujesz :p
My sie pokazujemy w calosci a Ty nam tylko wlosy...Niedobra Ty :p
Ja bym chciala swoje klaki tak sciac ale moj nie lubi mnie w krotkich :)
Eee pokazuj się tu zaraz:D
pewnie 10 lat mniej :D
jak się czujesz w nowej fryzurce?
Ela fajna fryzurka - tez kiedyś taka miałam :) na lato super-przewiewnie w karczek :D ślicznie ;)
nowy kolorek... nie śmiac się z fot chciałam żeby było widać ^_^
Załącznik 40271
Załącznik 40273 nie uczesane xD
toner poppy red :love:
szorowałam ten fiolet i szorowałam i wcale nie chciał zejść ale nawet się pokrył gdzieniegdzie wygląda bardziej różwo ale jest mniom mniom :)
Germana świetnie ci pasuje - super :ok: a jaki śliczniusi kolor ściany :D
a no...
z drugiej strony pokoju jest intensywnie zielona farba :P
germana, super wlosy, meega kolorek;) i powiem Ci coś - masz super urode, taka niby niegrzeczna zadziora, a z drugiej strony taka delikatna;)
germana podziwiam, ja bym się na takie szaleństwo nie odważyła :)
Germana, uwielbiam Twoje włosy :D wogóle taka wszechstronna jesteś :) i zgadzam się z 100% z Rudzielcem, co do Twojej urody !
Ja mam nową fryzurę i kolorek hehe, ale się pochwalę jak łepetynkę umyję :D i wyprostuję :D
dawaj dawaj...:skacze:
pokazuj co wymyśliłaś :]
właśnie robiłam foty i mi padły baterie w aparacie ;( jak się naładują to wkleję.
nic specjalnego, ale jest coś nowego i od razu lepiej się czuję :)
to najważniejsze ;)
czasem nawet drobna zmiana dużo daje ^_^
ja powiem wam ze sie boje zmian (czuje ze rymuje :D) ogolnie to chcialabm cos ciemneg ale pamietam kiedyś miałam ciemne i co? wygladałam ładnie ale kompletne zle sie czułam
kobietko z pazurem - grunt to dobrze sie czuc w swojej skorze. moze jakis refleks sobie trzasnij ciemny, jesli nie chcesz znow sie czuc źle.
nanami i gdzie fotka:>
a ja mysle zeby moje dlugie sciac bo mnie wkurzaja ale z drugiej strony jak popatrze ze sa dluuugie to mi szkoda ale i tak wiecznie nosze je zwiazane bo mi w pracy wygodniej i mam dylemat:(
Jade mam ten sam problem...mam włosy prawie do pasa, ale ostatnio spodobała mi się taka krótka fryzurka...Tylko strasznie mi żal tych długich włosów :( wiem, że odrosną ale jednak trochę czasu minie i nie wiem
Ja mam strasznie napuszone wlosy i jak mam rozpuszczone to wygladam jak strach na wroble wiec chodze z zwiazanymi od rana do wieczora. Nie lubie jak mi cos opada na policzki, zaraz wsowka i hejaaaa :p
Nikt mnie nie potrafi scicac tak jak ja bym chciala, zawsze mi sie cos nie podoba a ten fryzjer co mnie wczesniej scinal to jest w PL a ja w Niemczech wiec teraz tne sie sama :p
Google Image Result for http://new-shorthaircuts.com/wp-content/uploads/2011/02/kimberly-wyatt-new-short-hairstyles-2010.jpg
ja mysle o takiej:)Rozwod murowany!!hihi
Też włączam się do grona długowłosych :D Sięgają mi już do pasa.
Ostatnio zachciało mi się zmian, a że nie miałam grzywki od 5 klasy podstawówki :D postanowiłam troche ,,zaszaleć i strzelić sobie gęstą grzywę'' :) Jutro rano ide pod nożyczki :) A fryzurka, którą chce sobie zrobić wygląda mniej więcej tak jak na załączonych fotkach, zastanawiam się tylko ile z długości skrócić.
Ps. Jade fryzurka naprawde niezła :) Jednak ja chyba nie odważyłabym się skrócić włosów sięgających do pasa na takie krociaczki :) Fakt faktem że moje włosy w ogóle nie nadają sięna tego typu fryzury bo są sztywne, niesforne i wogóle nie chcą się układać tak jakbym chciała, dlatego często idą pod postownicę :D
Fajna ale jak juz pisalam czesciej nosze je zwiazane wiec dlatego mysle:)
Jade, ciąć!! Ta co pokazałaś jest fajna ;) Tylko mogę Ci powiedzieć, że będzie z nią więcej układania i problemów, bo nie ma co sie oszukiwac, krotkie wloski dluzej sie uklada. Ja przez 3/4 zycia mialam króciutkie i rano zawsze każdy w inną stronę stał i zanim je ułożyłam jako tako dużo czasu minęło. No ale za to szybko się suszy :D
Haha a mi sie wydaje ze by nie bylo tak zle.5 lat temu mialam podobna i nie mialam problemu woda,zel,pianka itd i bylo dobrze.Gorzej jest jak zaczynaja odrastac no ale grzebyk do cieniowania i kolejny problem zalatwiony.Wydrukuje zdjecie i zobaczymy:)No i musze znalesc porzadnego fryzjera
A ja lubilam miec loki, ale trwala strasznie wlosy niszczy, no wiec mam proste dlugie
choc jezyk tez mi sie podoba ale z krotkimi wlosami to zawsze gorzej bo ulozyc je trzeba. A tak tylko grzebieniem przejade w kitek i do pracy :skacze:
dobra przepraszam, że musiałyście czekać :P
zupełnie zapomniałam :D wklejam ...
powiem Wam, że czuję się świetnie w tej fryzurze :P
Marta i świetnie wyglądasz! też taką chcę! tylko że ja jeszcze za krótka jestem na taką..
Nanami extra :ok:
Mi sie tez podobaja takie wlasnie fryzurki....
germana super kolorek czy to znowu tonerek???:wow:
nanami super fryzurka:love:
trendy77 - toner nadal.
u mnie trzyma sie extra... farbowalam w okolicach 25 maja...
a stwierdziłam ze odświeżę dopiero wczoraj bo miałam urodziny przyjaciółki ^_^
wiec miesiąc spokojnie mogę chodzić bo nadal był intensywny :yess: miałam tylko kolor lekko bardziej różowy i przebijał ciut poprzedni fiolet :P
Germana ciekawe jaki będzie następny hehe :D