Zen zaraz wkleję zdjęcia mojego odświeżonego saloniku, wymiary 24/14 m. Mam tam 2 stanowiska pazurowe, jedno kosmetyczne i dwa fryzjerskie ...ciasno, ale dajemy radę we cztery jakoś:)
Printable View
Zen zaraz wkleję zdjęcia mojego odświeżonego saloniku, wymiary 24/14 m. Mam tam 2 stanowiska pazurowe, jedno kosmetyczne i dwa fryzjerskie ...ciasno, ale dajemy radę we cztery jakoś:)
Dziewczyny zobaczcie jakie cudo ,,nie usnę dziś :D
dodaj źródło zdjęcia
Evelyn,przytulnie masz ,Ale ja nie lubię porozwieszanych 'dyplomów':P
Ale ten stolik różowiutki ;D ;D
ja mam taki i też kupiony w musicpro :
Stolik do manicure 2006 + lampka + nakładki + szafka - 2 kolory :: Musicpro
ze szklanymi półkami, tyle że lampkę wywaliłam bo badziew a dałam zwykłą stojąca na biurku no i podłokietniki wywaliłam hehe ;]
Nie zamieniła bym go na żaden inny <3
Ps. co do dyplomów, to ja swoje też powiesiłam hehe ;D a czy lube czy nie lubię. nie wiem, nie przeszkadzają mi ;D
moja pasja pazokcie - cudny ten różo stolik :love: gdzie go znalazłaś? cena pewnie kosmiczna:huh:
Tosiaczek nie masz problemu z czyszczeniem tego szkła? chyba bym nie wytrzymała psychicznie z wymacanym blatem, a na szkle widać wszystko:/
Tosiaczek
strasznie drogi ten Twój stolik.
w życiu nie Zapłaciłabym tyle za biurko:-)
Chantelle po każdej klientce czyszczę stolik, szkło jest ściągane więc nie ma problemu. na półkach nie mam nic poukładane więc nie wkurzam się że muszę wszystko przestawiać , bo mam tam tylko rzeczy potrzebne do pracy przy klientce a potem je chowam.
Ale ja bym go nie zamieniła na żadne inne <3
Ma dwie lampy wbudowane, i pochłaniacz pyłu, a do tego klientką się strasznie podoba hehe
Isa nie dałaś zdjęcia:]
Już się poprawiłam , nie mogłam wgrać taki mały błąd w sztuce
Ładnie i nie tak wąsko:), lubię biel i okno masz to słoneczko Ci będzie zaglądać:)
Chantelle- te biurko różowe znalazłam na stronie love nails ale ceny tam nie ma :/: ale pewnie drogie jak cholerka
Isa- ładny ten twój tramwaj :) wcale nie widać że jest wąski ,super masz wszystko dopasowane a półka ratanowa daje najlepszy efekt.
aha a co do dyplomów ja nie lubię :D to tak jak by tramwajowy miał porozwieszane w swoim kącie wszystkie kursy :D no a klientki lubią bo mają o czym peplać hehe wg. mnie jeden wystarczy powiesić
isa ładny kącik:ok: lubie takie białe przestrzenie, wyglądają na czyste i sterylne, robia na mnie dobre wrażenie ;)
Jak się ma jeden to można jeden wieszać:P tak widać jakie mam kwalifikacje. Poza tym właśnie mnie obraziłaś( a ja lubię właśnie to forum, za to że tu się nawzajem nie obrażamy, a jeżeli krytykujemy to konstruktywnie, a nie z czystej złośliwości). Ja tobie nie wytykam, że ty dyplomów nie wieszasz, bo to nie moja sprawa. Nie porównuj mnie do "tramwajowego" cokolwiek to wg ciebie znaczy(ten zawód nazywa się motorniczy-sprawdź w słowniku), bo w moim zawodzie kwalifikacje są ważne i cenione przez klientki. Moje klientki nie są idiotkami , które lubią sobie o dyplomach popaplać!! (nie ma takiego słowa "peplać")
Pozostałe dziewczyny przepraszam za off top.
oj dziewczyny jeden lubi drugi nie jak to w życiu.
Isa fajnie masz:)
Ja też nie przepadam za rozwieszaniem dyplomów one o niczym nie świadczą,dyplom można już kupić na allegro za 100zł więc postanowiłam ze zdejme dyplomy i powieszę jakięs ładne plakaciki...myśle ze nikt tutaj nikogo nie chciał obrażać tylko wyraził swoje zdanie na ten temat:)
Dokładnie Milane :)
a czy lubię czy nie lubię To właśnie wyraziłam swoją opinią po to jest forum :)
milane rozwieszaj te plakaciki :)
No co wy kobietki tu się nie wyraża szczerej opinii tu się słodzi ;)
Hej Dziewczyny cieszy mnie że wam się podoba mój kącik :)
A co do wieszania dyplomów rzecz gustu , aczkolwiek również jak klientki
które przychodzą i się wypytują a Pani po kursie czy samouk i takie tam ,
to wreszcie się cierpliwość traci , i się wiesza dyplomy tak jest w moim przypadku ,
i sobie wiszą na ścianie :)
No ja w salonie też ostatnio powiesiłam dyplomy i certyfikaty, moje klientki zwracają na to uwagę, im więcej dyplomów tym lepiej ;D
Jak ma się miejsce to można wieszać hehe :D
dziewczyny podobają się Wam tego typu fotele?
