-
Odp: Polecane / Nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
a ja muszę powiedzieć że nigdy klejów SL nie próbowałam , ale spróbję tego X i zobaczymy, porównam do innych.
co do hs4 to ja nie polecam, co najwyżej do mieszania z innymi
-
Wisienka
To chyba masz same bogate klientki albo jak testujesz to dajesz im rabaty...Przecież to ich pieniądze.
Jak na jakimś kleju trzymały się super 4 tygodnie a na ''testowanym'' 2 tygodnie to nie mają pretensji?
Ja mam kilka takich co marudzą ,że teraz się trzymały gorzej bo 4 tygodnie a nie miesiąc(a przestałam dawno testowac inne kleje...)
-
U mnie tez większość się skarży na zapach kleju D
Ale wiedza ze klej lepiej trzyma wiec za bardzo nie marudza:P
-
ja też już przeszłam chyba wszystkie kleje i mimo wszystko wróciłam do ultra z sl. swego czasu moim faworytem było hs4 z noble, ale potem jakoś moj entuzjazm osłabł...
-
enedi nie powiedziałabym, że bogate, może bardzo wyrozumiałe ;) Dla stałych klientek ogólnie mam rabaty, więc jak czasem coś szybciej poleci to i nie marudzą ;)
-
Moja stylistka na początku kleiła mi rzesy tym klejem z sl
przynajmniej u mnie nie było żadnego efektu, rzesy leciały mi dość szybko
Uzupełniam swoje co 3 tyg (na sl prawie żadnych rzes nie było po 3 tyg)
Teraz klei mi na D i sie super trzymają, minęło już 3 tyg a ja nadal mam polowe rzes
Oby tak dalej bo ona pojechała teraz do Polski i wróci dopiero w następnym tyg
-
A warunki dla D jakie macie? Lubi ciepłe czy chłodne pomieszczenia? I czym się różni od starego D?
-
Nidgdy nie miałam starego D wiec nie wiem
Co do warunków, to mam u siebie 21/22 stopnie,
W wyższej temperaturze kleje mi wariują
Kleje na D, HS5, red, naprzemian
-
a ja wlasnie odwrotnie, tylko na tym ultra rzesy trzymaja sie moim klientko super (tfu ftu ftu, zeby nie przechwalic :p ). zawsze sa u mnie co 4 tygodnie i wiekszosc (moze mam 2 wyjatki, ale one maja starsznie tlusta cere i rzesy rowniez maja specyficzna) ma polowe rzes. wczesniej bylam zachwycona hs4 z noble ale duzo mi sie na nim uczulilo i juz nie mialam sumienia oraz nerwow by dalej przeciagac aplikacje na tych klejach. moze niebawem sprobuje znowu czegos z tych nowosci ktore polecacie, aczkolwiek nie ukrywam ze sie boje. Zwlaszcza ze mam duzo mega wrazliwych klientek, lzawiacych( od razu po polozeniu sie na lozku i wlaczeniu swiatla :p) i byloby to dla mnie ryzyko.
aczkolwiek korci mnie po przeczytaniu waszych opinii ;)
-
enedi z moich obserwacji wynika, że D lubi 21-22 st, bo jak nim kleiłam przy 18 st to słabo wiązał ;)
-
U mnie jest jeszcze ze 2 stopnie cieplej i D wiązał super. Wiec lubi ciepło.
Wisienka-rzeski były piękne, dziękuje. Uzupełniłam tutaj i mam nadzieje ze do sylwestra ponoszę.
-
Dziewczyny, jaką na dzień dzisiejszy polecacie odżywkę do rzęs? tańszą niż Revital...?
-
-
-
Kasiu masz zdjecie przed i po ample. Zastanawiam zie nad nia. Jak oceniasz efekty?
-
Ranking odżywek do rzęs - Kocham Rzęsy
Tu są opinie.
Ja osobiście bardzo chwalę może nie jest aż tak mocna jak Revital ale nie jest też taka "ostra" i cena 4 razy mniejsza :)
A zdjęcia miałam robić i jakos mi nie wyszło :P
-
Ja polecam jak Kasiiia - long4lashes, Oceanic czyli AA, cena np. w aptece Gemini ok. 50 zł
-
pewnego dnia podjeżdzając pod apteke usłyszałam reklamę w radio REGENERUM-SERUM DO RZĘS
póki pamiętałam spytałam o cenę i stwierdziłam że za ok 30zł mozna zaryzykowac
przez pierwsze 2 tyg smarowania nic nie ruszły- wiec rzuciłam w kąt az po kilku dniach z dnia na dzien zaczeły być gęstsze i dłuższe
wiec działa :)
-
ample jest z Neicha? po jakim czasie zauważyłyście efekt?
-
Odp: Polecane / nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
Widzialam, ze polecacie max lashes, ale nie moge go znalezc na allegro, a pisalyscie, ale to juz dawnoooooooo temu, bo az rok ze jest tam dostepny. gdzie teraz mozna go kupic? ma ktos zdjecie jak ten klej wyglada?
