Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
świetny strój choco no i stoliczek lux:)
a u mnie butki na ślub już oraz kilka kosmetycznych "drobiazgów" :D
Do mnie dotarły buciki ze Stilago
Załącznik 69558
Muszę przyznać Chocolata, ze ten stolik jest przepiekny :D:love:
Jeszcze rowerek :)) prosto z trasy foto :)
Rowerek fajny :) ma ładny kolorek
Ja wreszcie nareszcie zaupiłam sobie baze gelisha :)
Pięknyyy Pluśka! No to teraz na forum rzadko Cię zobaczymy:) Miłego śmigania:)
Ja dziś odebrałam paczkę po dwóch tygodniach szarpania się z DHL-em :-/ Masakra co mam ostatnio z kurierami.. najpierw biurko, teraz to.. Zamówiłam jeszcze komodę i aż boję się myśleć co mnie czeka:-x
Załącznik 69800
Choco - piękne to biureczo sobie sprawiłaś :ok: sama bym takie sobie kupiła gdybym miała gdzie to postawić :/:
Kasiu właśnie kupiłam je ze względu na brak miejsca na swoje poprzednie.. to jest naprawdę niewielki mebel 100/40 jak mała komoda a blat zasuwasz na górę komody i miejsca nie zajmuje wcale:)
Choco a powiedz mi kochana czy w tych przegródkach "otwartych" mieszczą się lampa UV i pochłaniacz??? Jak już zagospodarujesz tą komodę to podeślij mi proszę fotki co gdzie się mieści bo powiem, że naprawdę poważnie myślę o zakupie czego takiego :cwaniak2:
a ja mojej mlodszej corce w ciagu ostatnich dwoch mies takie oto dwa male prezenciki z ktorych jest mega zadowolona do tego stopnia ze jak nikt nie widzie to po domu jezdzi.ha haZałącznik 69804
Załącznik 69805
prosze o podanie zrodla zdjec !! / Nanami
Cytat:
Napisał
kasiulka81
Choco a powiedz mi kochana czy w tych przegródkach "otwartych" mieszczą się lampa UV i pochłaniacz??? Jak już zagospodarujesz tą komodę to podeślij mi proszę fotki co gdzie się mieści bo powiem, że naprawdę poważnie myślę o zakupie czego takiego :cwaniak2:
Tak to wygląda po zagospodarowaniu ( ostatnie zdjęcia)
https://www.facebook.com/media/set/?...5145533&type=1
wow salonik poprostu SUPER piekny wszytko super dobrane kolorystyka poprostu GENIALNY a widac ze mega malutki i pewnie nie wiele oplat zazdroszcze.a powiedz mi sama go urzadzalas czy mialas jakas pomoc.druga sprawa urzadzalas go a swoje pieniazki czy dostalas dotacje!!!i jeszcze raz sliczny!!!
Naprawdę ślicznie dziękuję za tak miły komentarz:) Wszystko zrobiłam własnymi rączkami, za własne pieniądze ( z malowaniem zebry na ścianie włącznie). Metrażowo niewielkie - zaledwie 7m.kw - co do opłat niestety zupełnie nieadekwatnie do powierzchni. Płacę masakryczny czynsz :(
co do oplat nie watpie bo widze miasto z ktorego jestes.u mnie sa sporo nizsze oplaty.a Twoj Salon nie dosc ze gustowny wszystkie detale idealnie dobrane to jestem w szoku ze sama malowalas taki fajny wzor wogole to uwielbiam stl Afro wiec w moj gust bardzo trafiony Salon widzialam wiele salonow nawet niektore mega duze ale wlasnie to ze sa jakies kolosalne t nie oznacza ze ladne.jak da mnie to jezeli uda mi sie kiedy otworzyc wlasny salonik to napewno Ty jestes najlepsza inspiracja i moj bedzie przypominal nawet bardzo Twoj Genailny!!!!
Choco - piękny ten Twój salonik a to biuro rewelacyjne!!! :ok:
Tutaj moje zdobycze urlopowe, karafka jest ręcznie robiona zakupiona w Hucie szkła w Olsztynku :D
Ależ nakupowałyście ciuszków! Ja znów wszystko co zarobie pcham w salon ;-/ Tym razem witryna
http://kupmeble.pl/images/produkty/0...btj2pw5ebj.jpgZałącznik 70048
http://kupmeble.pl/
Choco - ale to Twoja inwestycja na lata :ok:i przynajmniej miło Ci się będzie pracowało :D bo ślicznie tam u Ciebie, a ta komoda cały czas mi po głowie chodzi, ale ja pazury dorywczo tylko robię, z 4 do 5 kompletów miesięcznie koleżankom więc nie ma sensu takiego czegoś kupować, wykorzystuję biurko męża w podobnej budowie :ok:
Fakt, uwielbiam dopieszczać to swoje gniazdko:)
Dziś przytargałam nowy nabytek - wiem... znów mnie poniosło:D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...65129710_n.jpg
Oj poniosło, poniosło, ale w ładnym kierunku :P:ok: świetne kolorki :D