Asiek bardzo ładne,super pazurki :ok:
Printable View
Asiek bardzo ładne,super pazurki :ok:
edit piękne sa skromne, słiczne:) piękny uśmiech:)
evelyn super błygskotki równie piekny usmiech:)
asiek jak na słubne to ponuraski ale ogolnie to barzo m isie podobaja kocham ten bulion na kwiatkach:)
Asiek - fajny efekt o ładne kwiatki :D
edit, kleo - piękne czyste frenche :)
edit piękne i delikatne - panna młoda na bank zachwycona :ok:
Ewelinko cud malinka - uwielbiam cyrkoniowe broszki :love:
kleo, czysty i dopracowany frenchyk :) aż miło patrzeć
asiek piękne pazureczki - lubie błyskotki na czarnym :) ale musisz popracować nad kwiatuszkami ;)
Migdałki
Załącznik 36852
Ja wczoraj przyjaciółce zrobiłam takie paznokietki, ale dzisiaj wygladały inaczej ;/ Zrobiły się jakby brudne. I nawet jak umyje się ręce to to "coś" nie schodzi. Nie wiem jak to określić? Poszarzały poprostu. Jakby stare juz były. Dziewczyny pomóżcie. Co może być tego przyczyną?
asiek w swietle dziennym zdecydowanie lepiej wygladają
madziula a to jest dzisiejsze zdjęcie, czy wczorajsze?? ja bym nad nimi popracowała w sensie staranności, frencz nie jest równy, każdy paznokieć tez inny, a przyczyna zabrudzonego żelu to moze byc np nie zmyta warstwa dyspersyjna jeśli miałaś jednofazówkę lub gloss się nie utwardził i złapał wszelki możliwy kurz
Wyglądają jakby robiła rączkami coś co puszczało farbę.... ale nie koniecznie
edit7715, evelyn, kleo, asiek, julcia - świetne frenczyki :)
dzisiaj zrobione
Luska bardzo ładne :ok: To zdobienie bardzo mi siadło :) Ten bulion strasznie fajnie na tym wygląda :kwiatek: I French śliczny oczywiście :kwiatek:
luska cudowny french !! :):)
luska świetny frencz i zdobienie fajowe, zastanawiałam się co tam tak błyszczy a to bulionik
Dobrze zmyłam warstwę dyspersyjna. Pierwszy raz się spotkałam z takim czymś. Kupiłam nowy żel i pierwszy raz go użyłam. Mozliwe że to on jest temu winny?
ja nowe żele zawsze na sobie testuje - nigdy nic nie wiadomo
luska102 sliczne pazurki i piękne te kwiatuszki :)
julcia piekne migdalki :)
luska rewelacyjny french:):*
Najprostszy jak się da - czysty french na naturalkach :love:
kleo cudne:wow:
asiek ładniusie:ok:
julcia super!!
madziula:kwiatek:
luśka śliczne!!
ela-k naprawdę udany czyścioszek:brawa:
ela-k czyścioch jak "sia lala" rownisienki "ze hohoh" :)
Ela czyste czyste, bardzo ładne :)
dziekuje za mile slowka.:kwiatek:
ela-k bardzo czyściutki wyszedł Ci ten frenczyk :] a te króciutkie pazurki baaaaardzo mi się podobają- sama takie krótkaśne noszę, są po prostu w moim stylu :love:
---------- Dodano o godzinie 09:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:08 ----------
luska, a Twoje pazurki to wymiatają! :win: Te kwiatuchy są po prostu rewelacyjne! :love: W życiu nawet w połowie tak ładnych nie zrobię...
Dziękuję za miłe słowa :D Czyli jednak nie ma ze mną tak źle, jak chwalicie moje pazuraski... hehe :kwiatek:
Luska śliczny french i zdobienie, kwiatuchy przesłodkie:D.
Ela zrobiłaś bardzo ładną, równą linię french'a na wszystkich pazurkach. Super:ok:.