FOTEL BIUROWY KRZESŁO DEKO KAWOWY BIURO NOWY FV! (3139308744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotel biurowy krzesło biurowe skóra , model XXL (3147920111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOCZESNY CZERWONY skórzany fotel biurowy,krzesło (3161287427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTEL BIUROWY KRZESŁO MARCO CZERWONY BIURO NOWY FV (3139309349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
same w sobie nie są złe, pytanie do jakiego wnętrza ;)
do prostych form najbardziej pasuje mi czerwone do kontrastu -->3
edit: chociaż nie wiem czy nie jednak 1 ;)
czerwone <3
mi niestety taka czerwień by nie pasowała w salonie ;/ Ale są śliczne :love:
ja uwielbiam wieszac dyplomy i certyfikaty:skacze: ale wieszam tylko te najwazniejsze bo jak chcialabym wszystko powiesic to miejsca by mi braklo:ok:pomieszczenia sa podzielone tematycznie w pazurowym wisza pazurowe trofea a w kosmetycznym dyplomy i certyfikaty kosmetyczne i rzesowe:D
klientki bardzo zwracaja uwage na to, bardzo sie ciesza jak przybywa i ze podnosze caly czas kwalifikacje:)
zauwazaja dowieszenie kazdego dyplomu i zaraz pytaja jak bylo na szkoleniu i zebym poopowiadala czego sie nauczylam;] zauwazaja nawet jak je przewiesze ze inaczej wisza:)
co do kupowania dyplomow ortodontka mojego dziecka cala poczekalnie ma w dyplomach z calego swiata i w zyciu bym jej nie podejrzewala ze kupowala na alegro:huh: moze dlatego ze sama nigdy zadnego nie kupilam tylko kazdy zdobywam ciezka praca;]
LailaK jak szukasz slodko pierdzacego forum to adres pomylilas:D na szczescie tu sa bardzo szczere dziewczyny i jak cos jest nie tak to pisza to prosto z mostu, potrafia tez pochwalic i porobic ochy i achy nad jego praca,ale widze ze masz z tym problem
Oj dobra, dobra skończmy o tych certyfikatach. :soczek:
Jedni lubią, drudzy nie.
sandrus:
Ja mam ten pierwszy w salonie tylko czarny :) :FOTEL BIUROWY KRZESŁO DEKO KAWOWY BIURO NOWY FV! (3139308744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i każda klientka mówi że bardzo wygodny :D ;)
Lonia, Sandrus są bardzo wygodne? Kurcze ja mam zwykły taki fotelik a bardziej krzesełko ;/masakrycznie nie wygodny :(
Tosiaczek nie wiem czy są wygodne.
jak dla mnie to właśnie na takie wyglądają,chociaż LONIA mówi,że wygodne.
Podobają mi się wizualnie.
Szukam czegoś do siebie i te akurat najbardziej wpadły mi w oko.
Serce mnie boli,bo moja przeprowadzka taka nie planowana,tyle rzeczy muszę kupić a fundusze okrojone:/:
Mam na nie chrapkę ,ale zobaczymy jak to będzie.
Dziewczyny a moze widziałyście coś podobnego tylko tańszego?
Z całego allegro to tylko takie mi się podabają,a cała reszta po 150-200zł juz nie...
aaaa następna sprawa to chce jak najmniej plastiku,czarnego plastiku,który po dłuższym czasie nie prezentuje się juz tak super.
:huh:
sandrus nie wiem czy tansze znajdziesz bo szczerze powiedziawszy jak zobaczylam cene tych foteli to usta otworzylam:o i sama na nie checi nabralam ;) ja podobne ogladalam to w granicach 600-800zl byly:/:
jak nie chcesz czarnych plastkikow to ten moze by sie nadal:) !PROMO! CZERWONY skórzany obrotowy fotel biurowy ! (3161288216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sandrus współczuje ci nie cierpię przeprowadzek a już w ogóle jak się nie ma za dużo kasy
ja kupiłam ostatnio te fotele są bardzo wygodne i klientki mówią że super się siedzi no i sandrus cena zarąbista
DUŻY OBROTOWY FOTEL BIUROWY MODEL 09 + GRATIS, BCM (3164441929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Agulusia ten tez oglądałam,super jest.
Nie chce tych wszystkich plastikowych częsci przy fotelu.
Wiem,ze generalnie cena nie jest wysoka,ale wcale nie byłam gotowa na zakup nowych mebli.
dopiero co kupiłam łóżko i zatowarowałam sie za tyle kasy,ze głowa mała...
Gdybym wiedziała to nie kupowałabym tych wszystkich drobiazgów:/:
Dobrze też zdaje sobie sprawę,ze nie wszystko moze mieć tańsze zamienniki.
Zreszta bubli tez nie lubię.
Moja pasja to Ty masz jeden ten fotel tylko dla klientki?
Ja myślałam żeby dwa takie same kupic..
Mam 4 :)
jakie łóżko kupiłaś?
hehe no to na bogato widzę:P
normalne kosmetyczne,bez udziwnień:P
mam dwa fotele i koleżanka obok ma dwa :) taaaa jesteśmy bogate że cholera ,może na drugi rok kupimy takie lepsze ;) ale mamy ładnie estetycznie i schludnie :)
wkej foty:P
jutro wkleję bo mam w aparacie :)
będzie pokaz :)
No to czekam z niecierpliwościa:)
i się nie doczekam:)
dziewczyny klamka zapadła.Biorę czerwone.Które ładniejsze?
http://allegro.pl/nowoczesny-czerwon...161287427.html
http://allegro.pl/promo-czerwony-sko...161288216.html