-
dziewczyny chce zakupić klej hs5 ale niestety doszły mnie słuchy że nie jest on dobry do metod objętościowych..:/:
-
o max lashes dawno juz zapomniałam, faktycznie było to dawno temu
a hs5 czemu zły do objetosci? są szybsze wiadomo, ale ja uważam że daje radę
-
Ja na D i hs 4 objetosci robie i daje rade [emoji14]
-
Jakich płatków pod oczy przy przedłużaniu rzęs używacie? Szukam jak najtańszych, które świetnie spełnią swoją rolę ;) Czy takie będą ok, bo szczerze mówiąc nie znam ich "na żywo" ;)
REFECTOCIL PŁATKI OCHRONNE POD OCZY 96 szt (5016108737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
-
Diamond69 to są płatki do henny, takie zwykłe, papierowe, jedną stronę mają śliską, drugą z takimi "kłaczkami". Do przedłużania rzęs nie bardzo :*
-
Ja najbardziej lubie pracowac na Angel, noblowskich typu B i taśmie Microfoam. Jednak z obu platkow i tak sciagam nadmiar zelu. A te z linka to faktycznie do henny.
-
Ja używam Sipcopad, wychodzi ekonomicznie i w końcu bez czerwonych oczu (alergii)
-
Ja używam tych płatków
Lint Free Eyepatch Eyelash EXtension-in False Eyelashes from Beauty & Health on Aliexpress.com | Alibaba Group
Przetestowałam i sa super, naprawdę je polecam
Nie uczulają klientek, a miałam kilka płaczek na innych płatkach
Nie maja tego colagenu czy jak to tam sie nazywa co wypływa do oczu przy innych płatkach
-
Też kiedyś je zamówiłam bo mają podobne opakowanie do tych z Noble jednak jakościowo już takie dobre nie są :)
-
Może to głupie pytanie, ale jak jest z tą taśmą microfoam? Wycinancie z niej mniej więcej coś na kształt płatków ?
-
-
Dziewczyny chce kupić łóżko do masazu (przenoszę się z gabinetu do domu z racji ciąży i ograniczenia trochę klientek) . Mam fotel kosmetyczny ale jednak mieszkanko mam małe i szkoda mi miejsca na taki klocek. Zastanawiam się tylko nad dwoma rzeczami , w takim łóżku do masazu jak wy stylistki miescicie kolana?! W kosmetycznym pod częścią na głowę klientki jest bardzo dużo przestrzeni do rusztowania a w masazowych praktycznie brak bo wadzi cześć poprzeczna drewniana. Czy możecie wrzucić jakieś zdjęcie jak siedzicie przysuniete do tego łóżka? I druga sprawa...klientki przy kości - mam takie które ważą ok 130 kg albo i lepiej i moje masywne łóżko skrzypi kiedy się kładą a co z takim skladanym (czytałam ze polecacie tylko drewniane konstrukcje ale mimo wszystko...)?
-
te drewniaki skladaki kosmetyczne chyba mają jakies ograniczenia wagowe.....za stabilne to one nie są. na pewno drewniane lepsze.
co do siedzenia, mi tam sie kolana mieszczą a jak siedzę jakos inaczej to się rozkraczam i juz. ono jest regulowane wiec mozna wyzej je ustawic ciut.
-
Ja jestem wysoka i miałam ogromny problem z tą poprzeczką. Od siadania rozkrakiem zaczynał boleć kręgosłup. Ale możesz to przerobić. Skoro taka płytka wszystko trzyma to i dwie deseczki utrzymają. Jedną daj na górze drugą na dole. Ja nie przerabiałam ze względu na te skrzypienia. Klientki się bały na niego wchodzić, więc zakupiłam metalowy ale już nie mobilny.
-
Jakie warunki lubi Z - ka? Czy trwałość można porównać z nowym D od Noble?
Mam Z - kę i temperaturę max 20 C i boję się trochę jak będą wracać dziewczyny , bo po D wracają co 4 tygodnie i mało co jest do uzupełnienia :)
Ale dużo z was zachwala Zke wiec chciałam wypróbować :)
-
Hej:)
Mozecie mi polecic w dobrej cenie norke syberyjska?? Mialam z Natural Lashes, ale... tam jest po dwa rzedy bardziej skreconych rzes i po dwa prostych(B) pomimo tego, ze na opakowaniu jest 'C' MAX tez to zauwazylyscie???
Macie cos sprawdzonego ? Nie moga sie prostowac po kilku dniach i chcialabym dostac mocne skrety rzes :)
-
jesli trafiłąś na taką palete w natural to napisz do nich. ja uważam, ze to bardzo dobra norka i najpardziej lubie na nich pracować - choć wszystkich na rynku nie znam. W natural jest niewielka ilość odpadów (prawie wcale) i nigdy nie miałąm problemu ze skrętami, o których piszesz. te norki się nie prostują pracuję często na "C extreme" - ładnie trzymają skręt.
-
Smieszna
Pisalam do nich i dostalam odpowiedz : ''Z C"Max zostało jedno opakowanie. W środku rzeczywiście niektóre paski są mocniej podkręcone inne lekko, uprzedzam. Prosze sie zastanowić, mogę zaproponować miksy, parzyste lub nieparzyste .Czekam na decyzje. ''
Dlatego pytalam o inne opcje :(:/:
-
Ja zawsze je zamawia i zawsze były dobre
-
szybkie info ode mnie
chciałam kupić klej od evonek "type S", nie było na stanie- kura poleciła mi HS11
żeby mnie jakoś porwał to aż nie, ale jest bardzo pozytywny:)
szybki, rzadki, i w ciepełku i w chłodnym ładnie pracuje.
jedynie co po kilku godzinach miałam info od klientek "łoczy scypio"
porównac go mogę do "RED'a" z noble i "Ultra X" z secret lashes
będę kupowac :)